Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kışın bisiklet ve bisiklet giyimi nasıl olmalı?

Scudo
Beden tutuyorsa kaçırmayın :)

(link)

177 boy 73 kilodayım, XL üzerimdeki ceket, benden iriyseniz XXL olur sanırım
Bu kıyafet altın ile kaplamalı falan mı?

5000 küsur tl ye kıyafet mi olur? Kafayı yemişler. Afiyet olsun.:)

Bisiklete yeni başlamış olarak yürüyüşte hissedilen soğuk ile bisiklet üstünde çarpan soğuk ve rüzgar arasında bu kadar fark olacağını tahmin etmemiştim:)
geçen hafta bilinçsizce sürüşe çıktım, dri-fit tişört üstüne kapşonlu bir polar giydim, soğuk ve rüzgar sanki ciğerlerimi delip geçti :) kışlık eldivenim yok, yazlıklarla parmak uçlarım dondu, perişan oldum.
ayrıca kasktan yediğim rüzgarla da sinüzitler bayram etti uzunca bir baş ağrısı çektim.

Sormak istediğim bir kaç konu olacak,
bisiklet kaskı içine baf giyilebiliyor mu, ona göre alacağım.
5-10 derece sıcaklıklar için içlik, teri atacak dri-fit tişört, üstüne kollu yada kolsuz rüzgarlık almak yeterli olacak mıdır?
linkteki gibi rüzgarlık iş görür mü yoksa illaki bisiklete uygun rüzgarlık mı almalı?
(link)

alt giyim için henüz üşüme hissetmediğimden şimdilik para harcamayacağım :)

Kask içine Merinos yünlü boyunluk/buff giyiyorum (bkz. Decathlon Outdoor Trekking Boyunluk - Merinos Yünü - MT500). Sentetiklere göre daha sağlıklı. Soğukta yararını çok gördüm.

Decathlon bisiklet içliği + yazlık bisiklet forma + kolsuz rüzgarlık üçlüsü ile İzmir ilinde 10 derecelerde ve yokuş antrenmanı inişlerinde üşüme yok. @sc_cagri size örnek olsun benzer giyim yapabilirsiniz. Bu üçlü için ödeyeceğiniz tutar attığınız linkteki rüzgarlık kadar bile tutmaz.

• Beğen
Tepkiler: sc_cagri
Bisiklete yeni başlamış olarak yürüyüşte hissedilen soğuk ile bisiklet üstünde çarpan soğuk ve rüzgar arasında bu kadar fark olacağını tahmin etmemiştim:)
geçen hafta bilinçsizce sürüşe çıktım, dri-fit tişört üstüne kapşonlu bir polar giydim, soğuk ve rüzgar sanki ciğerlerimi delip geçti :) kışlık eldivenim yok, yazlıklarla parmak uçlarım dondu, perişan oldum.
ayrıca kasktan yediğim rüzgarla da sinüzitler bayram etti uzunca bir baş ağrısı çektim.

5-10 derece sıcaklıklar için içlik, teri atacak dri-fit tişört, üstüne kollu yada kolsuz rüzgarlık almak yeterli olacak mıdır?
linkteki gibi rüzgarlık iş görür mü yoksa illaki bisiklete uygun rüzgarlık mı almalı?
(link)

DEchatlonun kask altına giyilen bereleri var işinizi görür.
şunlar gibi (link)

• Beğen

(link)

Bereler cok oynar kafada kislik bisiklet sapkalari var decathlondada var ondan alin kask altina.

• Beğen
soğuk havalarda buff tarzı boyunluklardan bi tık daha korunaklı (link) tavsiye ederim, kalın olan tarafın içi polarlı, esnekliği iyi çene altından kafanın üstüne kulakları kapatacak şekilde rahatsız etmeden takılabiliyor.

2 hafta sonra sıcaklık seviyeleri 7 seviyelerine iniyor. Dostlar ben futbol şortu ile yürüyorum, 12-13 derecelere kadar beni idare ettirdi. 10 altında muhtemelen donarım. Benim şort altı tayt mı almam gerek, basit bir eşofman işimi görür mü? nasıl bir şey bakmalıyım, tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Böyle giderse decathlondan bir tane merinos koyunu alacağım. Ne güzel malzemeymiş şu yün ya.

178-71 kg. Aynı ceketi M beden giyiyorum 🤷‍♂️😀
Ben biraz kol-triseps ayarını kaçırdım üst gövde çalışınca. Benim gibi ince yapılı birinde 36 cm biceps çevresi bisikletçi için biraz fazla kaçtı, o sebeple bedenlerde sıkıntı yaşıyorum. Bazı uzun kollu formalar Large beden, ama koldan sıkıyor, giyemiyorum :(

Farklı ürünleri test ettim zaman zaman, herkeste vücut şekli (eni, boyu, bacağa göre üst gövde oranı) değişik. Aynı boyda ve kiloda 3 kişiyiz, aynı ceket hepimizde farklı durdu mesela :) Deneme fırsatı varsa en güzeli. Castelli Climber formalarda L ve XL her ikisi de kalıp gibi oturuyor bana mesela

IMG_3963.jpeg

Bu kıyafet altın ile kaplamalı falan mı?

5000 küsur tl ye kıyafet mi olur? Kafayı yemişler. Afiyet olsun.:)

Ben aldım valla çokta rahat ettim ceketin kendi içliği var başka bişey giymenize gerek kalmıyor. Yurdışı ile hemen hemen aynı fiyati var şuan.

• Beğen
Tepkiler: lrfan
(link)

Denenebilir. Forma fiyatına neredeyse, renk seçeneği geniş.
Kıyafeti dün sipariş ettim.

Bugün siparişiniz iptal edildi maili aldım.

Mailin ekran görüntüsünü Noback cycling sitesindeki whatsapp destek hattına paylaştım.

Sistemde problem var, sipariş ve ödemeniz iade edildi görünüyor dedi, nazik bir bey.!!
Ve yeni sipariş açarsam hemen ürünün kargolanacağını belirtti nazik bey.

Ben sanal kredi kartı kullandığımı ve iptal edilen ürün parası geri gelmeden yeni sipariş açamayacağımı ilettim.

İlginç bir sipariş deneyimi oldu. Yola çıkmayan siparişin parasını geri bekliyoruz.:)

Site ne kadar güvenilir bilmiyorum. Bu İlk siparişim.:)

Dosyalar

• ED76B325-5677-4952-895F-F716C96D1622.png
    ED76B325-5677-4952-895F-F716C96D1622.png
    116,5 KB · Okunma: 19
Kıyafeti dün sipariş ettim.

Bugün siparişiniz iptal edildi maili aldım.

Mailin ekran görüntüsünü Noback cycling sitesindeki whatsapp destek hattına paylaştım.

Sistemde problem var, sipariş ve ödemeniz iade edildi görünüyor dedi, nazik bir bey.!!
Ve yeni sipariş açarsam hemen ürünün kargolanacağını belirtti nazik bey.

Ben sanal kredi kartı kullandığımı ve iptal edilen ürün parası geri gelmeden yeni sipariş açamayacağımı ilettim.

İlginç bir sipariş deneyimi oldu. Yola çıkmayan siparişin parasını geri bekliyoruz.:)

Site ne kadar güvenilir bilmiyorum. Bu İlk siparişim.:)
Biraz daha pahalı görünüyor ama Decathlon yol bisikleti ceketini önerebilirim.
(link)
Kullanıyorum ve gördüğüm kadarıyla hemen hemen aynı özelliklerde sanırım.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve lrfan
Geri