Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kelebek - Trekking gidon

@alaturqua Benim kelebegin uclari bantli degil, bantsiz daha guzel görünüyor. Tabi tercih meselesi, iki sekilde kullanilabilir.

• Beğen
Tepkiler: alaturqua
Scudo
@aallyy_3585

@aallyy_3585
Ben de bantlamaktan yana degilim aslinda. Diger türlü gidon bantinin ucu aciliveriyor.

Siz nasil bantsiz hallettiniz?

@alaturqua
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160730/cf90682fa91e2545c0b0918ae384faca.jpg Bende durum bu, bisikletin üstündeydi.

Gesendet von meinem SM-A300FU mit Tapatalk

• Beğen
Tepkiler: alaturqua
@aallyy_3585

Resmi görünce ne demek istediginizi anladim. Siz sade süngeri kullaniyorsunuz.

Ben süngerin üzerine ayri olarak yaris bisikleti (dropbar) banti sardim. Uclarini da o yüzden siyah elektrik bantiyla yapistirmam gerekti. Yoksa aciliyorlardi.

Sade sünger kullansam bantlamama gerek kalmazdi haklisiniz.

• Beğen
Tepkiler: aallyy_3585
Elciği sökerken/takarken, süngeri kelebek gidona takarken/sökerken vs. zorlanmamak için en sağlıklı yöntem: ucunda iğnesi olan bir enjektöre kolonya çekip, elciğin/süngerin gidonla olan sınırından içine sıkıp yumuşak hareketler ile gevşeterek çıkarmak veya süngerin/elciğin içine kolonya sıkıp kayganlaştırarak montajı yapmak, ara ara da sınırdan sıkmaktır. Kolonya sonradan kısa sürede kurur ve işlem tamamlanmış olur. Yağdan uzak durun, kaygan bir şekilde kalabilir ve elcik/sünger sağlam durmayabilir.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de icine sonradan Deodarant siktim. Öyle rahatlikla yerlesti. Tirnagimi sakatlamak ta tecrübe oldu :)

Ben bulaşık deterjanı kullanıyorum. Öyle zırt diye kolayca geçmiyor belki ama 1-2 gün içinde kuruyup sımsıkı hale geliyor.

Xlc kullanan varsa tecrübeleri paylaşabilir mi ?
Önerir misiniz ?

@Furkan Alp
Xlc en uygun fiyatli olan marka, normal kullanim ihtiyaclarini karsilar saniyorum.

Gesendet von meinem SM-A300FU mit Tapatalk

Bende bugün aldım XLC gidondan sünger işinide halledip montaj yapacağım.

Arkadaşlar montaj yapmadan önce sorayım dedim yağmurda nasıl oluyor sünger ıslak kalıp zarar vermiyormu bunu merak ettim:kötü:

• Beğen
Tepkiler: şamilkafkas
@zlatan_1903
Gidon malzemesi oldukça sıkı bir alüminyum. Islak sünger asla ona zarar veremez. Islak sünger de yağmurun kesilmesinden kısa bir sürüş sonrasında hava cereyanıyle kuruyor.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
@Scherwin
Teşekkürler[emoji106]

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Scherwin
Teşekkürler yorumlarınız için XLC aldım gayet şık durdu siyah süngerle

• Beğen
Tepkiler: Scherwin
@ozalkadir kullandığınız gidon çantasının üst tarafında telefon koyulacak yer var mı ? Resimlerden tam belli olmuyor. Eğer varsa 5" sığıyor mu

Peki arkadaşlar Sedona 300 2015 bunun gidon ölçüsü nedir acaba? Biz de uygun gidon bulabilir miyiz?

şuanda aktif olarak mtb kullanıyoruz fakat giderek bizde yola gelmeye başladık inşallah bu yılın sonlarına doğru ya cyclocross yada şehir-tur bisikleti ağırlıklı grup olarak değiştirmeyi planlıyoruz. Şehir içi ve tur kullanımı olarak dropbar mı daha iyi yoksa kelebek gidon mu ? Son olarak boyum uzun olduğundan dolayı dropbara eğil kalk çok yorulur muyum ona göre seneye yaza bisikleti yenilemek istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Berkayesenkaya488
@MakRo aynn simdi bende karar veremedim dropbarmi yoksa kelebek gidonmu.
Dropbarli bir bisiklet alip drop barı kelebek gidonla degistirebilirmiyim?

@Erdem Şiğva

Hocam bende aynısını düşünüyorum da, link verebilir misiniz

Geri