Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kedi sever bisikletçiler

Burayı güncellemekte şart oldu 🙃

3 yıl önce tek gözü eriyip gitmiş diğer gözü enfeksiyondan zifiri siyaha dönmüştü, ameliyatla aldırdık. Kurtarılma ihtimali yoktu malesef.
Gözlerinin yoklugu hiçbir problem yaratmadı ama 5 kg oluşu evde biçok şeyin devrilmesine ve düşmesine sebep oldu, yerinde durmuyor sıpaA635E051-A00F-41EB-A6C4-FF94422EBDCA.jpeg

Scudo
Burayı güncellemekte şart oldu 🙃

3 yıl önce tek gözü eriyip gitmiş diğer gözü enfeksiyondan zifiri siyaha dönmüştü, ameliyatla aldırdık. Kurtarılma ihtimali yoktu malesef.
Gözlerinin yoklugu hiçbir problem yaratmadı ama 5 kg oluşu evde biçok şeyin devrilmesine ve düşmesine sebep oldu, yerinde durmuyor sıpa301231 dosyayı görüntüle

@MertV
Gerçekten çok vicdanlı biriymişsiniz. Sizi canı gönülden tebrik ederim.

IMG-20230320-WA0019.jpg

Evdeki yoğun ısrarlara dayanamayıp "alırsanız ben karışmam, ilgilenmem" dediğim iki aylık british shorthair yavru kedi geldi ilk gün benim kucağımda uyudu :)

Ben de (kedi+bisiklet)sever biri olarak, sokakta annesine araba çarpması sonucu yetim kalan bir kediyi 1-2 yıl bakmıştım ve en sonunda sinekliği yırtıp kaçmıştı (kızışma zamanı, malumunuz :D ) açıkçası çok akıl verenler oldu, kısırlaştırma vs ama onun hakkını ben kim oluyorum da ondan alıyorum? diye sordum kendime.. Vicdanlı insanlar da lazım biraz aslında hayvan sahiplenmek,bakmak için..Neyse, şu var; kedilerde hasta olduğum 1-2 olayı vardı :) ilki avuç içimi yukarı kaldırdığımda elime gelip oturur, bir de kuyruğunu patilerinin üstünü kapatırdı.. İkincisi de 2 yaşına kadar evde bakmamıza rağmen, her gün kendisini temizlememize (temizlemesine) rağmen; biz onu sevdikçe o,
patilerini yalayıp onu sevdiğimiz yerlerini patileriyle yine silerdi :D ne hayvandı be

IMG-20181124-WA0005.jpegIMG-20181124-WA0001.jpeg

FuUplelX0AMlxkq

Geri