Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kişiselleştirilmiş Carraro CRS-610

Çok kararsızım ya birinin görünümü çok güzel diğerinin özellikleri off

Scudo
İnsanlar bundan rahatsız olmuyosa sana noluyo ? Burası bisiklet forumu ve bisiklet ile ilgili sorular soruluyo cevaplanıyo tabikide amaç bilgilendirme öğretme vs. Ama istekliler için. Bi foruma üye olmadan önce forumun ne olduğunu öğren.

@SamedKilic1
Zevk meselesi ,bana göre mtb nin görünümü bütün bisiklet türlerinden daha güzel ama sana göre fixie olabilir.

• Beğen
Tepkiler: SamedKilic1
@Tuguj123
İlk olarak bunu deseydin ortada sorun kalmayacaktı.

@İbrahim Yazıcıoğlu
Aynen zevkler insana göre değişir

İbrahim abi bu nasıl sence ? (link)

@SamedKilic1 Abicim bu bisikletin kadrosu çekilten üretilmiş çok ağır olur yani

@barisimnet Teşekkür ederim. Umarım sizde en kısa sürede bisikletinize kavuşurdunuz. :)

@Samet Horasan Çok teşekkürler.Ben iki bisikletide kullandım.En çok carraro crs 610u beğendim.Çünkü bunun özellikleri RR 500'den daha iyi:maşası olsun,fren sistemi olsun... :)

• Beğen
Tepkiler: Samet Horasan
@Samet Horasan RR 500'de sram x4 vites sistemi var 3x8 24 vites,carraro crs-610'da shimano acera vites sistemi var oda 3x8 24 vites bence shimano sramdan daha iyi bir marka.Arazide de sizi memnun eder ben olsam carraro alırdım fiyatları aynı zaten :)

• Beğen
Tepkiler: Samet Horasan
@Samet Horasan Ben 900 Tl'ye aldım.Btwin'deki gibi kadro garantisi yok ama kadrosuna bişey olacağını pek sanmıyorum. :)
Linkten inceleyebilirsiniz: (link)

crs 610 konularını araştırdım fakat tatmin edici bir sonuca varamadım.
bu modelin artıları zaten mevcut, sizler kullanıcısı olarak eksilerindende bahsedebilir misiniz?

İyi günler,ufak bir araştırma sonucu bu modeli almaya karar verdim.Peşin 800TL fiyat verdiler,bu fiyattaki diğet markalara göre artısı çok gibi geldi.Tavsiye eder misiniz?Frenleri konusunda bilgi verebilir misiniz?Teşekkürler.

Geri