Selamlar herkeslere..
Ben de geçen seneden beri baktım biçok modele..Sanırım bu konuda aynı kafadayız..İyisi olsun diye diye bunca zaman geçirdim
Benim katlanırı tercih etme nedenim oturduğum semtle alakalı aslında..Bulunduğum semtte kullanamam,,çok çok kalabalık çünkü
"toplu taşıma araçlarıyla gidip istediğim yerde binebilirim" diye düşündüm ilk başlarda..Sonra dedim "kısa kısa turlarda yapabilirim" ilerleyen zamanlarda..Sonra sonra;"aslında gayet faal bi halde de kullanabilirim" diyerekten modelden modele geçtim kendi kendime
Sizinle aynı modeller üzerinde durmuşuz çoğunlukla..mu p24 modelini araştırdım lakin bulamadım,gelecek modeller arasında da değilmiş zaten..visc p18 tavsiye edilmişti fakat d18'i görünce tercihim bu olur dedim..Mu p8 sanırım en yaygın kullanılan modeli..onunda 2015 modeli mu d8 şeklinde olmuş..bu modelde takılmadım değil aslında..lakin ileriye dönük düşündüğümde visc d18 mantıklı geldi ve kararımı verdim..Eğer mu p24 modelini bulsaydım ilk tercihim kesinlikle oydu..
Geçtiğimiz hafta gezdim bikaç yer..İnternetten ayrıca araştırdım..Hiç bi yerde kalmamış doğru düzgün bişey..Bi yer listeye alıyo isimleri,iki hafta sonrasına dağıtım olacakmış onlara da..takipte kalın dediler..ben de son bi şans araştırırken bi yerde buldum visc d18 modelini..gittim aldım valla
Bu hafta sonu kavuşacam artık.. 2015 model olduğu için sanırım, kullanan yorumu,kullanım videosu filan yok..tereddütte kalmamı sağlayan tek şey o oldu..Bütçe olarak fazla sonuçta..ama artık kararttım gözü,aldım velhasıl
Siz ne yaptınız ? Kararınızı verdiniz mi? Ya da başka markada filan mı karar kıldınız?