Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kış için giyim

Fevzi bey tavsiye istediğiniz ürün muhtemelen taklit bir ürün Jack Wolfskin ceket dağcılık ve yürüyüşe uygun bir üründür. Bisiklet sürüşünde hem ağırlığı hem de formu dolayısıyla uygun olmayacaktır.

Scudo
Teşekkür ediyorum. Haklısınız bu fiyata bu marka normal değil zaten.

Atlas'dan kendim görerek ceket aldım kendime. Arkadaşlarıma da aldırdım. Satılan ürün hakkında bilgi sahibiyim.

Ürünler orijinal Gore Bike Wear ürünleridir. Fakat ihraç fazlası olduğundan marka sansürlenmek zorunda kalınmış çünkü yurt dışı fiyatının neredeyse 3'de 1'i fiyatına satılmakta.

(link)

Bazılarında çok nadir defo olabiliyor. Fakat teknik kumaşı engelleyen cinste değil, düğme, fermuar gibi tamir edilecek şeylerde. Çok az bir ürün için bu defo olayı geçerli.

Bu arada ürün kusursuz. Kullanan arkadaşlarım da bana duacı. Klasik ceketler gibi ventilasyon delikleri yok diye es geçmeyin. Gore-Tex özel bir dokumadır ve çeşitli versiyonları vardır. Orijinal sitesinden görebilirisniz, nefes alma kabiliyeti değişkendir çeşitlere göre.
Ayrıca ceketlerin modelleirne göre, kumaştaki farklı bölgelerde farklı nefes alma kabiliyetleri var. Özellikle sırt kısımları daha nefes alır vaziyette.

Gore-Tex'in en büyük özelliği, su ve rüzgar geçirmemesine rağmen, nefes alabilirliğidir.

Bu arada mağazaya giderseniz, ekstra bir indirim söz konusu.

• Beğen
Tepkiler: İslam Gölge
Bende termal içlik ve kask altına başlık arıyorum ancak henüz bulamadım :(

Ben tayt giymeyen ama thermoform içlik kullanan biriyim.

Örneğin içlik üzerine ince uzun kollu sweet giydiğimde, içlik kuru üzerindeki sırılsıklam oluyor.

Askeri malzeme satan toptancılardan, 2 yıl önce takımı 25 liraya 2 takım almıştım. Ürün öyle kullanışlı ki günlük kullanıma da çok uygun.

Ciddi sıcak tuttuğu gibi elektriklenme ve biryere takılmadıysa tüylenme de yapmıyor.

Kask altına ise hemen herkesi kullandığı Buff yada balaklava olabilir??

İnternetten mor outlet olarak aratın, gidin görün derim. Çok uygun ve ihtiyaca göre birçok ürün var.

nefes alan malzeme olmasina dikkat edin en basta bence.bizim icin en onemlisi bu sanirim.ter vucutta kaldigi surece cok buyuk rahatsizlik verebiliyo ve hastalik da tabii

Geri