Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kış için almayı düşündüklerim sizce fazla mı?

@ÇaNakkaLeRuHu Bilemeyeceğim bana pek termal gibi gelmedi, 15-35 derece sıcaklık gözüküyor, kullanıldığı sıcaklıklar mı bunlar? Eğer öyleyse kışlık olmaması lazım:komik:

• Beğen
Tepkiler: Whirlwind
Scudo
İçlik çok çok kaliteli mesh bahsediyorum santini bisikletçinin çelik yeleği derim ;)

Örnek verdiğiniz marka veya ürün hangisi olursa olsun, bu paralara işinizi görecek çok iyi ürünler mevcut, hatta tayt fiyatına alt üst takım bile alabilirsiniz.

Ayrıca örnek verdiğiniz ürünlerin fiyatı, gümrük vergileri ile beraber çok ciddi rakamlara ulaşacaktır. Bütçenizi sorgulamıyorum, sadece seçtiğiniz ürünlerin fiyat performans ürünleri olmadığını düşünüyorum.

Kaliteyi daha uygun rakamlara arıyorsanız eğer, aşağıdaki siteye mutlaka göz atın.

(link)

@ÇaNakkaLeRuHu

Posta yoluyla geliyor, teslimatı PTT yapıyor. Örnek verdiğim site de güzel indirimler oluyor.

Beğenmezseniz eğer aşağıdaki sitelere de bakabilirsiniz.
bike24
wiggle.co.uk
merlincycles
bikediscount
bikecomponents
evancycles

İlk mesaj içeriğinde yer alan ürün, bu site de 15 euro daha ucuz.
(link)

merhaba dostum izninle fikrimi belirteceğim ama ne seni eleştirip rencide etme niyetindeyim nede gizli bir fesatlık var sözlerimde : Şimdi ben çok anlamam bu bisiklet yaşamından hobi olarak yapıyorum. Bu forumda en sık rastladığım şey : insanların bir ürünü överken " bilmem ne takımıda bu piskeleti kullandı, bilmem ne isimli adamda bu dondan giyiyor dostum , ama sen konuşma pis cahil alman takımı bu compenenti kullandı 2014 sezonunda" filan filan...EEE abi bana ne ki bundan. ben lisanslı sporcu değilim , bi sponsorum da yok birkaç bin avroyu egomu rahatlatmak için niye harcayayım ki zaten çoğumuzda da o paralar yok...Zaten bizim toplumumuzda ciddi bi problemde bu bence ..Kullandığı ürünün kalitesinin kendi performansını arttıraCAĞINI sanıyor. sonuca gelirsek paran çoktur ver gitsin sorun yok. ama ekonomini bir hobi için tüketmemelisin... sevgiler saygılar

@mariokaldato

İnsanlar yaşamını tüketiyor abicim hobi için :) Sonuçta söyledikleriniz bir anlamda doğru. Egomu tatmin etmek için mi diye düşünüyorum bir anlamda o da doğru evet. Ama şöyle düşünmek lazım ego, doyurulması gereken bir duygu. O giymiş, şu giymiş olayını hiç düşünmem. Ama kaliteyi hak ettiğimi düşünürüm. Belki nefsani bir duygu ama niçin kalitelisini giymeyeyim diye düşünürüm. Hak ettiğimi düşünürüm yani, sonuçta hayat standartlarımızı en iyi seviyeye getirmek için çalışmıyormuyuz hepimiz. O pencereden bakar isek ben bir naylon barakada da yaşarım benim için hiç sıkıntı yok gocunmam. Ama olay şu hak ettiğini yaşamak. İsraf açısından bakar isek o da değil bence, çünkü boş bir heves değil, bir tutku yaşıyorsun ve sana faydalı. Ne bileyim daha uzatırım da kafanızı ağrıtmayayım :)

"Bunlara gerek yok" diyenlere aldırmayın. Kışın 3-4 saatlik sürüşler yapacaksanız, 180 nabızla çıktığınız rampayı pedal çevirmeden inerken 60km/h gibi hızlara ulaşacaksanız kaliteli kıyafetlere mutlaka ihtiyacınız var. Aksini iddia edenler ya kışın bisiklete binmiyorlar ya da sahil yolunda tıngır mıngır gezmekle yetiniyorlar.

