Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kamyon arkası rüzgar koridoru ve yol bisikleti

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@canayaz0734
Size ben yasinizi sorabilirmiyim, söylerseniz bende cocugumun yasini size söyleyecegim söz.
Bilgisayar arti tablet arti cep telefonuda kullaniyor kendisi ama inanin hic bir cizgi filmi falan izlemiyor ve böylelikle siddet icerikli cizgifilmlerdende kendisini korumus oluyorum.;)

DH, Rafting, kayak vs. bir spor alanidir, böyle yasal olmayan seylerle karistirmak hicde hos degil.
Sizin yaptiginiz resmen ölüme meydan okumak ve hic bir spor alaninda yer almayan yasak olan bir sey.
Ben size o saydiginiz spor cesitlerinden nasil baslanacagina dahil olsun nelere dikkat edilmesi lazim, kendini nasil koruya bilirsin, hangi güvenlikleri almalisin diye filmler izlete bilirim, bu sporlari ögreten klübler gösterebilirim.
Siz bana su yaptiginiz sorumsuz kullanis tarzindan neler gösterebilirsiniz?

• Beğen
Tepkiler: justbasicfacts
Scudo
@Murat Cömez Çocuğunuzun yaşını sormadım ki neden sorayım ? ... Ben 26 Yaşındayım Girne American Üniversitesi Spor ve Rekreasyon Bölümü mezunuyum...Evet söylediklerinizde kesinlikle çok haklısınız...Hatalı kullanıyoruz.Yaşları 36 ve 40 olan çocuk sahibi 2 abimizi de şahsen uyaracağım.

Saygı Ve Sevgilerimle İyi forumlar dilerim....

• Beğen
Tepkiler: engin444
@canayaz0734

@canayaz0734

Siz daha ne sordugunuzu bilmiyorsunuz, yukaridaki kirmizi ile kalinlastirdigim soruyu bana siz degilde baskasimi sordu?
Yasinizi söylediginiz icin bende size sözverdigim gibi yasini söyliyorum, 20 yasinda benim cocugum ama bu yasda artik sizin videolarinizin taklidini yapacagini sanmam. Ben cocugum yapmis olsa diyerek sadece örnek vermek istedim ki bu forumda 14-15 yaslarinda cocuklar var.

@Berke Atilla abi zaten bu işin ustası, rekor denemeleri var araba arkasında :D

• Beğen
Tepkiler: canayaz0734
Yapılan iş riskli, tehlikeli, vs... Ama arkadaşlar heyecan aramışlar, ilginç bir şey yapmak, denemek istemişler. Bence hoş görüp, gülüp geçmek gerekir. Ben öyle yapacaktım ki, yorum/tepkileri görünce okumaya devam ettim. Eleştiri yapılır ama, bizimkiler çok sert olmuş. Arkadaşları yargısız idama mahkum etmiş kimi yorumcular. Arkadaşların yaptığı iş ne kadar doğru değilse sözünü ettiğim sert ve yıkıcı eleştiriler kat be kat doğru değil...

@Hakan Can Onrat Kardeşim sen 50 km hız ne demek pek farkında değilsin galiba :) Profesyonellerin bile takım zamana karşıları 50-55 arasında değişiyor :harika::harika:

@taner07
Evet biliyorum ama ustalıkla olmuyor ki bu iş 5 santime kadar yaklaşmış bir ara neredeyse. Bir saniyelik hatada çok kötü şeyler olabilir. Yani o videonun yanında bu deneme hiç tehlikeli değil demek istediğim.

Valla arkadaşlar ben bu ülkede superman i seyredip balkondan atlayanı , polat alemdarı seyredip arkadaşının kafasını kesmeye kalkanı duydukça bu tip şeyleri kesinlikle tasvip etmiyorum...Tabii ki arkadaşlar art niyetle yapmamış bu aşikar ama bunun kılıfı çocuğunuz subliminal mesaj almıyor mu gibi vs olmamalı...Yani bu iş sigara içen de ölecek içmeyen de gibi bişey oluyo...Ben bu konuda @Murat Cömez le aynı fikirdeyim...

@Berke Önde polis aracı var kontrollü yapılan bi iş zaten Atilla abinin yaptığı, Urfaya giderken hadi kamyonun arkasına geçeyim değil :)

Bakın trafiğe açık yollarda yaptığınız her tehlikeli hareket sadece sizin değil, o yoldaki herkesin canına/malına malolabilir. O yüzden bu tarz hareketlerle doğasında risk olan sporları karşılaştırmayın. Evet, çoğu extreme spor tehlikelidir ama sadece icracısı için. İnsanlar bu riskleri bilerek o sporları icra ederler. Üstelik bir ton koruma önlemi alarak, uzun hazırlık aşamalarından geçerek...

Trafiğe açık yoldasınız, o kamyon ani bir fren yapsa, karosere girip can verseniz, arkadan gelen araçlar tekrar size çarpmamak için bariyerlere vs. girse... Hem kendi canından oldun, hem masum canlara kıydın, hem de zavallı adamcağızın birini katil ettin. Başkalarının hayatını bu kadar ucuza tehlikeye atmanın bir açıklaması olduğunu düşünmüyorum.

