Scudo Sports

Kayak sezonu geldi çattı !

Tepki
25
Selam arkadaşlar.Bisikleti hayatıma sokmaya karar verişim kış sezonuna denk geldiği için sizlerle- yani umarım- bisikletli turlarda buluşmam baharı bekleyecek. Aranızda yer olursa, katılmaktan ve sizlerden bisiklet konusunda birşeyler öğrenmekten çok keyif alacağım. Ama bu sırada boş beklememek adına aramızda kayak (ya da board) ile ilgilenen arkadaşlar varsa, yapılacak organizasyonların fitilini şimdiden ateşlemek isterim. Gerçi bu organizasyonları zaten her yıl yapıyor da olabilirsiniz, bilmiyorum. İlgilenen arkadaşlar varsa, kartalkaya'ya yapılacak organizasyonların içinde olacağımı belirteyim. şimdiye kadar ilgilenmeyip , ilgilenmek istiyorum diyen arkadaşlara da seve seve yardımcı olmaya çalışırız tabii.

Scudo
biri sizden bahsediyodu meydanda ,duydum
geldim..

bakırkoy meydanda..biz 2 kisiyiz..kayak organizasyonları istiyoruz.stop..

Yeni bir başlık açmak yerine kayakla ilgili olan bu başlığa yazmayı uygun gördüm.

Daha önce K2'den ilk kayakla inişi gerçekleştiren Polonyalı dağ kayakçısı Andrzej Bargiel, bu kez de yine Pakistan'daki ünlü Laila Peak'ten (6096m.) kayakla iniş yaptı. Laila Peak, kuzeybatı yüzünün yaklaşık 1700 metrelik dikeyliğiyle ve 45 derecelik eğimiyle ünlüdür.

Son düzenleme:
Geri