Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Katlanır bisiklet tavsiyeleri

@mossocitybiker doğru hatırladım şimdi sitede güncellenmemiş mağazada geçen haftasonu denemiştim kafam karıştı teşekkürler

@mossocitybiker doğru hatırladım şimdi sitede güncellenmemiş mağazada geçen haftasonu denemiştim kafam karıştı teşekkürler

Scudo
@Mar1lyn
ama eski versiyonlarında lastik var hala ona dikkat etmek lazım. Yeni olarak gri renk geldi onların hepsi metal mekanizmalı. Kırmızıların bir kısmı yeni bir kısmı eski. Dikkat etmek gerek. Mavilerde yeni versiyon hiç görmedim

• Beğen
Tepkiler: Mar1lyn
@Mar1lynmıknatıs sistemi var. arka teker üzerinden seleyi tutarak elimde ittirerek goturdugumde acma da yapmiyor. (ön tekeri yere degdirmemek gerekiyor)
a144011917a5cb5f869183bf5033420a.jpg

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@uyto
o mıknatıs düzgün tutmuyor zırt pırt açılıyor. Geçmeli sistem en iyisi

@uyto bu sizinkinde standart mı
Bu mıknatıstan n11 de gördüm alsam mı bir arada tutmaya azıcık katkı sağlasa yeter

standart@Mar1lyn

iki tekeri yere degdirirsen acma yapiyor fakat sadece arka tekerde götürürsen açmıyor.@mossocitybiker

@uyto
e ne anladım o işten. Yürümeme mi bakacağım teker yere değiyor mu değmiyor mu diye mi bakacağım.

önüne bakacan, doğru acıyla tutunca sıkıntı olmuyor.@mossocitybiker

@uyto
yok hocam ben pimpirikli adamım gözüm hep oraya kayar teker yere değdi mi açıldı mı vs diye. O yüzden b'twin aldım Mekanizmaya geçiriyorsun istersen amuda kalkıp taşı açılmıyor canavar gibi mis.

• Beğen
Tepkiler: uyto
Merhabalar ben yaklaşık 110-115 kg 180cm civarında bir insanım. Çevremde oldukça bisiklet hırsızlıkları olduğu için katlanır bisiklet almak istiyorum. İşe gelip gitmek için kullanacağım. Ofisime çıkaracağım.
Çok kötü görüntü olur mu ?
Sele borusu çabuk esner mi ?
Önerebileceğiniz model marka ?

@magbike kilonuz katlanırların taşıma sınırın üzerinde (tern bazı modelleri vb 110 kg sınır vardı-diğerleri 105 kg)

++++++++++++++++++++++++++++++++
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

katlanır bisikletin hakkını vermek lazım

kilolu bir insanım ve dizlerimde sorun var.Katlanır bisiklet almak istiyorum(tamamen keyif için) hangi bisikleti almam gerekiyor?

@Hevesli şirin Vallahi benim boy 1.82 kilo 115 :) ben de katlanır bisikletten yana kulandım tercihimi ve bir haftadır düzenli kullanmaya çalışıyorum, herhangi bir sorun görmedim tavsiye ederim..
1-Öncelikle nasıl bir bölgede yaşadığınızı ve kullanacağınız yerin bu bisikletlere uygun olup olmadığını belirleyin (yokuşlu bir bölgeyse 7-8 vites sizi zorlayabilir, ama 21 vitesli katlanır bisikletler de mevcut artık..)
2-Daha sonra bütçenizi belirleyin, buna göre model ve markaları inceleyin. (Brompton,Dahon,Tern,Goccia,Carraro,Bianchi,B'twin,Mosso vb. markaların modelleri mevcut. İnternetten ayrıntılı bakabilirsiniz..)

