gungor17
Aktif Üye
- Tepki
- 473
- İsim
- Ercan Güngör
- Başlangıç
- 1971—72
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Bu kulakları görünce bir tek aklıma MFÖ'den deli deli kulakları küpeli geliyor.Bi tur atayım mı diye geldi yanıma miyavladı gitti.
295393 dosyayı görüntüle
Size fırça hediye ediyorlardır özel günlerde. Ne bu hal, çalı süpürgesi gibi olmuş. Yalanmıyor mu bu tembel?Halimiz itten beter, keyfimiz paşada yok 🙄 reis sansürüme takıldı 😂😂
295752 dosyayı görüntüle
Yalanıyor da tüyü fazla kıl torbası... pimpirik efendi dokunduğun yeri anında yalıyor.Size fırça hediye ediyorlardır özel günlerde. Ne bu hal, çalı süpürgesi gibi olmuş. Yalanmıyor mu bu tembel?
Kedim olursa adını "Tırmık" koyucam. Artık hangimiz hangimizi mahvederiz, Allah bilir...Yalanıyor da tüyü fazla kıl torbası... pimpirik efendi dokunduğun yeri anında yalıyor.
... Tabi birde kaybolma gibi durumlarda çip üzerinden takip diyorlar ama gps mi var içinde de takip edecekler orasını bilmiyorum. ...
Kırklareli ve Tekirdağ'da 375 TL'ye takıyor klinikler. Tarım müdürlüğünde 80 TL gibi bir ücret alınıyormuş. Sorun ücretten ziyade yavrumun çekeceği acı. Birçok hekim ile görüştüm, acısız bir işlem diyorlar ama izlediğim birkaç videoda epeyce acı çekiyor gibiydi canlar.Tabi birde kaybolma gibi durumlarda çip üzerinden takip diyorlar ama gps mi var içinde de takip edecekler orasını bilmiyorum.