Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kayseri'den İstanbul'a Bisiklet Turu

Cihangir38

Üye
Tepki
233
İsim
Cihangir
Başlangıç
1999—00
Bisiklet
Bisan
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Herkese merhabalar arkadaşlar, Ben Kayseri'den Cihangir KALKAN,
Deprem bölgesi Hatay'dan Kayseri'ye gelen SMA hastası Aybüke bebeğin sesini duyurmak, farkındalık oluşturmak,valilik onaylı kampanyasını biran önce tamamlamak için Kayseri'den İstanbul'a tek başıma bisiklet turu duzenleyeceğim.
Bu konuda Aybüke bebeğin sesini duyurmanız için bu gönderiyi,kendi sayfanızda, WhatsApp gruplarinizda ve arkadaş çevrelerinizde paylaşır ve yardım yapılmasına katkıda bulunursanız çok memnun olurum.
Sürüş güzergahım şu şekilde olacak ve o şehirlerde konaklayarak devam edeceğim:
Bir aksilik veya hava muhalefeti olmazsa
1 Temmuz sabahı Kayseri'den çıkış;

Kırşehir-Kırıkkale-Ankara-Eskişehir-Sakarya-İstanbul

bu şehirlerde yaşayan bisikletçi arkadaşlarım oralara geldiğimde toplanıp bir araya gelerek sesimizi duyurmaya yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

Ayrıca Kayseri'de yaşayan tüm bisiklet severleri, Aybüke' nin ailesi, gönüllüler ve sevenlerinin de katılacağı uğurlamaya,
1 Temmuz Cumartesi günü Saat:10.00'da Kayseri Meydanı'na bekliyorum.

Dosyalar

• IMG-20230613-WA0029.jpg
    IMG-20230613-WA0029.jpg
    124,5 KB · Okunma: 33
Scudo
Merhaba arkadaşlar, 1 Temmuz itibariyle yola çıktım. Şuan Ankara'dayim. Buradan 4 Temmuz sabahı cikarak Sivrihisar-Eskişehir-Sakarya-İstanbul olarak devam edeceğim.Yol üzerinde müsait olan arkadaşlarımızla şehre girerken veya çıkarken beraber sürmek isterim.
Screenshot_2023-07-03-10-53-10-902_com.strava-edit.jpg
Screenshot_2023-07-03-10-53-27-302_com.strava-edit.jpg

Kalan zaman da rota ve yollar hakkında bilgi verir misiniz? Belki bir gün ben de o yolları kullanırım.

Tam bayram yoğunluğuna gelmiş ilk birkaç gün. O yoğunlukta çok zor bir iş başarmissiniz ama çok riskli olmuş. İnşallah bundan sonrası daha rahat geçer.

Afişi Kayseri'deki iki bisiklet grubunun sayfalarında paylaştım. Yolun açık olsun. Tekerine taş değmesin. Allah da tüm hasta bebeklerin özellikle de SMA'lıların tez vakitte şifasını versin.

Yolun açık olsun :harika:

is icin ankara disindayim. denk gelseydi Sivrihisara kadar eslik etmek isterdim

• Beğen
Tepkiler: Cihangir38
Kalan zaman da rota ve yollar hakkında bilgi verir misiniz? Belki bir gün ben de o yolları kullanırım.
Şuan Sivrihisar'dayim. Yarın buradan Eskişehir merkeze sonraki gün de Sakarya'ya devam edeceğim. Ordan da İstanbul olarak turu tamamlamayi planlıyorum.
Tam bayram yoğunluğuna gelmiş ilk birkaç gün. O yoğunlukta çok zor bir iş başarmissiniz ama çok riskli olmuş. İnşallah bundan sonrası daha rahat geçer.
Kesinlikle özellikle ikinci gün tam bayram dönüş yoluydu Kırıkkale-Ankara arası baya zorladı.Bir daha ki sefere bu tür tatilleri dikkate alacağım.
Afişi Kayseri'deki iki bisiklet grubunun sayfalarında paylaştım. Yolun açık olsun. Tekerine taş değmesin. Allah da tüm hasta bebeklerin özellikle de SMA'lıların tez vakitte şifasını versin.
Teşekkür ederim.
Yolun açık olsun :harika:
is icin ankara disindayim. denk gelseydi Sivrihisara kadar eslik etmek isterdim
Teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: yusufgs36
Hocam tebrik ederim öncelikle. Turda yaşadığınız zorluklardan ve elde ettiğiniz tecrübelerden bahseder misiniz biraz?

• Beğen
Tepkiler: Cihangir38
Hocam tebrik ederim öncelikle. Turda yaşadığınız zorluklardan ve elde ettiğiniz tecrübelerden bahseder misiniz biraz?
Merhabalar, turda beklentilerimin aksine yaşadığım çok kötü bir durum olmadı.Mesela hiç lastiğim patlamadı.
Fakat o yolu kullanacaklara da fikir olması açısından Kırıkkale-Ankara yolunda Irmak mevkisine gelindiğinde yol çok kötüleşiyor emniyet şeridi yok gibi bir şey yolda ne ararsanız var çakıl,cam parçaları araçlardan düşmüş metal parçalar ve araçlar yoldan çıkmasın diye her yeri taralamişlar yol bisikletinde felaket bir konforsuzluk oluşturuyor. Daha öncede tur bisikleti ile oradan geçmiştim. Akord ayarlarımı bozmuştu.
Bu sefer her ne kadar ayakta ve yavaş sürmeye çalışsam da bitimine çok az kala jant teli kırıldı ve akord bozuldu.Plastik kelepçe ile yandaki tele sabitleyip maalesef o şekilde Ankara'ya kadar devam ettim.
Onun dışında İzmit-İstanbul yolunda Hereke ilçesinden sonra yol yine aşırı şekilde daralıyor tırlar,kamyonlar resmen silme geçiyor.Orası çok tehlikeliydi.Tecrubesi olmayan arkadaşlara o yolu kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Onun dışındaki yollar genel anlamda iyiydi.
Şehir içi yollarda ummadığım şekilde Ankara ve İstanbul benim için sınıfta kaldı.Cok fazla çukur ve yama var. Asfaltta takir tukur sürmek zorunda kaldım. Hala İstanbul'da bu şekilde sürüyorum.
Garip ama o konuda Kırşehir ve Kayseri'nin yolları çok daha iyi seviyede.
Genel olarak özetlersek keyifli, yaptığım en anlamlı sürüş olarak kayıtlara geçti.Ayrica merak ettikleriniz olursa seve seve cevap veririm.

Geri