Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kask kullanıyor muyuz?

Kask Kullanıyor muyuz ?

• Kasksız hiçbir yolculuğa çıkmam

• Yaz günü bazen sahil boyunda vb. yerde takmadığım olur

• Araç trafiğinde takıyorum sadece

• Kask gereksiz bir şey, Zaten terminatör gibiyim ben

• Beyin bedava, attım kaskı kafaya çıktım yola

• Toplam katılım
    446
@Pabioo Hocam gerçekten bende takmayacaktım şehir içini geziyorum diye ancak yinede aldım ve iyiki almışım...

Scudo
@Berkant00 Moralinizi karıştırmayın işe, yasak olduğu halde sol şeritte bisiklet hız limitinin üzerinde gidiyormuşsunuz, kaska güvenmeden önce kendiniz tedbirli olun.

@Hevesli Sağ şeritten giderim normalde ancak ileride tek yön olması sebebiyle araçlar genelde sağa dönüş yapıyordu bende akıllı davranıp sol şeride geçtim.

Kaldı ki yolda emniyet şeridinden bile küçük bir alan tanınmış onuda araçlar ihlal ediyor maalesef.

Hız konusuna gelecek olursak ki, evet o yolda biraz hızlıydım ama bana çarpan araç kesinlikle suçlu neden diye sorarsanız.

1)Araçlarda ayna neden var?

2) İnatla çakar lambamın açık olmasına rağmen nasıl farketmemiş olabilir?

İnsanlar farklı bir ırk gibi bakıyorlar kask takınca yada aşırı tepki alıyorum isiklarda dururken" bunlarda kendini bişey sanıyor ne o öyle "gibi bakislardan çok sıkıldım ve rahatsız olduğum için şehir içi takmiyorum genelde yavaş ve dikkatli kullanmaya gayret ediyorum doğru değil ama...

• Beğen
Tepkiler: Berkant00
@Tevfik 38 Aman aman zaten bizler kendi hatalarımızdan çok çevredekilerin olabilecek hatalarına karşı kendimizi koruyoruz. Mesela insanlar bizi görsün diyerek çakar lambalar takıyoruz yada reflektörlü yelekler giyiyoruz. Kavşaklarda hızlı ve dikkatsiz çıkacak hayvanlara karşı yavaşlayarak dikkatli sürüyoruz. Yani siz yavaş ve dikkatli sürseniz bile çevreden birileri bunu yapmayabilir. Bir anda güvenlik şeridinden birilerini sollamaya çalışabilir. Ya da sokaklardan çıkarken çevreye bakmadan önce arabanın burnunu öküz gibi çıkarırlar. Kırmızı ışıkta geçerler vb. Bunlar günlük hayatta sık sık karşılaştığımız ihlaller. Siz özellikle şehir içinde takın. Çünkü kazaların çoğu şehir içinde kendini bilmezler yüzünden oluyor. Her zaman dediğim gibi, size bir şey olursa aileniz için bu hiç komik olmaz. Bırakın size sağlıklıyken gülsünler.

• Beğen
Tepkiler: Tevfik 38
Geri