Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kazıklanmanın dayanılmaz hafifliği

Arkadaşımla mağazaya gittik, ayakkabı beğendi misal 60 tl diyelim. Şuan gerçek rakamı hatırlamıyorum. Param yok biriktirip o zaman a kalırsa alırım dedi. Neyse aradan zaman geçti biriktirmiş almaya gittik etiketin yarısıymış hadi iyisin gene dedim. Aldı kasaya gittik kasiyer bunun etiketi yanlış eski fiyatı kalmış ücreti 15 lira dedi. Ben orada şok oldum. Tabi arkadaş bayıla bayıla aldı. Ve bu olay gözümün önünde farklı yer ve zamanlarda 2-3 defa tekrarlanınca resmen şok oldum. Ya nasıl olabiliyor şuana kadar bana çok nadir indirim denk gelirken oda %15-20 o maşallah neredeyse indirimsiz birşey almıyor. Sebebini hala anlayabilmiş değilim.

• Beğen
Tepkiler: Hasan Tunalı
Scudo
şimdi pil var pil var. duracell alırsan 2 tanesine 15 TL verirsin. bimin pilini kullanırsan 80 tanesine 1 TL verirsin :D ama ona göre de hizmet alırsın. çok kafana takma her konuda kazık yemeye alıştık milletçe :)

@cihangir

"Hem ucuz olsun, hemde kaliteli olsun" demekten bıkmadık, yok öyle bir ürün :)
X marka şu kadar para "ooo çok para, boşver diğeri ucuz onu alayım"

Talep ucuz üründen yana ise, ithalatçılar nerede ucuz, kalitesiz ürün varsa onları ithal edip satışa sunuyorlar.

Her daim bilinçli tüketici olmak şart. Bilinçli tüketici sayısının artması şart. Pahalı olduğunu bildiğin bir şeyi bilerek alıyorsan zaten ona diyecek söz bulamıyorum. Serberst piyasa ekonomisi denen birşey var, isteyen istediği ederi kadar fiyata satar. Alıp almamak size kalmış bir şey, alırsanız hafiflersiniz :)
Elektroniğe gelen zamlar ortada şu habere bir bakın (link)

Bu gün haberlerde gördüm adamın biri telefonuna gelen hediye kazandınız mesajıyle 99TL ödüyor ve kutudan çıkanlar neyyy :D Seccade, bozuk kol saati, dandik bir yüzük, temizleme spreyi hahahahah ne güldüm yaa bu habere.
Aslında bunda gülünecek bir durum yok, ağlanması gereken bir durum ama beynin güncellemelere açık olması şart.

@D.Mustafa bu fiyatlar indirim değildi bence ayakkabının gerçek fiyatıydı yeni çıkan bir ürünü beklemeyip hemen alırsak 2 kat kazıklanırız ama beklersek fiyatı normale döner tabi o zamanda şansınıza uygun bedeni bulursanız

@cihangir
Haklısınız internetten araştırınca bazı markaların fiyatları tanesi 8-9 TL civarında belki de bunlar daha uzun ömürlü mesela bir duracell pille panasonic pili kıyaslayamam arada ciddi fark oluyor

Fotoğraf makinemde kalem pille çalıştığı için pillerimi karaköyden yer altı geçidinden alıyorum gp 2700 mAh teknoloji marketlerde çifti 25-40 arası değiştiğini gördüm, ben 6 lı paketi 35tlye alıyorum bittikçe şarj ediyorum. Her sene pillerimi yenileriyle değiştiriyorum şarjlı da olsa pillerinde bir ömrü var. Bir süre sonra şarj tutmamaya başlıyorlar. Pillerle ilgili çok güzel bir söz duymuştum "Ne dolu tutacaksın nede boş" . Ayrıca bu 12si 3tl - 5tl olanlardan bir gün aldım teknoloji mağazasının müdürünü dövecektim mause 'yi bile çalıştırmadı birde üste çıkmaya çalışıyor uzun süre raflarda kalmış ve elden çıkarmak için satılan bu pillere çok rağbet etmemeye özen gösterin markası ne kadar kaliteli olursa olsun..

• Beğen
Her şey bir yana birde dosttan yediğiniz kazik var ya hani tanidik diye fazla verdiğiniz para işte o çok dokunuyor adama be ! :(

hem ucuz olsun hem kalite olsun.. var öyle pil!!!

Gp 12li Ultra Alkalin AA Kalem Pil - 10TL

(link)

Bim in pillerine camur atmayin bence. Alkalin dir onlar siradan pillere gore f/p urunu. A101 irinki camurlamaya acik :)

• Beğen
Tepkiler: Kurkan747
@Hasan Tunalı

akort anahtarı 10 lira gözünü seveyim içim acıdı. çanakkele'ye geldiğimden beri nefret eder oldum bisiklet ticaretçilerinden. en kötü ihtimalle iki tane video izlesen youtube'de, "kendin yap"ta konuyu okusan yaparsın bir tane akort sehpası... geçmiş olsun ne diyeyim. umarım bir daha böyle çaresiz bir duruma düşmezsiniz :)

• Beğen
@Şevket Akça

Bigada o sorunu yaşadım jantlarımda hafif yamukluk vardı dedim jantlar yamuk kaça yaparsınız tanesi 10 lira dedi bıraktım o günde lapsekiye gidip geleceğimiz için ertesi gün gelebileceğimi söyledim okeyleştik ertesi gün bisikleti aldım gidiyorum tuhaflık var bir baktım jantlar hala hafif yamuk :mad: üstelemedim bırakmasaymışım daha iyimiş. Artık kendim yapıcam.

• Beğen
Arka jant telim çıktı tamirciye götürdüm 30 TL'ye yenisini takıp akort ayarı yaptı. 2 gün sonra tekrar koptu. Başka bisikletçiye götürdüm 20 TL ye yaptı. Sonra yine aynı şey oldu. Adama neden böyle diye sorduğumda tüm tellerin değişmesi gerektiğini söyledi ve 100 TL istedi. Su oluklarına sert girdiğim için oluyormuş. Yaptırmadım ve bekliyorum biraz. Şu an tek jant telim olmadan sürüyorum. Bu jantımın komple değişmesine neden olabilirmiş. Şehir bisikleti kullanıyorum. Kron CX100.

Geri