Scudo Sports

Kilyos

Tepki
2
Merhaba arkadaşlar, bu rotada binenler varsa beraber pedallayabiliriz. Ben Kilyos'ta Boğaziçi Üniversitesi yurdunda kalıyorum, görüşmek üzere:)

Scudo
@melihdaltaban

ben biniyorum oralarda levent çıkışlı sahilden bahçeköy yada tarabya bayırı üzerinden kilyos-demirci ve rumeli fener rotasını biniyorum

bizde (selim ben) VE Osman , istinyeden baslayıp rumeli fenerinden donuyoruz, menekşe restaurantta cay molasıda oluyor

Merhabalar, özel mesaj atamadığım için telefonla iletişim kurmamız daha hızlı olacaktır.

0505 243 77 76 benim numaram. Bu sıralar da düzenli olarak antrenmana çıkıyorum. Genelde rotam şu şekilde oluyor:

Kilyos-Bahçeköy-Kemerden sahile iniyorum-kıyıyı takiben istinye bebek taraflarından dönüp aynı şekilde sarıyer-maden-kilyos yapıyorum.

Ben esenler'deyim ama bahçeköy'de Özgür abi var 30-35 yaş civarında cannondale'li bir yolcu..Belki tanıyorsunuzdur..

İstanbul'da yeni olduğumdan olacak, tanımıyorum :) Ulaşabileceğim bi numarası vs varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim.

ya bende ayaküstü yoldayken sohbet etmiştim..numarası ben yok maalesef ama rumeli feneri taraflarında takılıyor kendisi galiba..

• Beğen
Tepkiler: melihdaltaban
Daruşşafaka taraflarından bir yol bisikletine binen olarak rotanıza katılabilirim
onceden haber verirseniz iyi olur
05057743740
:)

Geri