Karamanın başarılı bir bisiklet takımı ve bisiklet sporunun her türlüsüne son derece ilgili ve kişisel olarak da son derece nazik bir bisiklet antrenörü var.
Yakinen tanıdığım kendi çaplarında antrenman yapan ama bir takıma veya gruba dahil olmayan insanlar da var.
Karaman güzel yerdir. Bisikletle keşfedilecek nice güzellikleri var. Umarım çoğuna vakıf olabilirsin.
Ben de Karamana yeni geldim bayramdan sonra bisikletimi getireceğim. Artık pedala burda basacağım. Herhangi bir organizasyona bayramdan sonra katılabilirim. Ayrıca karamandaki bisiklet antrenorune nasıl ulaşabiliriz ?
Merhaba. Konya'da ikamet etmekteyim fakat Karaman'a da yılda 1-2 kez uğrarım. Hatta memleketim Ereğli'ye giderken bu sene Karaman'dan geçmeyi düşünüyorum. Pedallamak dileğiyle...
Karaman da mtb kullanımı için bir oluşum içerisine girdik. yol bisikleti deneyimimden sonra dag bisikletinin daha eglenceli olduğunu gördum. oll road bisiklet kullanan karamanlıları bekliyoruz grubumuza.
Dağ bisikleti için:
tr.wikiloc.com/gezi-yuruyus-rotalari/godet-baraji-gokce-yuruyus-444-12320943
Ayrıca hastane otoparknın (hastaneyi arkanıza aldığınızda, liseler sağınızdayken) sağ ileri köşede araziye çıkan bir yer var. Oradan biraz ilerleyince kısa bir patikaya çıkıyor. Orası da güzel.
Herkese selamlar, hafta sonları civardaki köy ve kasabaları içeren turlar yapıyorum. Yıllardır Karaman'da yaşasam da bilmediğim birçok yeri bisiklet sayesinde yeniden keşfettim. Katılmak isteyen(ler) olursa haberleşelim.(yama kitinizi yanınıza almayı unutmayın, yollar malum.)