@Mosso Relativo
Teşekkür ederim. Bisiklet geldi ama malesef iade ettim. 1 lira bile etmeyecek bir parça kırık çıktı. Katlandığında gidonun kadroya sabitlendiği metal parça. Bu parça gidonun üzerindeki plastik içerisinde. Parça temin edilemezmiş. Hayal kırıklığına uğradım biraz. Ama gerek para iade konusunda gerek bisikketin iadesinde decathlon hiç pürüz çıkarmadı. Çok yardımcı oldular. Değişim mi isteseydim diye düşündüm. Ama müşteri hizmetleri ilginç bir şey söyledi, 100 mağaza olmadan parça stoğu yapmıyorlarmış, parça stoğu 2020 yılında planlanıyormuş dedi inanamadım. Şu an ne yapacağımı bilmiyorum, ilginç bir kararsızlığa düştüm malesef. İşin garip tarafı bisiklet çok güzel, göbekten 7 vites shimano, zincir yok kayış var - cleanride, shimano dinamo var, ön arka lambalar var, güzel bir selesi var Sr, sele borusu ayarı çok kolay, ayaklık ve toz olmasın diye örtü hediyeli, çamurlukları var, en iyisi de pop-up sistemle tek hareketle katlanıyor. Tam da ihtiyacımı görecek bisikletti, karar verebilirsem tekrar alabilirim.