Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kıl dönmesi

@Ahmet Bilge Kaan AKIN Sakın beklemeyin. Ne kadar beklerseniz iyileşme süreci o kadar sancılı oluyor. Ben en başında farkettiğim için 2-3 gün sonra normal hayatıma devam edebildim ama ihmal ederseniz ameliyatta açılacak kısım büyük olur ve kapanması uzun sürer. Hayat kalitenizi çok etkiler.

Scudo
@Ahmet Bilge Kaan AKIN

Çok geçmiş olsun. Malesef bisiklet ile ilgisi olabiliyor: (link)

Bence de zaman kaybetmeyin. Ben de yaşadıklarımı zamanında paylaşmıştım, hala bisiklete binerken korkulu rüyamdır kıl dönmesi.
Bu konuda ben de yaşadıklarımı paylaşmıştım;
Bisiklet ve kıl dönmesi

Şu başlıkta da tartışılmıştı. Merak eden arkadaşların bilgi edinmesi için paylaşıyorum. Dilerim kimsenin başına gelmez:

kıl dönmesi

@zlatan_1903 @Hasan Ç. @akifberkant
Arkadaslar tesekkur ederim iyi dilekleriniz ve yardimlariniz icin.
Demin doktordan ciktim, kil donmesiymis ancak ikinci turundenmis. Cerrahi mudahalesiz gecmeyen türden. Benimki baslangicta oldugundan acilen ameliyat olman gerekmiyor dedi doktor. Yazi da bekleyebilirsin dedi. 500 750 arasi bi fiyat cikiyor ameliyata. Devlet hastanesinde ne fiyat verecekler onu ogrendikten sonra ameliyat olacagim muhtemelen.
Ikinci turden oldugundan ameliyattan sonra nuksetme olasiligi yok dedi doktor. Ona sevindim. O bolgede kil,tuy cikmayacakmis bir daha.
Bir de 3 hafta bisiklete binemezsin ameliyattan sonra dedi :agla::agla:

@zlatan_1903
Hocam hic bilmiyorum, acacaklarmis orayo komple temizleyip kapatacaklarmis. Kuyruk sokumu diye bir sey kalmiyor ameliyattan sonra :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN Hocam, bende de başlangıç seviyesinde var sanırım. Tam emin değilim, doktora da görünmedim. Arada bir gelip gidiyor. Son gelişinde ameliyat yöntemlerini araştırmıştım. Daha önce arkadaşlar da bahsetmişler, 15 dakikada yapılan kıl dönmesi ameliyatları var. Bir kaç saate normal hayata devam edildiği söyleniyor. Hemen doktorun söylediğini yapmayın bence. Biraz araştırın bu yöntemleri. Endişeye gerek yok:)

@Seymour Glass
Aynen hocam aynisini dedi doktor da 3 hafta bisiklet suremezmisim :D
Hocam bende de gelip gidiyor, baslangicta oldugundanmis o. Ameliyat sart her halukarda ancak suan sart degilmis tabi benimkinde bu hocam. 2 tür bunlar ya diger turunde ilerlemesi cok tehlike arz ediyor :(

vardı bende de öyle bir dert yıllar önce. hamdolsun cerrahi müdahale ile atlattık. inşallah bir dahada olmaz.

Geri