Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kargoyla bisiklet gönderip almak

Scudo
hocam aydında kımden alıyorsun bısıkletı aydın soke yada kusadasıysa bakma ımkanım olabılır ?

@Latif250

o zaman bizim bisikletin 50 liradan yukarı tutması mümkün değil çünkü max 9 kutusu ile 10 kg olsun yani daha yukarı değil

@brsegemen

Hocam bakma derken benim alacağım bisikleti mi alıcaksınız :)

:D yok yav ınceleme konusunda aklında br suphe kalmaması ıcın :D dedın ya kargoya bakabılırmıyım dıye ona ıstınaden :D

• Beğen
Tepkiler: murat aslan
@brsegemen

Abi sende beni ürkütüyorsun :D Arkadaş bisikleti satıyor ama kendisi ankarada bisiklet aydında bi yerde.Babası ılgılenıcek gönderme işiylede o işte heralde 1 ayımızı alıcak baya ağırdna alıyoruz alım satım işini. Yani şöyle söliyim 2 teker 1 çeker gitsem aydına bisikleti alsam gelsem daha kısa sürecek :D Ama aklımda bulunduruyorum teklifinizi. Öyle birşey olursada çok memnun olurum :)

@murataslan

yardımcı olabılcegımız bısey olursa yapmaya calışırım ... ürkcek bişey yok :D

Konuyu tekrar canlandırıyorum biri görür belki yakın zamanda ne kadara ve nerden nereye yolladınız ?

@Tolga Çelebi
Ben geçen hafta (Ekim 2016 bu arada) Ankara'dan 2.el bisiklet aldım.Satan arkadaş Ptt kargo ile kapıda ödeme(tahsilatlı ödeme) şeklinde gönderdi.29 tl (16 kg) kargo parası ödedim.Tabii bisikletin ücretini de bisikleti kontrol ettikten sonra Ptt görevlisine verdim.Sorunsuz aldım.Tavsiye ederim.

@mudo77 Demonte şeklinde mi geldi acaba çizilme durumunu vs. ne yapıyorsunuz bu durumda demonte de olsa jantlar vs aynı kutuya giriyor.önümüzdeki hafta istanbulda olacağım ve oradan bir bisiklet alacağım. Kars'a nasıl getiririm onu düşünüyorum. Ben uçakla geleceğim.

@Turcoblanco
Sadece ön teker sökülmüş kadroya yan taraftan plastik kelepçe ile sökülmüş,pedallar ters takılmış,üzeri de kalın siyah naylon ile sarılmıştı.Tabii siz kendiniz yapacağınız için daha aşağıda resmini koyduğum ısı yalıtım süngerlerinden alıp kadroyu sarabilirsiniz,yapı marketlerde satılıyor 1 tl.Ptt kargoya verin,ama mümkün olduğunca küçültün ve sıkıca sarın bisikleti.

Dosyalar

• pl11245737-multi_color_nbr_insulation_shield_rubber_foam_silicone_sponge_tube_good_elasticity.jpg
    pl11245737-multi_color_nbr_insulation_shield_rubber_foam_silicone_sponge_tube_good_elasticity.jpg
    30,9 KB · Okunma: 39
  • Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@mudo77 valla bedavaya gelmis kardesim. Gule gule kullaniniz insallah

• Beğen
Tepkiler: mudo77
@mariokaldato teşekkürler,gerçekten ben bile şaşırdım bu kadar beklemiyordum.

@mudo77

Nedir bu çifte standart yahu,PTT kadar uyduruk bir firma olamaz.

Ben İstanbul'dan İzmir'e bisiklet kolisiyle 70 liraya yolladım, arkadaş 29 liraya almış. Dengesizlik abidesi bu herifler.

• Beğen
Tepkiler: mudo77
Merhaba arkadaşlar.
Forumda, arama motorlarında, Facebook sayfalarında arama yapmama rağmen Yurtiçi Bisiklet Kargolama ile ilgili detaylı ve güncel bilgilere ulaşamadım. Bu gün PTT kargodan Antalya'da olan bisikletimi ve kamp malzemelerimi Bursa'ya göndertmek için Antalyadaki evime kargo çağırdım. Ancak Gelen kargo sorumlusu sadece bisiklet için 180 TL fiyat çıkartmış. Dolayısıyla babam beni aradı. Dedim sakın gönderme. birkaç yıl önce Karabükten Mersin'e MNG ile 65TL ye bisiklet gönderen biri olarak ne değişti merak ediyorum. Ayrıca Bisiklet gönderilerinde bir de mesuliyet kabul etmeyiz diye belge imzalatıyorlar. Oldu olacak bir de bisiklet için noterden hisse payı verelim. Kargo firmalarının tokluğundan mıdır bilinmez ancak bu işin suyunun çıktığı aşikardır.

Bu sebeple, ben yakın zamanda bisikleti kargoya verenlerden;

-Ne kadar ücret ödediğini.
-Nasıl paketlediğini.
-ve hangi gönderi seçeneğini denediklerini (otobüs,kargo şirketi vb).

merak ediyorum. Bu konuda bilgi ve deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. :)

• Beğen
Tepkiler: Mesut DOĞRU
@ozelgoktug Nak kargo diye genelde endüstri ürünleri taşıyan bir firma var. Büyük jenratorler variller palet fayans vs gibi çeşitli ürünleri taşıyorlar. Haliyle şube ağı geniş değil pek bilinmiyor.Bende bi arkadaş sayesinde öğrendim ve memnun kalmıştım.Bisiklet diğer parçalar için ufak birşey olarak kalıyor ve 50 liraya istanbula gönderim yapıyorlar.Şimdi fiyatları nasıldır bilemiyorum. Ben genelde kendiniz gidip alırsanız daha iyi olur.

• Beğen
Tepkiler: ozelgoktug
Sn @ozelgoktug yaklaşık olarak 2 ay önce Bisan Sırano 26 jant şehir bisikletimi Balıkesir'de ikamet eden bir vatandaşımıza sattım.
Bisikletimi Yurtiçi Kargo ile gönderdim. Kargo bedeli 72 TL tuttu (alıcı şubeden alacak).
Bisikletimin ön tekerleğini söktüm,havalı poşet ile paketledim.
Pedalları, seleyi (boru dahil) söktüm, tüm parçaları tek tek havalı poşet ile paketledim.
Gidon'un vidasını gevşettim,gidonu kadroya paralel sabitledim( alan kazandım)
Paketlenmiş ön tekerlek ve diğer parçaları (kilit,zil,arka aydınlatma,sele,sele borusu,) kadronun gövdesindeki boşluğa orantılı bir şekilde yerleştirdim.
Elimde önceden kalma bir göbek mili vardı. Bu mili ön maşaya boşta takıp sıktım (hasar almaması için)
Daha sonra, şilte ile bütün kadro,ön tekerlek ve parçaları sardım,en sonunda da 4 metre havalı poşet ile sarıp koli bandı ile her tarafını bantladım.
Bu şekildeki paketleme ile, ilk ölçümde 220 TL çıkan desi alanı, alıcının şubeden de alması ile 72 TL'ye düştü ve kargomu sahibine gönderdim.
Kargo takip numarası ile kargonun teslim edildiği gün bisikletin yeni sahibini aradım.
Kargo, sapasağlam ve en ufak bir hasar almadan yerine teslim edilmişti.
Esen kalın.

@Mesut DOĞRU Hocam çok teşekkür ederim verdiğiniz bigiler için. o zaman sonuç olarak anlıyorum ki şubeden almak fiyatı çok etkiliyor.

• Beğen
Tepkiler: Mesut DOĞRU
Geri