Scudo Sports

Kilo aldırıcı ürünler

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
4
İnternetten araştırdığımda,her kategoride olduğu gibi burada da çok çeşitli kilo aldırıcı ürünler var,kimisi sadece iştah açarken kimisi besliyor da..
Bu ürünlerden alıp da kullananlar var mı,tavsiye edilir mi,ne diyorsunuz.
Mesela Bulk var, bunun dışında İranlı aktarın yaptığı bir karışım olan ürün var vs.

Başka bi mesele de trioit hormonu;bunun çok salgılanmasından şüpheleniyorum, belki de bu yüzden kilo alamıyorum veya bağırsağımda kurt var...
Hepsini araştırıcam tabii ki...

Scudo
kilo aldırıcı diye geçen bu ürünler genel olarak toz halinde, süte veya suya karıştırılarak içilen.Temel olarak Karbonhidrat - Protein karışımından oluşan bir takviyedir. Sadece bu tarz takviye ürünleri alarak kilo almak doğru değildir.Sadece yağlanmaya sebep olacaktır ve çirkin bir görüntüye sahip olacaksınız.

Doğru kullanım şekli antrenman/spor öncesi ve sonrası olabilecek şekilde kullanmak bu sayede fazladan almış olduğunuz kalorileri yağ olarak değil kas olarak yapılandırmış olursunuz ve sağlıklı şekilde kilo almış olursunuz.

Bu ürünlerin asıl kullanım amacı sprocuların gün içerisinde aldığı besinlerin yetersiz geldiği takviye kaloriye ihtiyaç duyduğu zamanlarda kullanılmasıdır.Piyasada çok fazla marka bulunmakta ve birçoğu zarar vermekte.

K.hidrat - Protein oranına dikkat edilmeli, basit k.hidrat içeren ürünler kullanılmamalı bu ürünleri kullanırken mutlaka spor da yapılmalı...

Ayrıca kilo almak bünyeye ve sağlık durumuna bağlıdır. Önce bir doktora gitmeniz en doğrusu olacaktır. Doktorunuza da danışarak bu ürünleri kullanmanızda bir sakınca olup olmadığını sormak ve tavsiye ettiği ürünü kullanmanızda fayda var.

Sevgiler, saygılar...

lütfen yanlış anlamayın ama toza vereceğiniz parayı doktor muayenesi için harcamanızı önerebilirim

Derdiniz kilo almak ise size garanti ediyorum dediklerimi yaparsanız kilo alırsınız. Yaşınızı bilmiyorum fakat özellikle genç yaşlarda iseniz çok çok şaşırırsınız sonuçlara.

Sözlerimin başlangıcı sanki ticari birşey gibi geliyor kulağa fakat merak etmeyin amator ve dost onerileridir bunlar.

Yıllar önce benim de kilo problemim vardı kilo alamıyordum.Fakat bu olay bazı uygulamalar ile tamamen bitti. Kuvveytli bir arkadaşım vardı ona da aynılarını söylemiştim( O da bana süper bir Toefl kitabı onermişti;) Uyguladı o bile kilo aldı.

Öncelikle kararlı mısınız kilo almada yani. Söyleyeceklerim sadece onu ye bunu yeme değil spor da var içinde ama en önemlisi disiplin. Vucut konusunda kendine dikkat etmeyen kendini +/- yönde disipline sokmayan iradesine hakim olamayan insanlara çok kızıyorum. Hastalıga bağlı kilo problemleri haricinde irade disiplin ile vücudumuza hükmedebiliriz.

"Ben kararlıyım" derseniz farkı bir kaç ayda goreceksiniz. Önce bunu kendinize soyleyin gerisi kolay...

• Beğen
Tepkiler: UMUT ALAÇİÇEK
sağlık problemi yok ise herşey gayet basit
daha önceki mesajımda da dediğim gibi ihtiyacın üzerinde kalori almak ve spor yapmak sağlıklı şekilde kilo almanızı sağlayacaktır.

Hocam cok kolay ,hemen soyluyorum simdi hemen bir kick box yada taekwando kursuna gidiyorsunuz 3 ay yeterli,hem calisiyosunuz hemde o antrenman sonrasi aclikla bir yemek yiyorsunuz ve 3 ay sonra vucudunuza siz bile inanamiyosunuz ,gobek yapmak degil kalip yapmak mesele ,deneyin gorun eger hala diyosaniz memnun kalmadim ,o zamn odediginiz kurs ucretini ben size geri vercem soz :D

@stratus

Yapacağın araştırmalarda,kilo almak ile yağlanmak arasındaki farkıda göz önünde bulundurarak araştır istersen...önemli olan yağ bağlamadan kilo almak biliyorsun...:ci:

Öncelikle boyunuzu, yaşınızı ve kilonuzu öğrenebilirmiyiz? Acaba gerçekten zayıfmısınız ve zayıfsanız ne kadar eksiğiniz var?

177 cm,28 yaş,61 kg.. Vücut kitle endeksine göre de zayıfım,yıllardır aynı kiloyu koruyup duruyor,yerinde sayıyorum. Ekimde kesin bi hormon testi yaptırcam,bünyem çok yakıryor da olabilir,yemek yemek bana işkence gibi gelmiyor da değil hani..

merhaba ben 4 yıl önce bu ürünü kullanmıştım ve çok memnun kalmıştım. yanlız çok sağlam bir idman yapman lazım yoksa hiç kullanma zararlı olabilir. çinkü bu tip ürünler karaciğeri yoruyor.

