Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kask, Gözlük ve Eldiven Aranıyor!

Barkın Kenan

Forum Demirbaşı
Tepki
54
Mümkünse Ankara içinde görüşerek elden alabileceğim, maximum 75 TL'ye kask ve maximum 75 TL'ye gözlük aranıyor. Fakat dediğim gibi azami fiyatlar bunlar, bütçemi çok zorlamaması amacıyla 50 tl civarı benim için daha iyi olacaktır.

Kask'ın ana rengi mutlaka beyaz veya açık gri olmalı. Yan renkleri de yine sadece siyah veya gri. Rengin ne önemi var demeyin, kadro rengiyle uyumlu olması hemen hemen herkesin istediği bir şey. Beyaz renk sirrus sport'um olduğu için beyaz bir kask aramaktayım. Gözlükte ise çok absürt renkler olmadığı sürece hepsi kabulümdür.

Aradığım kask tipi aşağıdaki gibidir. Yani sivri olacak, öyle mantar gibi yuvarlak kask istemiyorum :D

http://i39.tinypic.com/iqvj2u.jpg

Unutmadan: Kafamın çevresinin uzunluğu 58 cm. Tam emin olmamakla birlikte medium boy olduğunu düşünüyorum.

Scudo
Günceldir.

0506 804 02 85 nolu telefondan veya barkinkenan@hotm... adresine mail atarak ulaşabilirsiniz.

Günceldir, ayrıyetten eldiven de aramaktayım. Yeni konu açmamak için buraya ekledim eldiven aramakta olduğumu. İlgili moderatörler daha kolay bulabilmem amacıyla konu başlığını Kask, Gözlük ve Eldiven Aranıyor şeklinde değiştirirlerse sevinirim.

@Deniz Gökhan Tezcan

Teşekkürler :). Avuç içi boyu 9 cm. Kısa parmaklı eldiven aranıyor.

Gözlük bulunmuştur. İdareten 30 liraya dandik bir kask da aldım. İlan kaliteli kask ve uzun parmak eldivenler için geçerlidir. Eldiven rengi de siyah, beyaz ve gri tonlarında olursa sevinirim.

barkın bey merhaba ankara kentpark avm'de yer alan decathlon isimli dükkana uğramanızı tavsiye ederim. uygun fiyata orta kaliteli ve şık ürünler bulmanız mümkün.

Kask, eldiven ve gözlük arayışım sürüyor.

Kaskta bütçemi 120 tl'ye çıkardım. Sivri olmasına da gerek yok, resmini gönderirsiniz beğenirsem alırım. Renk tercihim ise beyaz, gri, siyah. Yer yer kırmızı çizgileri olması da kabülümdür.

Eldiven olarak ise jelli, yine siyah, beyaz, gri tonlarında kısa parmaklı bir eldiven aramaktayım.

Gözlük olarak olabildiğince sade, saydam lensli, veya saydam lens takılabilir özellikteki gözlükler kabülümdür. Renkler için aynıları geçerli. Zaten gözlükler genelde bu renk tonlarında oluyor.

bende hiç kullanılmamış jelli eldiven vardır.mavi siyah tonlarındadır düşünürseniz yardımcı olurum.

Geri