Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Katlanır bisikletle roller antrenmanı

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Merhabalar.

Kulağa oldukça manyakça geldiğinin farkındayım. Elimde sadece Carraro Flexi katlanır bisiklet var. 185cm boyum var ve 95 kiloyum. Yağ tulumu olmak konusunda emin adımlarla ileriyoruz. Gym'lerle bir miktar kilo vermiştim ama nefret ediyorum ortamdan ve bu şekilde spor yapmaktan. Eskiden yol bisikletim vardı fakat askerlik, ofis çalışanı olma durumları yüzünden kondüsyon falan kalmadı. Satmak zorunda kaldım ve tekrar yol bisikleti almaya yemedi açıkçası. Şimdi işten yorgun argın geldiğimde dışarı çıkmaya üşensem de yine de evde roller ile antreman yaparım diye düşünüyorum.

Çok mu manyakça?

Scudo
Bence olur, neden olmasın? Hatta katlanırla daha fazla efor sarfedeceğiniz için bu bir avantaja dönüşebilir.

lastikteki sürtünmeyi düşünerek mi daha fazla efor sarfedersiniz diyosunuz?

@Sin
Tam tersi, sürtünme fazla olacağı için sarfedilen efor artacaktır. Bisikletinizin lastiği dişliyse trainerda muhtemelen zaten kullanamayacak ve trainer lastiği alacaksınız, dişsiz normal lastikleri kullanıyorlar sanırım.
20 inç lastik, 28 inçe göre daha kayıplı bir enerji aktarımı yaptığına göre, trainerda da aynı durum olacaktır. Amaç spor yapmaksa bu bu olumsuz bir durum değil.

evet çok mantıklı açıklamışsınız. teşekkür ederim yorumunuz için.

Katlanır bisikletlerde gidon boğazı olmadığından kaynaklı en ufak bir hareket bile aşırı tepkiyle sonuçlanıyor.

Katlanir bisiklet ile roller hmm.
Ve antrenman ..
Katlanir bisikletle yapilan süruşe antrenman demek ne kadar mantikli.
Ayrica evde surmek istiyorsaniz kondisyon bisikleti almak daha mantikli. Gereksiz masraf yaparsiniz..

Roller varsa, katlanır bisikleti de mevcutsa sıfır masraf olur ve neden katlanırla antreman olmasın onu da anlayamadım.

• Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
Geri