Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Karbon yol bisikleti olanların bizi takmaması

@Gökhan BİROL

Antrenman falan değil normal tur etkinliği. Dakik birisi olduğum halde buluşma noktasını tam olarak bilmemem ve tura çağıran arkadaşların telefonlarına cevap vermemesinden olan bir şey. 5 kişilik bir grup, gerekli samimiyetin olmadığı bir ortam olduğu kanısına vardım oradaki kastım bu idi.

Şuan içinde bulunduğum grupta antrenmanlarda lastik patlayınca hepimiz durmuyoruz ya da bir sıkıntı yaşayan arkadaş anca kendi halledemediği bir şey olursa bir arkadaşı çağırıyor. Zaman bizim içinde önemli bunu herkes bilip kimse kimseyi boşuna alıkoymuyor.

Performans turları hakkında verdiğiniz bilgiler için teşekkürler fakat ben de bunları bilip uyguluyorum. Bazı beklenmedik şeyler gelişiyor ve bu sorunların iyimser, samimi ortamlarda lafı bile edilmiyor.

Ortam böyle değilse de giden gitsin yol orada alabildiği kadar ilerlesin, önce o varsın hiç fark etmez yalnız bisiklet sürmek gibi bir fobim yok ;)

Scudo
@Gökhan BİROL

Performans turlarınızı Tinkoff Saxo ile birlikte mi yapıyorsunuz? 15 20 kişilik grupla performans turu yapıldığı nerede görülmüş?

@Cömert
Demişsiniz bile....
Eldivenimin iç kısmında az bişey kevlar var,ona da mı selam vermezsiniz....:agla::agla::agla::hihi:

• Beğen
Tepkiler: serdar k
@Y. Burak

Tinkoff'un teklifini geri çevirdik, belki böylesi daha iyi oldu ;) . Bu arada grup 15-20 kişi değil, 3 kişi kemik kadromuz var, zaman içinde farklı katılımcılar eklenir, ayrılan olur, gelen olur vs.
Ayrıca performans turlarımız evden çıktığın anda başlayıp eve vardığın anda biten turlar değil tabii ki. o günkü etap atıyorum 150 Kmdir, rota içerisinde 25-30 kmlik bir etap belirlenir, orada işler farklı olur. Biz böyle çalışıyoruz. Tinkoff nasıl yapıyordur onu bilemem.
Malum İstanbul'da yaşadığımızdan turlanacak bölgeye varmak bile bazen bir kaç saatimizi alıyor. Ama küçük bir şehirde yaşasaydım belki, evden çıkınca 15 dakikada hedeflenen rotaya girebilirdik, ama maalesef İstanbul işte. Tüm güzelliği ve keşmekeşi ile birlikte.
Bi saniye, Astana'dan arıyorlar, görüşüp dönücem :D

https://i.hizliresim.com/EYP67D.png

(link) direk link atıyorum yine hata veriyor

kimi bisikletçilere selam verdim, rüşvettir deyü almadılar.
o elin havada kala kalması kadar yıkıcı bir şey var mı arkadaş? bisikletim karbon, selam vermeye korkar oldum. TT kullananlar benim selamımı almıyor.
grupsetim ultegra 6500, ultegra 6800 kullananlar selamımı almıyor. mtb kullananlara selam vermek içimden gelmiyor...

uğraştığımız şeylere bak. bunun bir benzeri de motosiklet forumlarında vardı, bmw kullananlar sadece bmw kullananlara selam veriyormuş, insanlar bundan şikayet ediyordu.
daha kendi aramızda selamlaşma gibi basit bir medeniyet kuralını yerleştirememişiz, toplumdan neler bekliyoruz. çok acı..

bisikletini park etme bit pazarındakilere haber veririm deyince elini bile öpenleri var :)

Şaka şaka Allah imkan verdirmesin! :mad:

• Beğen
Tepkiler: Volg
ben gördüğüm herkeze selam veriyorum cogundanda alıyorum vermıyenlerınde acık cası bisikletine dikkat etmedim ama ola bilir daha cok para daha cok zaman ayıran biri diyer bisikletcilerden farklı olduğunu düşüne bilir ama bir bisikletci isen madem hepimizin bir ortak yönü var ise selamı alınmalıda verılmelide o selam almıyan veya vermiyen kişiler caresız bir duruma düştüğünde bir selamı esirgediniz kişi yardımınıza koşar.

Herkeze iyi forumlar bol bol pedalamanız dileğimle.

Kast sisteminin günümüzdeki tezahürüne malzeme olmuş bir karbon bisiklete denk gelmişsiniz belki de :p

@Çağrı Soylu
@Çağrı Soylu
Karbon seni çok bozmuş hacı.
Altında mtb varken görüşüyorduk.
Maşası karbon olan küp aldıktan sonra fazla görüşemez olduk.
Karbon bisikletten sonra yüzünüz bir kez görebildik.

Asıl sen hiç alma ulan :D
Hahahahaha :D

Edit: Sıkıysa yalanla bu iddiayı. iftira de :D

Çevremde aliminyumdan Karbona geçenler var. Facebook/Twitter/İnstagram/Pinterest/ gibi yerlerden takipten çıkarıp engellediler beni. Neymiş efendim Hİ-Ten olanlarla görüşmezlermiş miş miş.

• Beğen
Tepkiler: Volg ve Max Torque
Arkadaşlar soru soramıyorum da buraya yazayım dedim. Bende Salcano NG650 disk fren dağ bisikleti var. Onu satacağım pek memnun değilim. Bana 1000 liraya kadar dağ bisikleti önerebilir misiniz?

@asamiles mosso lara bi bak deriim yanlış hatırlamıyorsam hidrolık freni olan modeli bin liradan ucuz. sedona salcano kron vb markalarada baka bilirsin ama bu şekilde arama görsel ve fiyat olarak beğendiğin bisikletler listele sonra bisiklet tavsiyesi isteyen başka birinin konusuna ilave ederek sora bilirisn forumdaki dostlarımızda fiyatın parcalarına değip değmedini sana iza eder .

• Beğen
Tepkiler: asamiles
Geri