-Skynet-
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.045
- Başlangıç
- 1992—93
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
SökerVidalı ruble sökme anahtarı diye satılan parça aynı zamanda kasetli rubleyi de söker mi?
Tabii ki.elimdeki jant 8/9/10 ruble uyumu diyor.7'li takabilir miyim?
gözüme takılan 6 ve 7 nin arasının biraz daha açık olmasıydı ,gerçekten sıkıntı olmuyorsa içime su serptin abi teşekkür ederimTabii ki.
elimdeki jant 8/9/10 ruble uyumu diyor.7'li takabilir miyim?
Elimdeki vidasız ruble (CS) jantım da shimano WH-R501A C24 ben rubleyi taktıktan sonra farkettim 7 yi takınca birazcık boşluk kaldı, sadece spacer gerekiyorsa edinirim teşekkür ederim.Başka bir sıkıntı olmaz sanırım.7'li rublelerde kaset/vidalı ayrımı var. Vidalı rubleyi kaset uyumlu göbeğe (sizin bisikletin göbeği bu) takamazsınız. 6 ile 7'nin arası açık demişsiniz. Megarance bir ruble sanırım. Bunlar vidalı oluyor.
Eğer ruble kaset ise, takmak için spacer gerekecek çünkü 7'li kaset rubleler dar oluyor.
peki spacer olmazsa olmaz mıdır7'li rublelerde kaset/vidalı ayrımı var. Vidalı rubleyi kaset uyumlu göbeğe (sizin bisikletin göbeği bu) takamazsınız. 6 ile 7'nin arası açık demişsiniz. Megarance bir ruble sanırım. Bunlar vidalı oluyor.
Eğer ruble kaset ise, takmak için spacer gerekecek çünkü 7'li kaset rubleler dar oluyor.
Selam kaset ruble bakım temizlik için AliExpress’ten anahtar alacağım, Bu içinde mil olan ile olmayan arasındaki fark nedir?317096 dosyayı görüntüle
Yok zaten dediğiniz gibi pahalıya gelir. tek bir küçücük parça. Sökme takma anahtar setleri olanlar var onlardan bakıyorum.Mil olması ve olmaması
Şaka bir yana, ruble anahtarı yerelde AliExpress'e göre daha ucuza bulunabilir. Başka bir alışverişin içindeyse, kuponlarla bedavaya geliyorsa ayrı konu tabii. Öyle bile olsa taşıma ücreti ve vergilere denk bir fiyata burada bulunabilir.
Yok zaten dediğiniz gibi pahalıya gelir. tek bir küçücük parça. Sökme takma anahtar setleri olanlar var onlardan bakıyorum.
Bazı ruble sökme aparatlarının içinde mil olduğunu gördüm acaba bundan mı almam gerekiyor diye düşündüm.