Scudo Sports

Kali chakra plus kask, Xlc mini teleskopik pompa, Velo mantar elcik, Orao gözlük...

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
4
Herkese merhaba. Hakimlik sınavım sebebiyle yaklaşık bir haftadır Ankara'daydım. Gelmişken bisikletçileri dolaşıp, başlıkta da belirttiğim ürünleri aldım. Kask dışındakilere ihtiyacım yoktu ama görmüşken almak istedim ve fiyatları uygundu. Lafı uzatmadan fotoğraflara geçelim. Bu ürünleri almayı düşünenler için fikir verebilir.

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Scudo
Dil dursa hakim bey , cepte para durmaz. :D

Aldıklarınız hayırlı olsun :)

Bazı fotoğraflar 2 adet çıkmış kusura bakmayın.

@ebubekir sözbir

Teşekkür ederim Ebubekir. Bisikletçi görünce dayanamıyorum :)

Ne kadara aldığınızı da yazarsanız daha bilgilendirici olur. Ayrıca kullanım rahatlığıyla ve ergonomisiyle ilgili de ayrı ayrı yorum yapmanız yerinde olacaktır. Güle güle eskitin...

Haklısınız Halil bey. Kask 135 liraydı 100tlye 3 taksitle aldım. Xlc pompa 25 lira. Velo elcik 20tl, gözlük 14tl. Kaskın dış görünüşü çok güzel ayrıca çok rahat ekstradan bir tane daha iç sünger kısmından var.

Özellikle kask hakkında bilgi sahibi olanların iyi ya da kötü yorumlarını bekliyorum.

Aldıklarınız hayırlı olsun. Kali kasktan ben de almak istiyorum. Ama yorum bulamadım. Bir youtube'da bulabildiğim 1-2 yorum var. Bir tanesi Türkçe alt yazılı. Kullanan varsa ben de yorum bekliyorum.

Valla bence kask çok güzelmiş. Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın

kaskınıza 90 tl ye talibim.

@mehmetsunu , ilginiz için teşekkürler ancak kasktan çok memnunum satılık değil.

@Tolga Atasagun , teşekkür ederim.

@mşehirli , ürünü kullandığım kadarıyla gayet memnun kaldım malzeme yapısı oldukça kaliteli, hava delikleri yeterli, fileli iç aparatı mevcut, güneşlik çıkarılabiliyor, CE işareti mevcut. Ortalama 2.5-3 saatlik sürüşler yapıyorum ve kafamda bir rahatsızlık yaratmıyor.

Onur YCL bilgilendirme için teşekkür ederim. Bisikletçiye pazartesi gidip bakmayı düşünüyorum.

Geri