Cihangir38
Üye
- Tepki
- 233
- İsim
- Cihangir
- Başlangıç
- 1999—00
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Herkese merhabalar arkadaşlar, Ben Kayseri'den Cihangir KALKAN,
Deprem bölgesi Hatay'dan Kayseri'ye gelen SMA hastası Aybüke bebeğin sesini duyurmak, farkındalık oluşturmak,valilik onaylı kampanyasını biran önce tamamlamak için Kayseri'den İstanbul'a tek başıma bisiklet turu duzenleyeceğim.
Bu konuda Aybüke bebeğin sesini duyurmanız için bu gönderiyi,kendi sayfanızda, WhatsApp gruplarinizda ve arkadaş çevrelerinizde paylaşır ve yardım yapılmasına katkıda bulunursanız çok memnun olurum.
Sürüş güzergahım şu şekilde olacak ve o şehirlerde konaklayarak devam edeceğim:
Bir aksilik veya hava muhalefeti olmazsa
1 Temmuz sabahı Kayseri'den çıkış;
Kırşehir-Kırıkkale-Ankara-Eskişehir-Sakarya-İstanbul
bu şehirlerde yaşayan bisikletçi arkadaşlarım oralara geldiğimde toplanıp bir araya gelerek sesimizi duyurmaya yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
Ayrıca Kayseri'de yaşayan tüm bisiklet severleri, Aybüke' nin ailesi, gönüllüler ve sevenlerinin de katılacağı uğurlamaya,
1 Temmuz Cumartesi günü Saat:10.00'da Kayseri Meydanı'na bekliyorum.
Deprem bölgesi Hatay'dan Kayseri'ye gelen SMA hastası Aybüke bebeğin sesini duyurmak, farkındalık oluşturmak,valilik onaylı kampanyasını biran önce tamamlamak için Kayseri'den İstanbul'a tek başıma bisiklet turu duzenleyeceğim.
Bu konuda Aybüke bebeğin sesini duyurmanız için bu gönderiyi,kendi sayfanızda, WhatsApp gruplarinizda ve arkadaş çevrelerinizde paylaşır ve yardım yapılmasına katkıda bulunursanız çok memnun olurum.
Sürüş güzergahım şu şekilde olacak ve o şehirlerde konaklayarak devam edeceğim:
Bir aksilik veya hava muhalefeti olmazsa
1 Temmuz sabahı Kayseri'den çıkış;
Kırşehir-Kırıkkale-Ankara-Eskişehir-Sakarya-İstanbul
bu şehirlerde yaşayan bisikletçi arkadaşlarım oralara geldiğimde toplanıp bir araya gelerek sesimizi duyurmaya yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
Ayrıca Kayseri'de yaşayan tüm bisiklet severleri, Aybüke' nin ailesi, gönüllüler ve sevenlerinin de katılacağı uğurlamaya,
1 Temmuz Cumartesi günü Saat:10.00'da Kayseri Meydanı'na bekliyorum.