(link)

ben haftada 5 gün her idmanda 2 saat çalışıyodum ve 8 kilo aldım hemen hemen hepside kas olarak ama bunun yerine protein tozu kullanırsan hiç yağ almadan yavaş yavaş kas olarak kilo alırsın bu tip ürünler biraz pahalı ve her salonda bulabilirsin saygılar.

• Beğen
Tepkiler: MertSayın
Peki spor veya idmandan kastınız hep kas geliştirme hareketleri midir?

@stratus

al benden de o kadar..
1.82 ye 62.6 kg.. aslında 65 civarı olurum da, yazın 1-2 verip kışın alırım. bu ara 62.3 e kadar düşmüştüm, neyseki son günlerde biraz geri aldım :) 15 gündür bisiklete binmiyorum da.. ;)
iştahım var ama miğdem küçük ve yemekte 2-3 dilim ekmekle doyuyorum.
10 sene önce de kilom 63e düşmüştü ve body yaptım 2ay.. o zamanlar iyi de yiyordum açıkçası.. 69.6 ya çıktım ömrümde ilk kez :eek: ramazan ayı girdi ve bodyyi bıraktım. zamanla 65lere indim tekrar..
işte durum böyle..

• Beğen
Tepkiler: MertSayın
biz kilo alamıyorum diyenlerin aslında genel olarak sorunu belli :D

az yiyoruz çok yakıyoruz haliyle ihtiyacımız olanın altında kalori alımı ve aldığımızdan fazl tüketim sonucu en iyi ihtimalle kilomuzu koruyor yada yavaş yavaş kilo kaybediyor oluyoruz.Biraz daha fazla yesek kilo alcağımız kesin ama yiyemiyoruz ki depo ufak hemen fulleniyo :D

kısa aralıklarla sık sık yemek belki bir çözüm ama kaçımızın ona vakti var ki :p

Birde Cin de yasarsaniz kisa araliklarla ne bulupta ne yiyceksiniz:D:D:D

@stratus

evet vücut geliştirmeden bahsediyorum ben dört ayda 55 kilodan 63 kiloya çıktım ve kiloların hepside kas olarak almıştım idmandan sonra yarım litre süte üç yemek kaşığı kullanıyodum sadece idman günleri diğer günler kullanmıyodum

bide deli gibi yemek yiyodum hergün tavuk pilav makarna şeker yok çikolata yok tatlı yok bunlar yakamadığınız takdirde zararlı 2 ay boyunca tavuk pilav yedim normalde yediğimin 2 katı bu ürünlerle birleştiğinde deli gibi kilo alıyorsunuz. :)

Arkadaşlar ben de aynı durumdayım.. Yaş 18, boy 1.75, kilo 55.. Uzun zamandan beri aynı kilodayım. Son 4-5 ay içerisinde bisiklet merakım başladı ve şuan okula bisikletle gidip geliyorum.. 30dk. gidiş, 30dk. geliş şeklinde günde ortalama 1 saat bisiklete biniyorum. Bu şekilde devam edersem kilo vermeye başlarım sanırsam :( Benim için önerileriniz nelerdir? Teşekkür ediyorum..

Kilo almanın bir mekanizması var bunu iyi analiz etmek lazım. Kilo almak da demek istemiyorum aslında kas gelişimi desek daha dogru olur.

1ci sart metabolizmayı hızlandırmak

2 hızlanan metabolizmaya yapıcı malzeme yani besin yollamak

Metabolizma atıl konumundan harekete geçirmeden yenecek yemekler yada tam tersi yenmeyecek yemekler +/- fazla bir etki yaratmaz.

Biz üstün canlılarız. Ortama uyum sağlarız eger metabolizma aynı hızda iken çok yersek bu besinler emilmeyip incebağırsağı terk edip kalınbağırsağa geçecektir. Aynı orneğı kilo verememek için de soyleyebiliriz, metabolizma aynı hızda iken yemeği kesersek vucut metabolizma hızını birazdaha azaltıp imkanlara gore yaşa korumacı mantığı ile yaşamı surdurebilmek amacıyla tuketimi azaltarak yine uzun sure hayatta kalır.

Bizim yapmamız gereken once duzenli spor ile kasları çalıştırmalı ve beyne sinyallerin duzenli gitmesini sağlamalıyız. Bu sinyaller gerekli hormon tedarigi için doğal salgılamasını yapacaktır. Bu sinayal orada kas hucresini arttır cunku ihtiyac fazlalasştı sinyalidir.

Yine metabolizma hızlanınca tuketim artacak ( tuketim miktarı hucre olusumunda kullanılacak) tuketim artışına bağlı olarak alınan besinlerin ince bağırsakta emilimi artacaktır. ve Ozaman yediğinizin çogu gerçekten vucuda gececektir.

@stratus

Evet haklısınız.
Şu durumda öncelikle bir Endokrin uzmanına müracaat etmenizi öneririm. Troid fonksiyonlarınıza baktırmak gerekebilir.
Sağlık taraması yapmadan kullanılacak anabolizanlar(kilo aldırıcılar) hormonal dengenizi daha fazla bozabilir.
Geçmiş olsun. Sağlıklı günler.

Hocam yuzmeyi oneriyorum son olarak,hem terletmiyor da :D

@murty

yüzme terletir, ancak su içinde olduğundan farketmezsin ;)

Geri