Ben de 1 ay önce 1100 tlye 2018 model Kron fd 1000 katlanır bisiklet aldım. Bisikletin ozelliklerini siralayacak olursam;
1. Bisiklette çift dipçiklenmiş double butted alimunyum kadro var. Kadroda guc binmeyen yerlerde dipcikleme yapilarak daha az alimunyum kullanilmis. Kadrosu kalin olmasina ragmen diger bisikletlerden agir degil
2. Bisikletin tekerleri 2.1 inç kalinliginda. Diger katlanir bisikletlerde bu 1.75. Lastigin kalin olmasinin dezavantajlari olsa da (ağırlık vb) malum Istanbul sokaklari icin kalinligin arti yonlerinin daha fazla oldugunu dusunuyorum
3. Bisiklet katlandiginda gidon iki lastigin arasina girebiliyor ve lastik kalinligina ragmen carraro, btwin ve bircok katlanir bisiklet markasindan daha iyi katlanabiliyor(ben bagajini da cikarttim daha da portatif oldu)
4. Jantlari cift jant alimunyum ve kaliteli, lastiklari de çift kat
5. Vites ve rublesi shimano marka
6. Katlama sistemi gayet saglam yapilmis,
7. 7 vitesli katlanirlar icinde en uygun fiyata sahip bisiklet. Ben tilt 500 ile bu bisiklet arasinda kalmistim. fakat aradaki 200 tlye degecek bir fark goremedim hatta bir cok yonden daha iyi ozelliklere sahip oldugunu dusunuyorum

Arkadaşlar merhaba,

Özellikle Ankara-Eymirde kullanmak üzere araçta taşıma kolaylığından ötürü katlanır bisiklet almayı düşünüyorum. Ama bu konuda sıfır bilgiye sahibim. Açıkçası okudukça da kafam karıştı.
Hafta sonları 30-40 km yapmayı planlıyorum. Eymirde azda olsa dik yokuş ve engebeli yerler vardır.
Özellikle spor amaçlı kullanmayı planlıyorum. Yani uzun sakin geziler niyetinde değilim.Bu konuda bana yardımcı olacak her tavsiyenize şimdiden çok teşekkür ederim.SIFIR BİLGİ UNUTMAYIN :)

Sevgiler Saygılar Hürmetler . kardeşlerime abilerime.
boyum 1.92 kilom 102 kron tx 450 kullanmaktayım (daha doğrusu yeni aldım ve satıyorum katlanır almak için)
ön gidon yükselticisi 9 cm ve ayarlı gidon boğazı ile (malum eğilmek zor)
tekerleklerinide xc 500 ün kalınlarıyla değiştirdim.
eşimede xc 150 aldım bu ürünleri alalı 2 ay olmadı doğru düzgün binmedik bile
ben daha önceden salcano ng350 ile günde 40 45 km yol yapıyordum fakat şimdi bunları alırken biraz aceleci davrandım sanırım
çünkü yapacağımız güzergah küçükyalı dan sahile inip fenerbahçeye gitmek yada küçükyalıdan pendik tarafına gitmek. haftanın 3 günü

aklımda
mosso 20 marine 2d
kron fd1000
carraro flexi 106

modelleri var. elimdekileri bir şekilde satıp bunları (üstüne pek birşey koymadan) almayı planlıyorum.
benim ebatlarda olup haftada 3 gün 20 30 km yol yapan arkadaşlar tavsiyeleriniz hangisi olur fiyat olarak zaten 3 üde 1250 civarı
ben daha çok pratiklik, kullanım rahatlığı (boy olarak), sağlamlık açısından bakıyorum
sizlerde yardımcı olursanız çok sevinirim.
Gürkan KALKAVAN

arkadaşalar merhaba.
1.92 boy ve 103 kg ebadında bir şahsiyetim.
lakin katlanır bisiklette bilgim sıfır hattaa sıfırın altında.
1000-1300 bandında bulabildiğim
kron fd1000 mooso marin d2 ve carraro flexi 106 var.
yapacağım olay şudur.
küçükyalıdan sahile inip ya fenerbahçeye yada pendik tarafına (yani git gel 30 km) gitmek haftanın 3 günü.
sizce hangisinde karar kılmam gerek.
yada bu yapacağın iş için fazla bunlar daha ucuza şu var oda yeterli olur dediğiniz ne önerebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: slckats
Geri