Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kask tavsiyeleri

Bu tarz ürünler sadece bize pahalı, @Scofield8347 dediği gibi yurt dışı fiyatları uygun oluyor sonuçta orada adamlar her şeyi 16 ile çarpıp almıyor.
malesef elit kesime hitap ettiği için satıcılar felaket kar koyup satıyorlar. sonuçta alanda memnun satanda çoğu insan bırak yurtdışından yurtiçi internet üzerinden ürün almaya korkuyor. çoğu tüketici bilgisiz hiç bir konuda bilgilendirilmiyor. bankalar tüketiciye kredi kart aidatından bahsedeceğine, uluslararası kredi kart kurallarından bahsetse belki çoğu insanın cebinden bu kadar fazla paralar çıkmaz

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
Scudo
TR fiyatları doğru, yurtdışı daha uygundur
Bu tarz ürünler sadece bize pahalı, @Scofield8347 dediği gibi yurt dışı fiyatları uygun oluyor sonuçta orada adamlar her şeyi 16 ile çarpıp almıyor.
Yurt ici öyle olabilir ama 2 katindan daha fazla kar nedemek ya. Arti 16 ile degil 18,25 ile carpiliyor, ben Eurodan konusuyrum.

Iste bende kazik olmasin diye sizlere opsiyon sunuyorum fenami yapiyorum.

Decathlon'un Roadr 500 kaskının siyah versiyonu indirime girmiş.
Aerofit 900 de öyle.
Belki Roadtir 500ü alırım.

7.000 olan kasklara zaten bakamıyorum ya, 1 aylık maaşım bile yetmiyor onları almaya.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Bu kask hantal diyebilirim ve fiyatına göre sunduğu olanaklar ise hiç bir şey resmen.
Size tavsiyem bu kask olur, hem istediğiniz zaman güneşlik vizorünü çıkartıp takabiliyorsunuz ve ayrıca kask ile gelen kask arkasında kalan gece ışığı da mevcut.
(link)
Muhtemelen bu kasktan alacağım gibi duruyor. Şu an fiyatı da iyi benim için.

Acaba bana 3 5 detaylı fotoğraf atar mısınız? Özellikle de güneşlik vizörünün çıkmış hali nasıl çok merak ediyorum.
Şimdiden teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Roadr 500 duruşunu falan beğeniyorum fakat siyah rengi güneşi daha çok çekip görünürlük açısından da daha düşük olduğu için elim almaya gitmiyor.

Roadr 500 duruşunu falan beğeniyorum fakat siyah rengi güneşi daha çok çekip görünürlük açısından da daha düşük olduğu için elim almaya gitmiyor.

Roadr 500'ler ya da ihtiyaç duyan tüm kasklar küçük bir işçilikle görünür hale gelir:
unknown.png

Soldaki Lime rengi fosforlu, Lime Mosso için; sağdaki sarı fosforlu, sarı yol için.

Decathlon’dan kaskımı yenileyeceğim.
Katlanır bisiklet ile günlük max 25km sürüşlerde kullanıyorum.
Hafiflikten ziyade az yer kaplasın da istiyorum.

Şehir Bisikleti kaskı 500 / Fiyatı 410
(link)

Van Rysel Roadr 500 (yol bisikleti kaskı) 390tl ama beyaz modeli 575tl
(link)

Kullananlar yorum yapabilir mi?

Roadr 500 vs Şehir Bisikleti Kaskı 500 arasında kaldım.

Katlanır bisiklet ile max 25km kullanıyorum.

Van R. 575tl den düşmüş 390’a.
(link)

Şehir B. Kaskı 410tl.
(link)

Daha pahalı olan daha kaliteli midir?

Dosyalar

• CEA2B167-A200-4D12-9E50-3F92502BA7B6.jpeg
    CEA2B167-A200-4D12-9E50-3F92502BA7B6.jpeg
    42,3 KB · Okunma: 37
Her ikiside Decathlon nezdinde 500 serisi yani orta segment kasklar.

Koruyuculuk anlamında her ikisi de N 1078 sertifikasina sahip.

Yani daha pahalı olan daha koruyucu diyemeyiz, tasarımsal ve popülerlik olarak roadr 500 fiyatı kampanyasız haliyle daha pahalı.

İlerde yol bisikletine geçme gibi bir düşünceniz varsa ileriye dönük Roadr 500 alabilirsiniz, hem şehir hem de yol bisikleti için kullanılabilir ya da zevkinize göre hangisini daha cok beğeniyorsaniz onu alabilirsiniz.

