Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İptal Edildi Kasa hariç diğer parçalar aranıyor...bianchi...

nohackmove

Üye
Tepki
2
Arkadaşlar yaklaşık olarak 10 yıllık olan ve Direksiyonu kırık, ve çatalıda yamuk,
vitesleri (shimano koldan 18v) kırılmış. büyük ihtimalle pedsal dişliside paslı bir
Bianchi XC-Penta bisikletim var ve yazlıkta yıllardır duruyor...

Bu bisikleti çalışır duruma getirebilirmiyim?
Ve İlla Bianchi yedek parçalarındanmı yararlanmalıyım?
Yoksa başka bisikletçilerde de işimi görürmüyüm?

Yeni bisiklete çok fazla maddiyatım yok bu yüzden elimdekini değerlendirmeyi düşündüm....

Yorumlarınız nelerdir?

Scudo
O duruma getirmek için harcayacağınız para/zaman yerine giriş seviyesi bir bisiklet almalısınız.

peki bisikleti kıbrısa götürüp okul ev arası günde yaklaşık 10km mesafe aşacağım için giriş seviyesi olarak ne tür seçeneklerim vardır?

bisikleti aldıktan sonra gerekecek ek donanımlarıda temin etmeyi planlıyorum.
Ek yansıtıcılar , korna, yol aydınlatma frene bağlı arka stop farı. suluk çanta ve

Eğer bulabilirsem bağlantı aparatı bisiklete monte edilen ve istediğimde sökebileceğim bir kapaklı sepet... kilit zincir falan..

bu son yıllarda görmekte olduğum çift amortisörlü bisikletlerin ne artısı var acaba?

biraz özeniyorum ama fren olayında falan çöker gibi geliyor bide ben 90kg çekiyorum. 182cm boy falan çok anlamı varmı bisiklette bunların?

@nohackmove

Piayasada görülen çift amortisörlü bisikletlerin tek artısı bel ağrılarıdır. Demir yığını olup, 20 kg civarındadırlar. 10 km kadar yol gidecekseniz çift amortisörlü bir bisiklet almanızı tavsiye etmem. Sizi çok fazla yoracaktır. Kron, Sedona, Geotech gibi yerli markaların başlangıç seviyesi modelleri var. Fiyatları çok iyi bilmiyorum maalesef, ama o tarz bisikletler pahalı gelirse forumda 2.el bölümünden temiz olanlarına bakabilirsiniz.

Çift amortisörlü derken, yerli Hi-Ten (en adi çelikten yapılan) 25-30 kg'lık çelik yığınlarından bahsediyorsanız, onlara bisiklet denemez. Ancak Tank denir ve bir insanın bir tankı pedalla götürmeye çalışması bir eziyettir. Ama Dowhill/Enduro tarzı ve dağlık arazide kullanılan profesyonel çift amortisörlülerden bahsediyorsanız durum değişir. Bahsettiğim o çift amortsiörlüler her türlü arazi koşuluna uyum sağlayan, sağlam çoğu zaman havalı sistem amortisör kullanılan ve çok çok pahalı bisikletlerdir.
Mesela bu bisiklet 12.550 liradır.

https://www.deltabisiklet.com/File?_Args=ProductImage,2608,DeltaBisiklet

başlangıç seviyesinde hepimizin düştüğü durumdur sıfır veya ikinciel başlangıç seviyesi alüminyum kadrolu bir bisiklet tavsiye ederim

Geri