Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Katlanır bisiklet tavsiyeleri

@Mar1lyn Bence sizin mosso satan bir yerden bakın, bisikleti hem daha yakından incelemiş olursunuz hem de denemiş. Aralarında fark olacağını düşünmüyorum btwinlerle.

• Beğen
Tepkiler: Mar1lyn
Scudo
@Mar1lyn merhabalar. Mosso marine 2d kullanıcısı olarak merak ettiğiniz konuları değerlendireyim.
Jantlar alimünyum alaşımlı jantlar var ve hiç sorun yaşatmıyor. Kaldırımdan atlıyorum hafif akrobatik hareketlerde bile tık demiyor.
Btwinlerle arasında çok fark var bana göre. Diz mesafesi mosso da daha geniş ve gidon yükseklik ayarlı. Btwinleri test ettim benim dizlerim dönüşlerde gidona değmekte,mosso da hiç olmadı.
Mekanik disk fren var ve hiç sorun yaşamadım. Ani durumlarda anında durduğum zamanlar oldu.
Vites sistemi 6lı yağını bakımını eksik etmediğinizde yağ gibi akıyor. Yokuşta çıkıyorum hiçbirzaman zorlanmadım.
Tek sorunu lastik ve iç lastiği patlak korumalı lastiklerle değiştirmeniz olacak.

• Beğen
Tepkiler: biunlu ve Mar1lyn
@Mar1lyn ben de mosso 2D kullanıcısıyım.Çok keyifli bir alet. Ben arka dişliyi 14-34 yapıp 7 vitese çevirdim. Şu ana kadar Maşallah diyeyim hiç sorun yaşamadım. Yokuşlarda rahat rahat çıkıyorum.

• Beğen
@slckats süper :)

Bugün edindim mosso marine 2d birbirimize alışacağız şimdi disklerden gelen yüksek ötme ses kullandıkça sadece hışırtıları döner diye umuyorum. :)
Bunun dışında yek gözlemlediğim eksik katlandığında tekerleri sabit tutmak için bişey düşünülmemiş
Nette mıknatıs gördüm işe yarar mı
Siz ne çözüm ürettiniz
Hani kısa süreli sürüklemelerde tutsun diye

Dosyalar

• IMG_7227.JPG
    IMG_7227.JPG
    117 KB · Okunma: 47
Ya ben turuncu hastası olsam da kırmızı bisikletleri görünce kendimden geçiyorum. Aman nazar değmesin.

İyi günlerde olsun hem tatlı , hem agresif görünüyor. :)

• Beğen
@erdalerdal teşekkür ederim ilginize

N11 de mıknatıs gördüm o işime yarar mı acaba tekerleri katlandıpında sabitlemek için

@Mar1lyn Hayırlı olsun. Kazasız, belasız sürüşler. Balatalarda ince bir tabaka var, o eriyince ötme sorunu ortadan kalkıyor. Ben de mıknatısla çözüm bulma istediğindeyim. Şu anlık pek katlamayarak sorunu çözüyorum :). En kısa zamanda lastiklerinizi değiştirin. çünkü çok çabuk patlıyorlar. Size tavsiyem schwalbe marathon 20x1.50 (5. seviye patlama korumalı) veya schwalbe kojak 20x1.35 (4. seviye patlama korumalı). Ben şahsen kojak alacağım(dolar yerinde durursa :)).

Bu da benim küçük canavar :DSA 001 (2).JPG

20180114_212133.jpg @Mar1lyn Hayırlı olsun.zevkle kazasız belasız sürüşler dilerim. 1 sorum olacak. Sizin katlama mekanizması solda gibi doğru mu? Bende ki model de sağda.

• Beğen
Tepkiler: Mar1lyn ve slckats
@ufuk krhn bende de sağda. Acaba arkadaş aynadan mı çekmiş?

@slckats Ayaklık, zil, vites dişlileri ve vites koluna vb. bakarsak aynadan çekilmiş gibi değil.

@slckats logo dan belli zaten ters olmadığı. Bugün birkaç mosso 2d modelinde de farkettim. 2018 yeni seri böyle sanırım.

• Beğen
Tepkiler: slckats
@ufuk krhn o zaman gidon da içe katlanıyordur ki öyleyse çok çok iyi.

• Beğen
Tepkiler: biunlu
@slckats sanmıyorum içe katlandığını katlama mandalı daha dışa doğru ve disk frenlerden dolayı içe katlanacağını sanmıyorum.

@slckats aynen içe katlanıyor. Mosso nun sitesini inceledim. 2d ve 2v modellerinde kırmızı ve mavi modeller ters katlamalı. Siyahlar bizim model.

• Beğen
Tepkiler: biunlu
@slckats Çok teşekkür ederim frenlerin sesini gittiğimde öğrendiğime çok sevindim gerçekten o kadar kolay mı patlıyor normal yolda bile gitsem ne yapalım o zaman mecbur alacağız tavsiyeler için teşekkür ederim ben notumu alıyorum

@nevermind beşinci ay alınmış ikinci el buldum kullanılmamış

@ufuk krhn Ben fotoğrafı cepheden çektim aynadan değil sol tarafta gidon sağa doğru katlanıyor yanılmıyorsam Ama tekerleri bir arada tutmaya yarayacak bir şey uydurmak lazım biraz sürükleyince dağılıyor o konuda en iyi btwin sanırım
N11 deki mıknatısı deneyeceğim

Geri