Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Katlanır bisiklet tavsiyeleri

@eternalsun 26 Marine 2D kullanıyorum Temmuz 2016'dan beri, bundan önce 20 inç btwin kullandım 15 günde sattım.

Bagaja atıp sahile götürüyorum, sırf o yüzden katlanır aldım zaten. Aracım hatchback, arka iki koltuğu da yatırmak gerekiyo. Şehirdışına giderken bavul olunca mecburen bavul da arka koltuğa sıkışıyo. 20 inç olsa yine bagaja atınca yanına bavul sığmazdı ama en azından arka koltukta taşıma imkanı vardı. Ama bagaja iki tane 20'lik sığıyo, yani 2 bisiklet taşıyacak olsam 20 veya 16 almak mantıklı olurdu.

Arkadaşımda var 20 inç Marine, arada denk gelince değişiyoruz kısa süre ama bence 26'nın sürüş keyfi çektiğim zahmete değiyo. Ağırlık olarak 13,6 olarak geçiyo websitesinde, 20 inçlere 1,5 - 2 kg ağır demek bu da. Tern 29'luk katlanır üretse almayı ciddi ciddi düşünürüm, bagaja girer nasıl olsa.

Scudo
@firestone super ornek cok tesekkur ederim, aslinda benim bagajim 450 litre baya buyuk, 26 inch rahat sigacaktir, hem 20 hem 26 deneyecegim. Bazi kisilerde 26nin katlanir ruhuna ters oldugunu falan soyluyor.. Cok karisik isler. :)

@eternalsun
Aslında şu denmek isteniyor, bisikleti kullanırken eğer ki şehir içinde metro, vapur, otobüs gibi araçları kullanacaksanız katlanınca az yer kaplama ve elde taşıma durumu zor olabilir mantıken 26 Jantların..
Ama tabi sizin kullanım amacınızın bu olmadığını söylediğiniz için hiç önemi yok 20 jant olmuş 26 jant olmuş, hangisinde rahat ederseniz onu tercih edebilirsiniz..
Römork'lu kullanımda 26'lık daha mantıklı gibi çekiş gücünüz için bence..

@PalfininFilmi
Carraronun Katlanma mekanizması gayet sağlam herhangi bir sıkıntısı yok.

Aynakolun yere değme gibi bir durum sözkonusu değil. Altta koruma demiri var zaten.

Tek sorun seleden tutup ittirme çok rahat değil. Direksiyonu katlamazsanız direksiyondan rahat itiliyor.

Bence bir bayide ittirip taşımayı deneyin, beğenirseniz fiyat performans ürünü olan 121i tercih edebilirsiniz.

arkadaşlar sanırım kararımı verdim , mosso marine 2d alacağım, 1279tl liste fiyatı ancak gittigidiyorda 1129 tl'ye geliyor 100 tl'de chip-para var, 1029 gibi bir rakama gelmiş olacak ancak gidip denemem gerekecek.

@eternalsun Hepsiburada da kampanya var. Mosso marine 2d 1.105tl ye geliyor.

Dosyalar

• 85E85FE5-A9C3-4C1C-91E1-7C016F84B694.png
    85E85FE5-A9C3-4C1C-91E1-7C016F84B694.png
    43,7 KB · Okunma: 28
  • Beğen
Tepkiler: eternalsun
@eternalsun merhabalar.. boydan dolayı mutlaka sorun yaşarsınız (tabi 1.85 ten uzunsanız) ben şimdi sanayide demircileri geziyorum fellik fellik 30.9 mm çapında 85 cm lik boru arıyorum... onun dışında deli gibi gidon esnemesi var ve ayarlanabilecek bir yeri yok maalesefki.. aldığıma pişmanmıyım kesinlikle değilim. hemde 103 kilo olmama rağmen bi sıkıntı yok.. ben 3 gün sonra yurtdışından 350 euroluk güncelleştirme malzemeleri alıcam . ayna kol arka ruble vitesler fren kolları hidrolik feren mekanizmaları. ve tabiki patlamaz 2.10 lastik.

@slckats tekrar merhaba. Malum bizim lastikler 1.75 simdi 1.95 lastik buldum compass marka hemde bisikletteki mavi renkle aynı acaba ic lastigi degistirmeden 1.75 yerine 1.95 takilabilirmi varmi bi bilginiz.

@gurkankalkavan Kendi iç lastiği zaten çok dandik. Bir deneyin bence olmazsa 20-25 TL ye çok güzel iç lastikler var.

• Beğen
Tepkiler: gurkankalkavan
@gurkankalkavan gurkan bey bugun bisikletciye gittim carraro flexi 121 nasil diye sordum sele borusunun bana dayanmayacagini egimli oldugu icin belirli bir sure sonra yamulacagini soyledi boy 190 kilo 98 olunca... Bunun yerine bu fiyatlara bianchi folding v6 alin dedi.. Elinde mosso yoktu.. Ama sizin boy kilonuza gore bianchi v6 cok daha iyi dedi daha beter karistirdi kafami

@eternalsun flexi121 zaten geriye doğru çok eğimli ondan taşımaz. bianchide geriye doğru çok eğimli.. en dikey kron fd 500 dahon ve mosso

@eternalsun ben 21 vites için söylemiştim eğik diye. v 6 gayet dik dediğiniz gibi. ama yinede benim gibi bir sele borusuna ihtiyacınız olacak maalesefki

• Beğen
Değerli arkadaşlar, bir yıldır takip ettigim dahon marka d8 katlanır bisikletimi kurların yükselmesi nedeniyle alel acele n11de yakaladığım %10 indirimle 2.178 liraya denizdukkani adlı satıcıdan taksitle almış bulunuyorum. Guvenilir satici. Şu an için fiyatini yükseltmiş durumda. Kendisi ile iletişime geçerseniz mobilde %10 indirimin olduğu akşamlar eski fiyatı üzerinden satışa sunabilir. Çevremdeki insanların kişisel düşüncelerini aktarmak istemiyorum
Malumunuz ilk deneyimim harika. Zamanla paylaşırım. Yeğenimden siftah...

Dosyalar

• 20180718_165945.jpg
    20180718_165945.jpg
    200,8 KB · Okunma: 57
@eternalsun
Merhaba ben de bir mosso marine 2d kullanıcısı olarak 1.87 boyla herhangi bir sorun yaşamıyorum ama yine de almadan önce denemenizi tavsiye ederim.

• Beğen
bugün mosso town 16 denedim harika olmuş katlanması,sürüşü ve hafifliği güzeldi.

dahon Mariner D8 ile tern Link C8 20" 8 Vites arasında kaldım. otobüs, metro, metrobüs kullanıyorum. bu bu bisikletleri, eklediğim fotoğraflardaki gibi katlıyken seleden ittirerek taşımak mümkün mü? yoksa katlıyken elimde havaya kaldırarak falan mı taşımam gerekiyor? özellikle mariner d8 için soruyorum. teşekkür ederim.

(link)
(link)

Dosyalar

• Screenshot_20180302-020942.png
    Screenshot_20180302-020942.png
    131,3 KB · Okunma: 55
  • big_1f285fed-3876-403a-92d6-2bd17f867056.jpg
    big_1f285fed-3876-403a-92d6-2bd17f867056.jpg
    65,4 KB · Okunma: 54
Geri