Scudo Sports

Keşfedilmemiş Yetenek Ters Arif'le Caddebostan Turumuz

Fatih Buzgan

Forum Bağımlısı
Tepki
2.984
Bu fotoları çektiğim gün gülmekten yanak kaslarım yorulmuştu.
Askere gitmeden önce İst'u son ziyaretimde Caddebostan'da tanıştığım Ters Arif'in geri geri giderken yapabildiklerine ve geri geri giderken çıktığı hıza da hayran kalmıştım.Şimdi eski cd'leri kurcalarken buldum ve sizlerle paylaşayım dedim.
Caddebostan'daki gençler, sizden ricam bu fotoları Arif'e de haber vererek paylaşın, kendisinde internet yoktu çünkü.

Geçtiği her yerde kafaların kendisine döndüğü genç;

http://img258.imageshack.us/img258/8238/arif4ic2.jpg

Adam iki elini bırakmış, geri geri gidiyor, bir de utanmadan fotoğrafımı çekiyor :)

Bunlar da videoları

(link)

(link)

Ters Arif'e ve Caddebostan ekibine sevgilerimle.

Scudo
merak etmeyin o kadar güzel sürüyokii inanamazzsnız nerdeyse tüm sahili bitirebilir fenerbahce bostancı arası ters gidiyo kendim şahidim aslan arif abim benim be:D:D #1
athletic
abicim aklımıza gelmemişti vallahi süper bi konu açmışşın kendim caddebostandan ve arif abide caddebostan biri olarakk arif abiyi çok seviyoruz gerek saygısı bize sevgisi 10 numara adamdır pazar günkü şovumuzdada gelicek umarım marifetlerinide sergiler:D

• Beğen
Tepkiler: Fatih Buzgan
Bu arada fotoğraflar net olmadı, haliyle bir yandan bisiklet üzerinde giderken bir yandan da akşam karanlığında sürekli zigzag çizerek giden Arif'i kadrajda tutmak zordu, bu yüzden çoğu net olmadı ama görünüyor :)
Geri geri gitmeye öyle alışmış ki, hiç düz gitmesine gerek yok.Hani şurada düz gitmeliyim diye tereddüt bile etmiyor, geri geri giderken hızda bile kapışıyor.
Çok da güçlü bacakları vardı.İşte böyle arkadaşların elinden birileri tutsa, hem yarış takımlarına alınsa, hem de akrobasi takımı kurulsa, ne güzel olurdu.

Düz de gidebiliyor tabi, ve çok hızlı gidebiliyor karadenizli kardeşimiz Arif :)

torres, ona bu konudan bahsedin ve o gün bolca net fotoğraf çekin, o ekipteki herkesin fotoğraflarını, videolarını bu gruba bekliyoruz.Şu kategoride ne kadar kalabalık olduğumuzu gösterin, ortalık şenlensin :)

%900 katılıyorum sürekli zig zag çiziyo:D

cidden yaa ben arif abının duz surusunu merak edıyorum :) rahat suremez herhalde:)

paylaşım için teşekkürler. çok güzel fotolar.

Arif abimiz hem ters hem düz gidiyor.Ben rekoruna tanık olmuştum.Birgün otururken taktı kulaklığı şaşkınbakkaldaki boş alanda başladı ellerini bırakarak ters daireler çizmeye 400 küsur tur attı 1-1.30 saat falan durmadan.:D Helal olsun ama inanıyorumki iyi yerlere gelicektir kendisi.Eee nede olsa caddebostandan o da..:p :p :D

• Beğen
Tepkiler: tuninger_haa
ben de ters arif abi gibi sürebiliyorum onun kadar iyi olmasada arka bahçemizde bikaçtur atabiliyorum ters aynı arif abi gibi bisiklet gelince video koyarım hatta önde kaldırıyorum . buradan arif abiye saygılar....üstad

arif abiye ayna ayarlamak lazım boynu ağrıyodur arkasına mı bakarken desem önüne mi bakarken desem :p hürriyetteki yazıyı okudum baya bir hırslıymış kendisi ;)

Geri