İstanbul'da kışlık kıyafetlere Aralık ayından önce pek ihtiyaç olmuyor ve yurtdışı sitelerde o zamanlar çok güzel noel indirimleri oluyor. Önümüzdeki iki ay giymeyeceğiniz kıyafetlere şimdiden para vermek çok mantıklı değil. Ancak araştırırken uygun fiyatlı bir şeye denk gelirseniz alınabilir, mesela:
(link)

Son olarak da, almayı düşündüğünüz içlik yazlık. Kışın daha kalın içlik giymenizde fayda var.

@Murat B.

Bugün Castelli markasını öneren 3. kişisiniz belkide. Takipteyim. Teşekkürler.

O içliği özellikle onu seçtim üst taraflar çok fonksiyonlu oldu diye. Bunalırım belki diye düşündüm. Yoksa (-8) olanları da var içliklerin...

@ÇaNakkaLeRuHu tamamıyla aynı fikirdeyiz ; Benim demek istediğim imkanın varsa kimseyi takma dostum 1000 avroluk yün don giy.Ama çoğu insan başkalarının taktirleri ve kendini ait olmadığı bir topluma beğendirme kaygılarıyla ömrünü çürütüyor. Sende bilirsin babası 1000 tl ye çalışan liseli ergenler ne yapıp ne edip 2500 tl lik telefonlar aldırıyorlar o gariban babalarına ...Ben öyle evladı kusura kalmasın ama tokatlarım üstünede söverim. Eğer senin beğenlme kaygın babanı ezdirecek düzeye gelmişsse senin ben dünyaya geliş gayene söverim arkadaş. Ama yinede bikaç bin avroluk ürün alan insanın en azından bir gariban çocuğu sevindirmek içinde ona bşeyler hediye almasını çok isterdim oda ayrı mesele. mesela bi bisikletçi gence ufak bi hediye gibi anlatabiliyo muyum? egolarımız bizi insanlıktan çıkartmadıkça gücümüz neye yetiyorsa alma özgürlüğümüz var bence

@mariokaldato

Aynen o konuda bir sıkıntı yok cumhur abi. (2 yaş 2 yaştır abimsin :) ) Kimseye kendimizi beğendirme çabasına hiçbir zaman girmedim. Hakettiğimi yaşamaktan da geri kalmadım aynı zamanda. Şöylede bir durum var 16 yaşımdan beri kendim çalışır kendim yerim :) İşin islami boyutuna girer isek her daim üzerimize düşen görevleri harfiyyen yerine getiririz onda da bir sıkıntı yok. Tek korkumuz anlaşılamamaktır. Saygılar....

@Murat B.

Önerdiğiniz sitede ben yalnış görmüyorsam almak istediğim ürün inanılmaz ucuz. Nasıl oluyor bu anlamadım arada büyük fark var...

(link)

Ekran Alıntısı25.PNG

Benmi yalnış görüyorum......

Bisiklet tam bir sektör olmuş artık.170€ bir kıyafet için gerçekten uçuk bir rakam gibi geliyor bana ama tabii ki alacak olan sizsiniz. Markaya denebilecek bir şey yok zaten ancak şunu merak ediyorum. Kışın haftanın en az 3 günü ANTRENMAN şeklinde bisiklet sürebiliyor musunuz ? Yoksa paralar boşa uçup gider de.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Tolga Çelebi

Bu daha hiçbirşey Tolga kardeş biz daha bisiklete binmiyoruz. Birde Hollanda nın istatistiklerine bak da gör :) Soruna gelince eğer seti düzebilirsem büyük ihtimal kışın da bisikletin üstünden inmeyeceğim...

@ÇaNakkaLeRuHu

En yakın rakipleriyle arasında ki farka bak bu fiyat ise buna hemen çekeceğim...
Aşağıdakiler diğer fiyatlar...

Ekran Alıntısı10.PNG
Ekran Alıntısı26.PNG

Merlin elinde kalan 3xl bedeni satabilmek için iyi bir indirim yapmış ve şu anda stok yok.Böyle sürekli takip etmekte fayda var nasılsa istanbulda kışa biraz daha zaman var.

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
Ürünler gayet güzel görünüyor yani o fiyatlara kötü bir şey çıkacağını hiç sanmıyorum :D Kış koşullarında tempolu sürüşler yapacak olsaydım herhalde bu ürünlerin toplam fiyatına eşdeğer trainer veya roller alırdım :D Tercih meselesi tabiki saygı duyarım. Trainer veya roller fikrini de dile getirmiş olayım, farklılık olsun :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri