Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kış için almayı düşündüklerim sizce fazla mı?

(link) Bunu aldım ve üstüne bunu (link) (link) içinede böyle birşey alırsanız 5 - 10 derece olan günlerde işinizi görecektir.. Aşırı soğuk günlerde sürmek zaten biraz zorlayacaktır.. Belki ek termal içlikler gerekebilir.. (link) şu da bedeni kaldıysa daha iyi diye düşünüyorum.. Ayrıca koşu için olan kışlık taytımın içine padli file şort altı tayt giyip aynen devam edeceğim.. Aldığınız ürünlerin kalitesi daha iyi olabilir ama bana fiyatına göre sunduğu işlev ve yeterlilik ön planda.. Biraz kelepir ararım.. O yüzden..

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
Scudo
Bu tarz ürünleri AliExpress üzerinden de bakmanızı öneriyorum. Benim planladığım termal bir içlik seti var. Hem Forma ile hem de günlük kıyafet ile uygun olabileceğini düşünüyorum. Bir göz atın isterseniz. Kötü bir ürüne benzemiyor.
(link)

Santic üreticisinin direkt olarak satış yaptığı yer ise aşağıda. Buradaki yorumlar (anlamasak da 5 üzerinden 4.9 almış) iyi gözüküyor ayrıac burada fiyat 20lira daha ucuz fakat daha önce hiç alışveriş yapmadım.
(link)

askeriyede verilen yün içlik hepsini ezer :krsn::krsn:

@mehmetsunu
Hocam daha önce tükan açmaktan bahsettiğinizde kışın ne yapacaksınız diyenler olmuştu. Görüyorum ki şu tükan işi kışın daha kârlı.:)

Daha önce farklı ürünlerini kullandığım Gore-Bike markasını da gözönünde bulundurmanızı tavsiye ederim. Ben de bisiklete bunca fiyat ödeyen arkadaşların iş kendisini koruyacak veya rahat ettirecek ürünleri almaya gelince neden bu kadar önce fiyat takıntısına girer anlamam bitürlü. Kendimizi neden değersiz görürüyoruz?

Facebookta biri uygun fiyata marka modeller satıyor Yücel Bayrakmi neydi adı bir bakin derim bu kadar para günah :)

@ÇaNakkaLeRuHu

Bunlar Ankara mağazasında yok zaten. Eğer Ankara'daysanız. İnternetten siparis ettim. (link) bir de üstüne bu şapkayı yapıştırdım. Sizce şu ayakkabı üstü takılan koruyuculardan almak mantıklı mı? (link) bunun gibi.

• Beğen
Tepkiler: Whirlwind
@amoush00

Yok ben İstanbul dayım. Ayrıca ayakkabı koruyucu olmazsa olmaz diyebilirim. Mutlaka alın pişman olmazsınız İnşaallah.

@turker.karatepe

Aliexpress den hiç almadım açıkçası pek de güvenemiyorum. Alışveriş yapan arkadaşlar varmı oradan ?

@chnkrmz

Sonrada terden patlarsın :)

@mehmetsunu

Kayseride açacak isen sıkıntı oraya kadar gelemeyiz :)

@Abdllh

Bir tane de benmi açsam ? Yalnız İstanbul'da çok batabilirim :)

@ÇaNakkaLeRuHu
Ben almadım almayi düşünüyorum. Alsam mı diyorum .. Yoksa ucuza kaçsam mı?? 35 tl lik b'twin var. O da kalın çorapla is görür mü? ?

En doğrusunu yapıyorsunuz. 1 defa alın 10 sezon rahat bir şekilde kullanın.

Mesela Rapha'nın ihraç fazlası Pro Team Jacket modellerinden kullandım geçen yıllarda, 200-300 euro etiketli ürünler, markanın en üst serisi. İnanılmaz derecede verimli, terletmiyor, üşütmüyor, rüzgar almıyor, yağmura dayanıklı, adam akıllı nefes alıyor. Bildiğiniz 0-5 derecelerde sürdüm, hastalığı bırakın üşümedim bile. Üstelik sabah saatlerinde, orman yollarında, rüzgarın etkisiyle hissedilen sıcaklık eksilerdeydi. Ve ben de çok üşüyen bir insanım.
Aynı şekilde Scott'un üst seviye ürünlerini de kullandım, aynı yorumlar bunlar için de geçerli.

Maddi durum el vermiyorsa, mor outdoor dan bir içlik, decathlondan bir ceket, bir de üste rüzgarlık tabi ki kullanılabilir. Ama imkan varsa, iyisini alıp tekrar uğraşmamak en rahatı.
Çoğu kişi idare etsin yeter kafasında, yada bisiklet turları hava sıcak olunca sahil kenarında 40-50 km den ibaret. İmkan olmayınca da gayet normal bu. Ama gidip iyi bir ürün alabilecek adama, bu kadar üst seviye ürünler yerine, aliexpress vb. ürünleri tavsiye etmek bence çok yanlış.

Verebileceğim tek tavsiye, beden konusuna dikkat edin. Yurtdışından alınca tam tutmuyor. Yani aynı marka içinde bile regular fit, fit, athletic fit benzeri kalıp farklılıkları oluyor, dikkat edin. Benim çok başıma geldi yanlış beden alıp, onu satıp tekrar uygun bedeni almak. Mümkünse bir yerde o modeli bulup deneyin daha sonra uğraşmamak için. Mümkün değilse de iyi bir araştırma-ölçüm yapın.

Bugün b'twin essential 300 ayakkabı üstü koruyucuyu denedim. Yok giymesi çok zor. Ve arka çırt tutmuyor. 500 serisi olan da incecik çekseniz yırtılacak gibi duruyor. Shimano'nun da bir en küçük, bir de en büyük numaraları kalmış mağazada. Zaten kışın daha çok mtb ye bineceğim. Onda da kilitli pedal yok. Şu geçirmez bir tracking ayakkabım var. Onunla binerim arkadaş. (link) şu ürünle (link) bunu aldım. Şimdilik bir şey almamayı düşünüyorum.

@ÇaNakkaLeRuHu

Sanırım Outlet Outdoor isimli facebook grubundaki Yücel Bayrak kastediliyor.

Kipeo (link) kışlık ceket var. Kipeo kalitesi hakkında bilgisi olan var mı?

Geri