Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kış için almayı düşündüklerim sizce fazla mı?

Scudo
bu sporu profesyonel olarak yapanlar için normal fiyatlar aslında . kalite kullandıkça belli oluyor.ama hobi amaçlı olarak yapıyorsanız fazla para dökmek gereksiz bence.

bu sporu profesyonel olarak yapanlar için normal fiyatlar aslında . kalite kullandıkça belli oluyor.ama hobi amaçlı olarak yapıyorsanız fazla para dökmek gereksiz bence.

@Murat B. Merhabalar abi küçük bi sorum olcak bisiklete çıkarlen kısa kollu tişört ün üstüne hırka giysem altada eşofman şu günlerde idare edebilirmi beni

@ÇaNakkaLeRuHu geçenlerde çıktım 3 haftadır hastayım :D piskelete çıkmaktan korkuyorum artık bide sınavlarım falan var ooof of

Evet arkadaşlar sonunda kışlık takım işini bugün çözmüş bulunmaktayım. Forumdan @Hayrettin arkadaşımla decathlon'a gidelim birkaç birşeyler bakarız hemde vakit geçiririz dedik. Çıkmışken tam oldu tüm kışlıkları düzdüm :) Sizede yardımcı olursa diye resimleri atıyorum. Ayrıca şu anda sezon sonu indirimleri var ve fiyatlar gerçekten çok uygun. Resimlerden bakabilirsiniz yapılan indirimlere ve ürünler tükenmek üzere onu da belirteyim. Ben şanslı idim üstüme tam uyan ürünler kalmış ve hiç kaçırmadım. İncelediğinizde çok pahalı marka ürünlerden pekde bir farkı olmadığını göreceksiniz. Satınalma olmamın getirdiği bir sonuç sanırsam ki hep kedi gibi 4 ayağımın üstüne düşüyorum :)

18-BTWIN İÇLİK.PNG 19-BTWIN FORMA KIŞLIK.PNG 20-BTWIN MONT KIŞLIK.PNG 21-BTWIN ASKILI TAYT KIŞLIK.PNG 22-WEDZE KAR MASKESİ.PNG 23-CAPERLAN ŞAPKA ENSELİKLİ.PNG

tarama0001.png

@ÇaNakkaLeRuHu benim evime mall of yakın bahçeşehirde oturuyorum acaba b.paşa decathlondaki tüm ürünler mall of dada varmıdır

@Türka¥

Pek aynı ürün gibi gelmedi bana ama hayırlısı artık. Giyip denedim aldım. Gerçekten içime sindi. Kumaşları gayet kaliteli ve rahat geldi bana özellikle mont şahane. Evde kendi yaptığım karışım ile organik olarak onları yıkayıp giyip bir deneme yapacağım artık :) Merak edecekler için karışım : Bor, soda, arap sabunu, limon yada portakal kabuğu :)

Kardeş bu santini nerenin kazıkçısı :koptum: Şaka bir yana olay tamamen maddi güçle alakalı fiyat arttık,a kalite artıyor... Bende içlik olarak nike therma fit tayt var.. Öneririm çok çok başarılı sıcak tutma ter atma konusunda ama içinde jel yok.. Yine nike therma fit elite pants die bi alet varki onu giyemiyorum., anca 2-3 C olcak öle.. Blackspade var.. Bu marka anca kışın takım elbise altına giymek için olur.. Yada en ince ilk katman olarak 3 katman giyinceksen olur.. Windstopper ceket bakacaksan cube'un ceketleride üç aşa beş yukarı o paralarda ama tasarım görsellik ele gelen kalite tam bir şaheser.. Keyif alırsın giyerken..

@Erbay

Santini bu işin duayenidir diyebilirim. İtalyan markasıdır ve bayilik felan vermez. Adamlardaki düşünce şu: bizim ürünümüzü biri giyince bunun bizim tarafımızdan yapıldığını bilmesini istiyorum diyorlar kısacası bu :) Önerilerin için ayrıca teşekkürler fakat artık aldım yani faturanın resmini de eklemiştim en sonda :)

@ÇaNakkaLeRuHu Hayırlı olsun. Aldıkların çok iyi ürünler ( decthlon hemen yanımda sayılır ) Sağlıkla pedallaman dileklerimle.
( bu arada bisikleti satmaktan vaz mı geçtin, Vazgeçtiysen senin adına sevindin, bir gün haberleşelim, pedallıyalım )

@ÇaNakkaLeRuHu
Güle le giyesin kızanım :) ,. Şaka bir yana dedim ya biliyorum santiniyi.. Estetik şoparlar.. :koptum:

• Beğen
Tepkiler: Whirlwind
Geri