Öte yandan hoşumuza gitmeyen her içeriğin engellenmesinin de doğru olmadığını düşünüyorum. Her ne kadar bu görüntüleri tasvip etmesem de burada bir tartışma başlatmıştır, belki insanların fikirlerinin değişmesine yol açmıştır, belki bundan sonra daha dikkatli olunacaktır...

Eleştirenler strava kayıtlarını ekleyebilirmi bu adamların yaptığı yolun 10 da 1 i hatta 20 de 1 i yapmıyorsunuz gelmiş burada ahkam kesiyorsunuz. Kahvede yaşlı amcalar olur ya herşeyi eleştirir aynı onlar gibisiniz bi uzakta durun...

@bianchircx229
Belki herkesin stravasi yoktur, olamazmi. Bu adamlar nekadar yol yapiyorki? Bilen varmi hem nekadar yol yaparlarsa yapsinlar, tehlike tehlikedir.
Cok yol yapmak baska, ölüme meydan okumak baska.;)

• Beğen
Tepkiler: Ertan M.
isim vermiyorum 60 ların şampiyonu bu riskli harekete girişmiş idi seneler önce,
idman sırasında kamyonun vakumuna giriyor ama bir anda çukura denk geliyor, köprücük kemiği ilk kez böyle kırılıyor.

@bianchircx229 Burada kimse hakaret etmiyor herkes medeni şekilde kibarlık sınırları içinde eleştirilerini ya da fikirlerini söylüyor...Kimsenin kimseyle fikri aynı olmak zorunda değil tabii ki ama bu şekide hitap etme hakkın yok kaldı ki üyelik tarihie baktığımda kimseyi daha tanımadığın için bu şekilde sürç-ü lisan ettiğini düşünüyorum...

@Anonim Üyelik tarihinin bir önemi yo kki burada ne konu açılsa benim açtığım konudaki video dahil bu tarz yorumlar yapılıyor. Video sahibi arkadaşı şahsen tanımıyorum ama aynı semtte bisiklet kullandığımızı biliyorum. Burası paylaşım yeri ya hani bu tarz çok kötü tu kaka yorumlar insanın hevesini kırmaktan başka birşey yapmıyor bundan bahsediyorum.

• Beğen
Tepkiler: engin444
@Kudret Kurtcebe
Iste kudret abi sizlere bir misal vermis.
Senelerce prof kullanici ve sampiyon olan birkisi hic hasar almiyor ama sölye bir sorumsuz tehlikeli bir denemede köprücük kemigini kiriyor. Demekki bu tarz tehlikeli denemelerin ustaligi olmazmis.

Agzina saglik kudret abi, cok güzel bir öneride bulunmussun.:harika:

@bianchircx229
Bak bunda yanlış düşünüyorsun işte yapılan iş evet çok zevkli adrenalinli ama eleştirilen o değil...Eleştirilen bunun kontrollü olmadığı sürece paylaşımının ufak kardeşlerimiz gaza getirip kaş yapalım derken göz çıkarabileceğimiz...Yoksa herkesin kendi hayatı kimsenin kimseyi tabii ki müdahale etme hakkı yok...Kaldı ki strava sorduğun Murat abi bilmiyorum ama videodaki arkadaşların hayatları boyunca yaptığı yolun toplamından fazladır yol yapmışlığı bu yüzden yeni olduğun için sürç-ü lisan ettin diyorum yoksa amacım vay biz hancıyız sen bağcısın değil tabii ki

Şimdi o arada yere düşsen arkadan gelen adamda seni bi ezse büyük ihtimalle baban o sürücüden tazminat almak isteyecek. İşte kendi halinde giden bir sürücünün en kötü ihtimalle bir günü berbat olacak, psikolojisi bozulacak. Olabilir insanların adrenalin yaşarken ölme haklarıda olabilir. Ama mümkünse trafiğe kapalı bir alanda başkasına zarar vermeden.

@Anonim Kontrollü olan paylaşımların bile kontrolü yokki adam downhill yapmış hatta bu forumdan Burak dı sanırım adı moderatör sanırım geçen paylaştığı video çok güzel ve benim bile yapasım geldi ama o videoya önüne bi taş çıkabilirdi çukur çıkabilirdi vs. yazılmıyor yazılmasında bu konuyada yazılmamalı diyorum bu arkadaşın tek amacı paylaşım iyi kötü yorumlar olacak elbette ama sanki adam çok kötü örnekmiş gibi lanse edilmiş hoş değil.
Murat bey daha fazla yol yapmıştır muhakkak ama ben sadece onu kastederek söylemedim sözümü. Genel olarak bu tarz yorum yapanlar kahvedeki amcalar gibi geliyor bana. Murat beyi tenzih edeyim o zaman :)

@bianchircx229 Seni kızdırmışlar anlaşılan üst üste denk gelince :) Bu arada tekrar hoşgeldin aramıza, forumda emin ol çok değerli insanlar var zamanla sende göreceksin ki muppet show un amcaları gibi balkonda oturup eleştirmiyor ;)

@Anonim Forumun samimiyetini görüyorum o yüzden sürekli kameram açık ve burada paylaşılabilecek bişeyler yakalamaya yapmaya çalışıyorum. Dediğiniz gibi üstüste gelince kızmadım ama hevesi kaçıyor insanın. :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri