Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kayseri nev trial show

Forum yavaş yavaş hareketleniyor hareketler falan çok güzel videolarınızın devamını bekliyoruz :) ßende kayseriliyim yazın arada gidiyoruz gittiğimde görüşmek dileğiyle :)

• Beğen
Tepkiler: yakup öztırpan
Scudo
Arkadaşlar konudaki tartışma mesajlarının bazıları(yaklaşık 15 mesaj kadar) tarafımdan silinmiştir.Sildiklerim haricinde istenirse kalınan yerden silebilir.Konu iyice sapmış sonucunda bir video konusu...Not:Mesajlar taraf kişilerin okuduğu varsayılarak silinmiştir.

@celil

teşekkürler celil ürgüp yarışlarında başarılar diliyorum sana ve tüm arkadaşlara gönül isterdi sizinle beraber olmak ama biliyorsun ki buna şimdilik imkan yok

@Ayberk Türk

daha iyilerini sizinle paylaşmak isterken olan oldu artık bisiklet süremiyorum artık bunlar benim için sadece bir anı olarak kalacak (bisiklet sürememe sebebim ise bacağım kırıldı) :eek:

@Doruk Atay

Allah razı olsun kardeş ilgin için teşekkür ediyorum ;)

video paylasildiysa video hakkinda yorum yapiyim :)
cok basarili gercekten. cekimleri de gelistirirseniz ciddi trial videolarindan birisi olucak sizinkiler ;)
basarilar arkadaslar...

valla haklısın çekimlerde çok büyük sorun yaşıyoruz çekimleri yapanlarda trial ci oldukları için çekimlerde sorun yaşıyoruz en yakın zamanda bu sorunuda aşacağız inşallah

@DarkWeder

imkanımız olsada isteyen arkadaşlara yardımcı olabilsek ama malesef herkes ayrı bir şehirde :eek:

@msconfig

istanbul bize yakın olsaydı seve seve gelip profosyonel bir çekim yapmak isterdik ama baya bir uzak 12 saat kadar :(

@ahmet türkölmez

önemli olan bence bisiklet değil bizde bu işi bir trial bisikletimiz olmadan yapıyoruz ve daha önceden ben bu işi yaparken çift süspansiyonlu bir bisiklet ile yapıyordum yani önemli olan istemek saygılar :ci:

Şöyle videolar izliyince izleme hevesi oluyor insanda güzel video devamını beklerimm.. : )

Geri