Benim beğendiğim kadrolar.
Ellerindeki "Erkek trekking" kadrosu çok büyük (58) olduğundan alamamıştım. 1 yıldan uzun süredir kadro arıyordum, V frene göre bulamıyordum. Seçenek olarak bir buradaki kadın şehir kadro, bir de Şişman'daki kadın şehir kadro vardı (ikisi de hala var), ikinci elde ise hiç V frenli seçenek yoktu, hep diske göre vardı. Neyse ki Can Çelik'te aradığım özelliklerde bir kadro varmış, onu alıp sonunda hallettim işimi. Şehir bisikletinde 2. el sorun değil ama 26" dağ bisikletinde ikinci el temiz kadro pek yok ve eski sahibinde bilinmeyen ama tahmin edilen kullanım şekli ve şartlarından oldukça da riskli. Zaten ilanların önemli kısmı halihazırda çatlak ya da tamirli.
Bu kadronun;
- Furşu entegre (drop-in). Eski bisikletteki furş yüksek ihtimalle yarı entegre ya da harici çanaklıdır, buna (link) gibi bir furş lazım
- En fazla lastik kalınlığı 2.10"
Bunların dışında herhangi bir sorun olmadan eski parçalar bu kadroda kullanılabilir diye düşünüyorum.
Bir de Erdoğanlar'ın N11 mağazasında kadrolar daha iyi fiyatla satılıyor: (link) . Hatta birkaç gün önce ek indirimle 1300 liranın biraz üstündeydi. "Tık hızında kupon", varsa Bonus kampanyası v.b. ile epey daha ucuza gelebilir.
Buradaki düşünceden dolayı olabilir:
Karbon dayanıklılığı