Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Keyfe keder bisiklet

Devenez ce que

Daimi Üye
Tepki
999
İsim
Murat
Bisiklet
Kron
Merhaba arkadaşlar,
Mesajımın konusu aynı isimli bisiklet grubumuzdan haberdar etmek amaçlı. Yıllar boyunca birkaç bisiklet grubuna dahil oldum, ama bu gruplarda benim ve bazı diğer arkadaşların yaşadığı sorun; ailevi veya çalışma koşulları nedeniyle grubun aktivitilerine çok fazla katılım sağlayamama sonucu grubun biraz dışında kalma ve sonuçta da gruptan ayrılmaya giden bir durum yaşanmasıydı :kötü: Hem evli ve hem de çocuklu olup çocukların okul, dersane vs. faaliyetlerinin olması, örneğin benim çalıştığım işin de vardiyalı olması nedeniyle bazı zamanlar hafta sonu da çalışmanın getirdiği zorluklar nedeniyle grubun faaliyetlerine çok fazla katılamıyorduk. Sonuçta biz de İstanbul Anadolu yakasında "Keyfe keder bisiklet" isimli bir grup kurduk; adından da anlaşılacağı gibi (çok istesek de) bisiklete yeterince zaman ayıramıyoruz, o yüzden grubun faaliyetleri çok kısıtlı; istemeyen hiçbir faaliyete katılmıyor; "neden katılmıyorsun??" gibi herhangi bir taciz veya "mobbing" benzeri bir durum yaşanmıyor :) Gruptaki insanların geneli 40 yaş civarı ve üstü; genelde evli ve çocuklu; bisiklete çok fazla zaman ayıramayan kimseler. Bulunduğumuz yerler çok dağınık; Pendik, Çengelköy, Ümraniye, Sancaktepe gibi Anadolu yakasına dağılmış durumdayız. Grupta çok sık birlikte sürdüğümüz ve iyi arkadaşlıklar kurduğumuz kişiler de var, henüz hiç tanışmadığımız kişiler de... Bisiklet harici projelerimiz de var; birlikte kamp yapmak; kano yapmak vb... İlgilenen arkadaşlar olursa bana numaralarını yazmaları halinde gruba seve seve dahil edebiliriz...

Scudo
Geri