Scudo Sports

Katlanır sürücülerinin en çok duyduğu sözler.

Scudo
Çocuklar "aaa bisiklete bak"
Ergen gençler "abi süpermiş" ve "Arda'nın bisiletindeeen"
Orta yaş ve yaşlılar "uşak bisikleti mi bu"
Bir de özel mi yaptırdın diyen oldu.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Katlanır bisiklet en fazla çocukların ilgisini çekiyor. "Ben de bundan istiyorum" diye anne-babalarının başının etini yemeye başlıyorlar :)

Benim en çok güldüğüm yorum şuydu: "Şeytan icadı!"

Şahsen en çok duyduğum söz ''on ney la öyle nasıl sürüyo la bu çocuk bunu ''

İlki her bisikletçiye edilen laf olan kaça aldın lafı. İkincisi "bu beni çeker mı? "

• Beğen
"Gevur fena gaçar amma !" bunu da dükkanın önünde oturan birisinden işitmiştim hoşuma gitti :)

Katlı halde giderken amca yanıma gelim geçmiş olsun evladım kaza mı yaptın bisikletin mi kırıl dı demişti :)
Bİr başka yer de de çocuk bisikleti değil mi bu ya demişti ufak bi ilçede ki dondurmacı amca ya baştan başlayıp bak bu katlanır buradan buradan katlanıyor ufacık oluyor şu işe yarıyor diye anlatıp bide dondurmasını yedikten sonra devam etmiştim :)

Kuzende vardı, Mahallede tur attım , "Çocuk bisikleti bu bee" dediklerinden tav oluyorum :mad: Vurasım geliyor:acpsnr:

• Beğen
@Yusuf'san
Şunu da ekleyeyim unutmuşum; katlı halde gören bir arkadaş ilk gördüğünde "sakat arabası sanmıştım" dedi.

@Yusuf'san Aynısını bende duydum :) iki amca konuşuyor katlı halinin yanında, sakat arabası bu açılınca normal araba oluyor katla arabana koy çok pratik diye, araya girmedim tabi hep öyle bildiler :)

• Beğen
Ençok fiyatınla ilgileniyorlar
Birgun halic üsküdar vapurunda yaşlı bir teyze usenmeden yanima kadar gelip cok pahalimi bunlar evladim sorusunu duydum.

@D.Mustafa
En Aşağı 3 4 kere bende duydum bu sakat arabası durumunu

• Beğen
Nereden kiraladın ?
Bana satsana ?
Kaça aldın ?
Kaç yapıyor ?
İyi hızlanıyor mu ?

Bunlar da benim en çok duyduğum bir de "Bu bisiklete bu kadar para verilir mi" var.

1-Anaa bisiklete bak !
2-Kaça aldın bunu ?(Fiyatını söyleyince enayi muamelesi yaparlar)
3-Bana satsana. (çok komik rakamlar teklif ederler)
Ben en çok bu sözleri işitiyorum :)

• Beğen
Önce farklı ve bir miktar garip bir bakış. Yaş ile bisikleti kafalarında uyuşturamadıklarından dolayı yaşadıkları bir şaşkınlık. Çocukların ki daha içten ve saf " aaa bisiklete bak" dediklerinden bir gülümseme ile yanlarından geçiyorum.

Merak edip soranlar da oluyor. Hele 80'ler de çocukluğunu yaşamışlarsa. Pinokyo gibi katlanıyor örneğini verdiğiniz an tamamdır diyorlar.

Bir keresinde elektrikli motosikleti yakaladım ve çocuklara " göstergenize bakın kaçla gidiyorsunuz ?" diye sormama müteakip " abi bu çok hızlı gidiyormuş" cevabı iyiydi :D

• Beğen
Geri