Sarp X
Aktif Üye
- Tepki
- 133
- İstanbul/Kadıköy - Balıkesir/Akçay-Zeytinli
- İsim
- Sarper Uluoluk
- Başlangıç
- 1994—95
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Merhaba arkadaşlar. Carraro 224'ümü sattıktan uzun süredir aklımda olan yol bisikletlerini denedim durdum. Hatta çok saolsun @Sadettin Z. Bey'in başını çok çok ağrıttım. Merida, Focus, Mosso gibi markaların yol bisikletlerini denedim, ancak duruş olarak çok zorlanmasam da, frenler konusunda sebebini tam çözemediğim şekilde kendimi çok güvensiz hissettim. Şehir bisikletindeki gibi ani durumlarda durabilecekmişim gibi hissetmedim, çünkü istediğim gibi sıkamıyorum yolda. Bir gün belki tekrar yıldızımız barışır.
Şimdi tekrar şehir-tur bisikletine dönmüş durumdayım. Tam Sedona 410'a çok yakın hissederken kendimi (rengi ve donanım fiyatına göre çok iyi) bir türlü istediğim rahatlığı yakalayamadım. Giant deneyince aradaki farkı gördüm. Biraz daha ekleyip daha iyi bir marka almak istedim.
Aklımda şu bisikletler var. Birbirinden farklı olduklarının farkındayım ama ben biraz saf olarak bisikletlerle ilgili yorumlarınızı bekliyorum. Çok kararsız ve bir adet bisiklet alacak olan biri olarak maşa ve diğer donanım konusunda aklım çok karışık.
Sürüş tarzı olarak, genelde asfalta kullanıyorum. Arada bir adalara gittiğim oluyor. Hız yapmayı da seviyorum. Ama arkada ufak bir bagaj ve çantam olsun, içine yiyecek içeceğimi atıp sahile veya şehir içi ilçeler arası gideyim istiyorum. Çok karışık göründüğünün farkındayım, önce ne istediğine karar ver diyebilirsiniz. Veremediğim için genel olarak belirttiğim bisikletleri bağımsız şekilde değerlendirin istedim. Yine de yol gösterecek olursa da çok sevinirim.
Sıfır ve ikinci el bulduğum imkanlara göre belirttim hepsini, sizce hangisini tercih etmeliyim?
Bunlar da benim çektiğim Giant modellerine ait görüntüler. Tıklayıp büyük görüntüsünü görebilirsiniz. Specialized'ı yarın çekeceğim.
Yarın karar vereceğim artık arkadaşlar, yardımcı olursanız çok sevinirim.
Şimdi tekrar şehir-tur bisikletine dönmüş durumdayım. Tam Sedona 410'a çok yakın hissederken kendimi (rengi ve donanım fiyatına göre çok iyi) bir türlü istediğim rahatlığı yakalayamadım. Giant deneyince aradaki farkı gördüm. Biraz daha ekleyip daha iyi bir marka almak istedim.
Aklımda şu bisikletler var. Birbirinden farklı olduklarının farkındayım ama ben biraz saf olarak bisikletlerle ilgili yorumlarınızı bekliyorum. Çok kararsız ve bir adet bisiklet alacak olan biri olarak maşa ve diğer donanım konusunda aklım çok karışık.
Sürüş tarzı olarak, genelde asfalta kullanıyorum. Arada bir adalara gittiğim oluyor. Hız yapmayı da seviyorum. Ama arkada ufak bir bagaj ve çantam olsun, içine yiyecek içeceğimi atıp sahile veya şehir içi ilçeler arası gideyim istiyorum. Çok karışık göründüğünün farkındayım, önce ne istediğine karar ver diyebilirsiniz. Veremediğim için genel olarak belirttiğim bisikletleri bağımsız şekilde değerlendirin istedim. Yine de yol gösterecek olursa da çok sevinirim.
Sıfır ve ikinci el bulduğum imkanlara göre belirttim hepsini, sizce hangisini tercih etmeliyim?
MARKA - MODEL | FİYAT | AĞIRLIK | LINK |
Specialized Sirrius Sport 2015 | Sıfır 2.000 TL - İkinci el 1.650 TL | 10-12 kg | (link) |
Giant Roam 3 | Sıfır - 1.450 TL | 13,5-14 kg | (link) |
Giant Escape 2 | Sıfır - 1.550 TL | 12,5 kg (çamurluklar ve bagaj dahil) | (link) |
Giant Air | Sıfır - 1.500 TL | 9,7 kg | (link) |
Yarın karar vereceğim artık arkadaşlar, yardımcı olursanız çok sevinirim.