Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kayseri den ufak bir çalışma daha

Scudo
Hareketleriniz herzamanki gibi harika, fakat videonun montajına,müziğine ve kalitesine(cep telefonuyla biyere kadar) daha çok önem vermenizi tavsiye ederim.Yabancı videoları takip ettiğiniz ve hareketleri örnek aldığınız kesin, video hazırlama konusunda da örnek alırsanız, kliplerinizi onlarınkisine benzetirseniz güzel eserler ortaya çıkar diye düşünüyorum.

Unutulmasın tabiki...
Önemli olan nokta şudur ; 1 video için konu açmak.

Saygılar

teşekkürler arkadaşlar kask olayınıda halledıcez inş. bisikletlerin markası mosso modelleri ise slalom m2 14 '' tir fakat 48 izlenme 1 yorum :( saygılar

Çok tşk ler kadeş güzel bir show olmuş.Umarım ileri de daha şık hareketlerle karşımız da olursun...En azından paylşaımlar da teşekkür etmesini biliyorsun..
O dahi yeter biz de emeğine sonsuz tşk ederiz..Kayseriye sevgi ve slm lar...

teşekkür ederim bunu sizlerle paylasmak zaten görevimiz yapılan yoruma teşekkür etmek borcumuz:) kayseridende saygılar sevgiler..

• Beğen
Tepkiler: yakup öztırpan
çok yakında bir video daha çıkaracağız ama hava sartlarından dolayı tam bır gun gezıp vıdeo cekemıyoruz bızıde gercekten uzuyor ama elımızde olan bırsey deıl nede olsa neyse kısmet dıyelım :)

valla bende beğendim diyorum ama bu video ile normalde yaptıklarınızı karşılaştıracak olursak videoda hiç bişi yok diyebilirim zaten ben yine yokum :D

• Beğen
Tepkiler: boxtubing
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz bu arada galip abi şaka maka evlendin ama kurtulaman senide aramızda görmek istiyoruz :)

Geri