Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Katlanır bisikletle eczaneye alınmadım.

@Cossie içinde bulunduğumuz toplumda daha uyanık yada saf, daha akıllı yada aptal, daha merhametli yada acımasız, daha muhafazakar yada liberal olmak vb...... dışlanmaya sebep oluyor. O yüzden fazla kafana takma maalesef bazen yanlış da olsa uyum sağlanan gerekecek. Mümkünse kafası rahat ama yaşanabilecek soruları tahmin edecek kadar gerçekçi bir arkadaş bul, o sana daha iyi anlatacaktır. Sağlıcakla pedalla.

Bilmiyorum Norveç'te doğsam başıma bunlar gelir miydi? Burada çok acayip insanlar var. Bir yakınını bir yere bırakıyor, sanki az önce kendi arabasından inmemiş gibi korna çalıyor. Sanırım maksatı arabasını tüm mahalle görsün. Cebinde ne kadar parası varsa alabileceği en lüks arabayı alıyor. Şirket kurup kar etmeden lüks araba için krediye başvuruyor. Bence bunların altında cinsel açlık yatıyor. Çok iş yapmayı sevmiyor, çok iş yapana salak diyor. Hak yemeyi akıllılık sanıyor. Çok araştırana sıyrık diyor. Camı açıp yere çöp atmayı, sinyal vermeden dönmeyi bir üstünlük sanıyor. Yere çöp atan adam vatanseverlikten bahsediyor. Bence ülkeyi bunlardan temizlememiz lazım.

Scudo
@Cossie Aziz Nesin in " Bozguncu " hikayesi var. Kısadır. Acıdır. Komiktir. Gerçektir. Yukarıdaki arkadaşın tavsiyesinde olduğu gibi tüm gördüğün,duyduğun,yasadigin olumsuzlukların arasından sıyrılıp mutlu olmaya çalış. Bak bir gün daha gitti. Yorma beynini,kalbini. Bunları değiştirmeye gücü olanlar üç maymunu oynuyor.

Bilmiyorum Norveç'te doğsam başıma bunlar gelir miydi? Burada çok acayip insanlar var. Bir yakınını bir yere bırakıyor, sanki az önce kendi arabasından inmemiş gibi korna çalıyor. Sanırım maksatı arabasını tüm mahalle görsün. Cebinde ne kadar parası varsa alabileceği en lüks arabayı alıyor. Şirket kurup kar etmeden lüks araba için krediye başvuruyor. Bence bunların altında cinsel açlık yatıyor. Çok iş yapmayı sevmiyor, çok iş yapana salak diyor. Hak yemeyi akıllılık sanıyor. Çok araştırana sıyrık diyor. Camı açıp yere çöp atmayı, sinyal vermeden dönmeyi bir üstünlük sanıyor. Yere çöp atan adam vatanseverlikten bahsediyor. Bence ülkeyi bunlardan temizlememiz lazım.
Eczacı haklıdır muhtemelen ama önemli değil . Önemli olan tamam düzeltirim deyip eczacıya bebek arabasıyla gelen kadınları göstermen.
norveçe gerek yok ankaradan şöyle eskişehire geçsen yeter. : D Ankarada insanlar biraz serttir.

Benzeri başıma gelmişti , ama normal şehir bisikletimleydim. Eczane sahibi sorduğunda çalınmasından korkuyorum desemde sinirlenip kabul etmedi, ben de hayırısız işler dileyip çıktım bir diğerinden aldım geçtim. Evet kendi dükkanı izin vermeyebilir , ben de isteiğim temenni de bulunabilirim ... free willy

Fakirler ölsün, Porsche’den selamlar, kib bye gibi oldu sonu ama neyse...

Ben de çalınma korkumdan dolayı bisikleti eve çıkartıp duvara asayim diyorum ama eşim izin vermiyor. Apartmanın 40 dairenin ortak kullanimindaki depo garaj karması garajına kilitliyorum. Şimdi napayım hatuna kizayim mi. Kavga mı edelim. Sokmuyor işte eve. Kişinin özel mulkudur ister sokar ister sokmaz. Ben kendi mülküme sokamiyorum bisikleti eczane de neymiş. Böyle şeyleri düşünürseniz boş yere mutsuz olursunuz.

Peki nöbetçi eczane olsa ve acil bir ilaç alınacak olsa yine benim özel mülküm sokmam mı diyecek ?

