Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kedi sever bisikletçiler

@gamzece sayılmaz :D bende de yok maalesef eskiden vardı. bi de sokaktan getirip misafir olarak ağılırlıyodum bi zamanlar.
Bu gün avm ye gittim baktım petshop daki kedilere yazık.. :(
Daha yavru bu bir iki- daracık yerde tek başına :(

Scudo
@Ghost Petshoplardaki hayvanlar içler acısı halde maalesef :(

Her ne kadar kedileri sevsem de, köpeğim hiç hoşlanmıyor onlardan. İlk geldiğinde kurtaramamıştım kediyi. Neyse ki zarar vermeyi bıraktı şimdilerde. Yinede kedilere karşı mesafeli olmamız gerekti, bahçeye alıştıramıyoruz.

bu da bizim kuduruğun instagramı :))
Kardeşimin kedisi ama arada stress atmak için görmeye gidiyorum

Herkesle uysal,benle çılgınlar gibi :)
beni ısırıyor,tırmalıyor,üzerime atlıyor,diğerlerine kuzu,eşşek sıpası

(link)

takipleyiniz;
(link)
https://i.hizliresim.com/QAXX7V.jpg

Fotoğraf-0117.jpg Fotoğraf-0130.jpg Fotoğraf-0035.jpg Evdeki canlılar başlığına koymustum resimleri.Burası daha uygun sanırım.Bunlarda bizim canlar.

bende kedileri severim ama evde beslemiyorum hayvanı doğal ortamından mahrum etmek istemem

@gmfaruk

Biz evlerini hayvanla paylaşan insanlar şimdi onlara kötülük mü yapıyoruz? Hangi hayvanın doğal ortamı her tarafı yol, araba ve kocaman binalar olan bir yer olabilir ki? Çöpler de hayvanların besin zincirinin en üst halkası sanırım...

• Beğen
Tepkiler: buzgibi01
Kedileri sevmemek mümkün değil, ama bisikleti içeri sokamıyoruz acaba kediyi nasıl sokacağız...:)

Her akşam işten dönüp koltuğa oturduğumda beyimiz kucağımdaki yerini alıyor ve bizim tabirimizle "gorlayarak" zorla kendini sevdiriyor. Sevgi arsızı işte :)

Ha bir de ben bilgisayar başına geçtiğimde onun yeri de göbeğimin üstüdür. O zaman sevmesem de olur "gorlamaya" devam edip patisini aşağı salar...

IMG_20150422_201813.jpg IMG_20150422_201826.jpg

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
Sürekli yiyor. Bu kadar yemesine rağmen atlayıp zıplamayı da bırakmıyor. Bayağı fit yani :)

Böyle şımarlık kedicikleri gördükçe bizim kedimiz 'DUMAN'ın hareketlerini çok normal karşılamaya başladım. Perdeye atlayan şizofren sadece Duman sanardım ki değilmiş. Gelincik gibi dikilmeleri yokmu hele :asik::asik::asik:

Geri