Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kilit tavsiyesi

Fiyat, üst limitinizden bir tık fazla ama ben bunu kullanıyorum. Çelik kabloyu kullanmadan takıyorum
(link)
Teşekkür ederim. Her gün geçtiğim sokakta bi adam mosso bisikletini gece bununla kilitli bırakıyor. Bisiklet fiyatları bi hayli uçtu. O yüzden elimizdekinin kıymetini bilmek adına sağlam bir kilit alacağım.

• Beğen
Tepkiler: Burak Altaç
Scudo
Teşekkür ederim. Her gün geçtiğim sokakta bi adam mosso bisikletini gece bununla kilitli bırakıyor. Bisiklet fiyatları bi hayli uçtu. O yüzden elimizdekinin kıymetini bilmek adına sağlam bir kilit alacağım.

Çelik halatı da kullanın, kilit-ön teker-sele-arka teker-kilit şeklinde mümkün olduğunca çok parçanın içinden geçirerek kilitleyin.
Şunun gibi ama fazladan seleden de geçiriyorum ben, seleyle borusunu alıp götürmek bir mandala bakıyor çünkü:
unknown.png

Halatsız herhangi bir U kilit alıp şöyle uzun ve kalın bir halatla da tamamlayabilirsiniz: (link)
Ürünlerle birlikte gelen halatlar kısa kalabilir, bu halat 220cm uzunlukta, 1cm çapta. Ben bu halatı Decathlon'un U kilidiyle birlikte kullanıyorum. Apartman girişinde kamera önünde bekleyen iki bisiklet kendi arka teker maşa kilitlerinin yanısıra U kilitle birbirine bağlı ve halat her iki bisikletin teker ve selelerinden geçip U kilitte toplanıyor. Asıl önemli 2 bisiklet evde tabii.

Şunlara da bakabilirsiniz:

Onguard U kilitleri:
(link)
(link)

B'twin U kilitleri:
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Nalburlarda ve hırdavatçılarda çelik zincirler var metre ile satılıyor, istediğiniz boyutta alıp sağlam bir asma kilit ile kullanabilirsiniz.
Bisiklet kilitlerinde "güvenlik seviyesi/ağırlık" diye bir kriter var. 10mm zincir (yani baklaları 10mmlik çelik çubuğun kesilip kaynaklanmasıyla yapılmış zincir) aynı boydaki 14mm lik çelik çubuğun ağırlığını ihtiva eder. Ama güvenlik seviyesi 10mm lik çubuğun spiralle veya makasla kesilmesi kadardır. Ayrıca asma kilitler de ağırlığına oranla düşük güvenliğe sahiptir.

8mm zincir+asma kilit ikilisi, 8mm'lik U kilidin 2 katı belki daha fazla ağırlıktadır ve güvenlik olarak da kat kat düşüktür.

• Beğen
Tepkiler: Uerakman
(link)

• Beğen
Tepkiler: ozwin
Geri