@Devilsbutcher Şu an düşünüyorum da. 2 ay oldu sanırım bir nöbetçi eczaneye gittim. İnce uzun bir eczane ortaya da raflar falan yapmış. Bisikletle girsen içerde döndürüp çıkartmak bile mümkün olmaz. Ben mi çok rahatım acaba. Sokmuyorsa beklerim dışarda rica ederim veririm reçeteyi hazırlasın getirsin kapıya. Böyle şeyler için canımı sıkıp kimseyle tartisamam. Çok acilse zaten nöbetçi eczaneye bisikletle gitmem o da ayrı bir konu arabaya atlar giderim.

Bisikletin lastiği de yere basıyor, ben de yere basıyorum. Ben bir fark göremedim.
Bisiklet bir demir parçası siz ise insansınız.
İlacı bisiklet kulanacaksa haklı , yok bir insan kullanacaksa haksızsınız .

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
@Yorgun başımıza geldi. Benim şahsen yanımda arkadaş vardı. Ya olmasaydı? Ha can bu tatlıdır. Ama sıyrık vs de kilitlemeden dışarıya koy bakim.

Adamlar haklı. Hiç kimse kendi mülküne sizin taşıt aracınızı almak zorunda değil. Ha eğer çanta içerisinde olsaydı büyük ihtimalle laf etmezlerdi. Zaten ne olduğunu anlamazlardı bile. Ama şu haliyle onlar haklı, kusura bakmayın.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Büyük mağduriyet söz konusu..
Ben bu olayı duyduktan sonra evdeki tüm ilaçları tuvalete döktüm, hatta bir kısmını benzin döküp yaktım. Eczacı arkadaşlarıma da önce dm'den küfredip sonra da sosyal medya hesaplarımdan sildim. Kahrolsun israil!

Alış veriş merkezine girsek iyi olur yav burda almıyorlar
Alışveriş merkezine göre değişiyor ben bisikletimi kapalı otoparkta park edip öyle içeri giriyorum. Bisikletimle 3 tane avm gittim 2 tanesine girdim, Emaar'da ise bisikleti otoparka almıyorlar. Güvenlik görevlileri 2 numaralı kapıda bisiklet park yeri olduğu için üstelemedim ama gösterdikleri park yerine gittiğimde bisikletlerin dip dibe durabildiği bir şeyle karşılaştım. Bisikleti kilitlemek için bisikletlerin arasında kıvrak el-kol hareketi yapmak gerekiyor. AVM'den ayrılırken de yanımdaki bisikleti (kilitlenmemişti) yerinden oynatmak zorunda kaldım, o derece. Formu oldukça inceydi. Bisikleti kadrodan kilitlemeye de elverişli değildi. Topu topu 10 bisiklet kapasitesi vardı ki Emaar yaklaşık 1 milyon m^2 kapasitesi olan, işlek olduğu bir günde giren çıkan müşteri sayısı 5 haneli sayılarla ifade edilen devasa bir AVM yani bisiklet park yerinin kapasitesi AVM'nin müşteri kapasitesinin 1/1000'i bile değil.

Yine siteye göre değişmekle birlikte misafir olarak gittiğim lüks sitelere de alınmama sorunu ile karşılaşıyorum. Bütünlemeye çalışırken yardım etmem amaçlı beni 2 gün yatıya kalmaya çağıran bir arkadaşımın oturduğu 40-60 katlı blokları olan büyük bir sitenin otoparkına bisikletimi almamışlardı ama yine o sitenin sakini olmayan başka bir arkadaşım kendi aracıyla girebiliyordu (benim aracım Kron, onunkisi Mercedes)

AVM yani bisiklet park yerinin kapasitesi AVM'nin müşteri kapasitesinin 1/1000'i bile değil.
Kaç kişi bisiklet kilidine güvenip avm otoparkına bisikletini bırakır ki ? Otoparklarda araçta kıymetli eşya bırakmayın yazarlar. Herhangi bir güvenlik sağlanmadığı ortada. Bu sebeple 100'lerce park alanı olsa bile kullanan çıkar mı merak ediyorum.

Peki hastaneye alırlar mı? Özel ve devlet farkeder mi?

Çanakkale turunda kas gevşetici vurdurmak için devlet hastanesinin aciline bisikletle girmiştim. İçeriye sokup kapının yanına kilitledim, herkes baktı ama kimse bir şey demedi. Bildiğiniz yol bisikleti, M beden.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Akşam eve erken gidersem bisiklet turumu yapıp okuldan oğlanı almaya bisikletle gidiyorum.
Bisikletin üzerinde olursam kesinlikle içeri sokmuyorlar güvenlikler kovalıyor beni.
Önce sokamazsın diye hır yapar gibi oldular ama elimde sokuyorum artık ama binersem kovalarlar yine.

Geri