Scudo Sports

Kano

Scudo
son resim karaburun mu acaba? ayıbalığı koyu mu öyle bir yer tarif etmişlerdi bana, orasının gözümde canlanmış şekline benzettim :)
ayrıca bazen içimdeki arabeski zaptedemem: izmirdesiniz ya hayat size güzel tabi :(

şu da işine yarayabilir;

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
@gercek umurcan O resimdeki ayıbalığı değil ama Karaburun - Mordoğan arasında gerçekten güzel koylar var, tam kanoluk.

@volkanxx

Kano deyince kulakları çınlasın turcubaba aklıma geldi. Gerçekten bisiklet adına sıradışı işlere imza atan turcubabanın başını yemişlerdi. Turcubaba kano ile bisikleti kendi imal ettiği bir taşıyıcı ile güzel kolaj etmişti. Bu ikili ile gerçekleştirdiği turlarıda zevkle takip ederdik. Bisiklet ile deniz sporları ikilisi benim de uygulamak istediğim fantezilerdendir. Yalnız bunu kano ilemi yaparım şişme botlamı yaparım bilemiyorum. Gerçi römork var şişme bot alsam 2+1 kişilik 15 kg yük yapar. Benle turlayacak ekürimde çadır ve diğer şeyleri taşıyacak olursa ikimiz muhteşem ikili oluruz. Tabi kano tercihide olabilir. Hatta şöyle bir şey:
12_0702_JKlatt_016.jpg
Sizden kanonun olabilirliği noktasında bazı teknik bilgiler almak istiyorum. Uzunluğu ve ağırlığı ne kadar. Kaç kişiliktir. Fiyatı.

Konuyu görünce hemen aklıma şu geldi :D:D
(link)

@volkanxx şişme ile PVC kano arasında farklılık varmi, Bende düşünüyorum aracımla taşıyabileceğim bir model

Geri