Roadr 500'ler ya da ihtiyaç duyan tüm kasklar küçük bir işçilikle görünür hale gelir:Soldaki Lime rengi fosforlu, Lime Mosso için; sağdaki sarı fosforlu, sarı yol için.

Güzel güneş için çaremiz var mıdır abi,havalandırması yeterli mi? Bir de benim için en önemli nokta kaskı çıkarttıktan sonra saçımda iz bırakıyor olması bu kaskta ve diğer kasklarda da aynı sorun yaşanıyor mu bilemiyorum tabii.

Havalandırması yeterli. Güneş çekimi konusunda beni rahatsız etmiyor ama beyaz rengi de var. Saç kişiye göre göreceli bir konu. Ben genelde kısa kesiyorum, iz kalacak bir saç birikimi olmuyor kafamda ama uzadıysa bırakıyor tabii. Ötekiler de bırakıyor. Havalandırmasız düz kask bırakmaz. Hem güneş hem iz için (link) kullanılabilir ama o da havalandırma için kötü. Ekstra serinlik için (link)lardan da kullanılabilir.

Bir önceki kaskım şehir bisikleti kaskının beyaz olanıydı. Bir müddet sonra başımda ağrı yapıyordu ve sıcak havalarda çok terletiyordu değiştirme ihtiyacı hissettim. Bir arkadaşımda da road 500 vardı kendi kaskımı çıkarıp road 500 ü taktığımda kafamda çok daha rahat ve hafif hissetmiştim ama uzun bir deneyim yaşamadım. Sitedeki veriler tam tersini gösteriyor bilemiyorum.

• Beğen
Tepkiler: biunlu
Decathlon kask kullanıyorum. Yazın Sabah (yer istanbul) antreman yapmama rağmen kafam çok terliyordu. Ve bir de iz yapıyordu. Uzun sürüşlerde bu ciddî problem oluyor. Kaskın içine kep taktım bütün sorunlar çözüldü.

Ya bende roadr 500 almaya karar verdim gibi. Ama kafa ölçüm mezurayı sıkmama göre değişmekle beraber 58.5cm - 59 arası. Askısı dar denmiş hep. M mi L mi arada kaldım. Site arada kalınca büyük olanı al diyor. İnternetten alacağım gidip deneme şansım yok.

L beden ve bir arkasına takılan kırmızı ucuz lamba ile alışverişi tamamlayayım. Eski lambam takma yerinden kırıldı umarım bu dayanır.

Dosyalar

• B1707367-FAAE-4110-B446-6B3E70B1F55E.jpeg
    B1707367-FAAE-4110-B446-6B3E70B1F55E.jpeg
    37,3 KB · Okunma: 24
Ya bende roadr 500 almaya karar verdim gibi. Ama kafa ölçüm mezurayı sıkmama göre değişmekle beraber 58.5cm - 59 arası. Askısı dar denmiş hep. M mi L mi arada kaldım. Site arada kalınca büyük olanı al diyor. İnternetten alacağım gidip deneme şansım yok.

L beden ve bir arkasına takılan kırmızı ucuz lamba ile alışverişi tamamlayayım. Eski lambam takma yerinden kırıldı umarım bu dayanır.
Gidin bi decathlon mağazasına deneyin derim. Eğer gidebiliyorsanız tabi..

• Beğen
Tepkiler: biunlu
Merhabalar şu an max 700 tl bütçem var dağ
bisikleti kaskı arıyorum.Önerileriniz nelerdir?

Rockrider ST500'e baktım iyi duruyor şimdilik onu alacak gibiyim.

Merhabalar şu an max 700 tl bütçem var dağ
bisikleti kaskı arıyorum.Önerileriniz nelerdir?

Rockrider ST500'e baktım iyi duruyor şimdilik onu alacak gibiyim.

Şu an ise bu modellere bakıyorum sizce hangisi?Bu modeller arasında kullanmış olan varsa deneyimleriniz neler?

Cratoni ALLRIDE
Cratoni C-FLASH
Cratoni Pacer

Yeni kask aldım geçen gün. Bell tracker.
Kask fiyatları cidden çok uçmuş.
Bir arkadaş Lazer kask önermişti, kırmızısı da çok güzeldi, denedim onu kafamda mantar gibi durdu.
Bell hem çok sağlam duruyor, hem de yaklaşık 30 km sürdüm ve havalandırmasından çok memnun kaldım.

Bostancı Baydar bisikletten indirimle beraber 650 liraya aldım. Siyahı ve fıstık yeşili mevcut.

@Taygun Kon kasktan hala memnunmusunuz? Havalandırma konusunda nasıl merak ettiğim konu bu🙂

Geri