Ben de 1 ay önce 1100 tlye 2018 model Kron fd 1000 katlanır bisiklet aldım. Bisikletin ozelliklerini siralayacak olursam;
1. Bisiklette çift dipçiklenmiş double butted alimunyum kadro var. Kadroda guc binmeyen yerlerde dipcikleme yapilarak daha az alimunyum kullanilmis. Kadrosu kalin olmasina ragmen diger bisikletlerden agir degil
2. Bisikletin tekerleri 2.1 inç kalinliginda. Diger katlanir bisikletlerde bu 1.75. Lastigin kalin olmasinin dezavantajlari olsa da (ağırlık vb) malum Istanbul sokaklari icin kalinligin arti yonlerinin daha fazla oldugunu dusunuyorum
3. Bisiklet katlandiginda gidon iki lastigin arasina girebiliyor ve lastik kalinligina ragmen carraro, btwin ve bircok katlanir bisiklet markasindan daha iyi katlanabiliyor(ben bagajini da cikarttim daha da portatif oldu)
4. Jantlari cift jant alimunyum ve kaliteli, lastiklari de çift kat
5. Vites ve rublesi shimano marka
6. Katlama sistemi gayet saglam yapilmis,
7. 7 vitesli katlanirlar icinde en uygun fiyata sahip bisiklet. Ben tilt 500 ile bu bisiklet arasinda kalmistim. fakat aradaki 200 tlye degecek bir fark goremedim hatta bir cok yonden daha iyi ozelliklere sahip oldugunu dusunuyorum