Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kişiselleştirilmiş Carraro CRS-610

@uguremre16
Kusura bakmayın yorumunuzun iletisi gelmedi,o yüzden yeni gördüm.Tabikide tavsiye ederim.Ben bisikletimden çok memnunum.Tam f/p ürünü.Frenlerin performansı gayet iyi,ben beğeniyorum. :)

Bu son hali arkadaşlar :)
SAM_0351.JPG 20160501_183419.jpg 20160501_183328.jpg 20160501_183226.jpg

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
Scudo
@Mehnur AKGÜL
Teşekkürler,beğenmenize sevindim :)

Arkadaşlarım,abilerim tekrar merhaba. Bisikletime bir kaç değişiklik daha yaptım ve beğeninize sunmak istedim.
Yaptıklarım;Shimano altus aynakol,schwalbe black jack 26x2.10 lastik seti,Wellgo b107p platform pedallar,mavi renk jant göbek milleri,Sr Suntour stickerları.
SAM_0638.JPG SAM_0640.JPG SAM_0645.JPG SAM_0662.JPG SAM_0665.JPG SAM_0667.JPG SAM_0671.JPG SAM_0670.JPG

Merhaba İbrahim bisikletin güzel olmuş güle güle kullan. Genellikle asfaltta sürüyorum dediğin halde tekrar MTB lastiğine dönmüşsün, yormuyor mu bunlar asfaltta sebebi nedir bunu tercih etmenin?

Bu arada genellikle barajın oralarda mı sürüyorsun nereleri tercih ediyorsun güzergah olarak?

@hsngrms
Merhaba Hasan abi :) Çok teşekkür ederim.Lastikleri değiştirmemin en büyük sebebi ince lastiklerin mtbye yakışmamasından dolayıdır.Eskisine göre biraz yoruyor fakat yol tutuşu daha iyi bence.Çoğunlukla T. Özal bulvarında sürüyorum,ara sıra baraj taraflarına gidiyorum.

• Beğen
Tepkiler: hsngrms
Görüntü mü rahatlık mı cevabı tercih meselesi tabiki. Önemli olan senin içine sinmesi. Bize düşen sadece "güle güle kullan" demek. :)

ABİT vb herhangi bir grupla ya da arkadaşlarınla tur yapıyor musun? Çalıştığım için uygun/boş zamanlarımda kendime yol arkadaşı bulmakta zorlanıyorum çevremde fazla bisiklet süren yok, ABİT'in turları çok uzun olmasa da henüz en kısa tur için bile yeterince kondüsyonlu değilim. Eğer kendine bir sürecek bir duracak sohbet edecek tur arkadaşı arıyorsan haberleşelim. (Çok konuştuğumdan değil maksat dinlenmek :D)

@hsngrms
Haklısın abi :)
ABİT'e üyeyim fakat üniversiteyi şehir dışında okuduğum için çok fazla o grupla tura çıkmak kısmet olmadı.Okulum yeni bitti bu aralar turlara katılmayı düşünüyorum,yaz tatilinde kondüsyon yaptım ve 15 kg verdim :).Valla seninle turlamayı çok isterim abi. Özelden numaramı yazıyorum.

Şu B'twin'in modeli nedir acaba çok hoş gözüktü :D

Sanırsam buldum ama bir freeride downhill için uygun mudur acaba ?

Bende eskiden crs600 kullanicisiydim. Carraronun bu serisi tam f/p bana göre. Çok güzel bisikletin var gule gule kullan :)

@Auron Sanchez
Aralarındaki tek fark fren sistemi sanırım.Çok teşekkür ederim,sağol :)

@İbrahim Yazıcıoğlu
Okul bittiyse hayırlı uğurlu olsun inşAllah istediğin gibi bir işin olur.

Benim de bir 10 kg kadar vermeye ihtiyacım var ama iş durumundan dolayı ( daha doğrusu kendime işi mazeret göstererek :) ) çok fazla kasmıyorum şimdilik.

Geçen işten gelmiş eve gidiyordum T.Özal'da bir bisikletli MTB ile ön kaldırmış öyle sürüyordu, bisikletinde ışık yoktu yalnızca kaskında vardı çakarlıydı ve çok parlaktı karanlıkta gözümü almıştı üstüme üstüme geliyor sanmıştım. O sen değildin umarım :D

@hsngrms
Çok sağol abi :)
Yok abi bizde öyle apaçilikler olmaz,ben önümde farım arkamda stop lambam açık gezerim hep :D

• Beğen
Tepkiler: hsngrms
@enqinHLC Ben de sizinle aynı görüşteyim bende de ince lastikli mtb var ama kullanım açısından genelde şehir içinde kullandığım için ince lastikler daha avantajlı oluyor. Yoksa sürekli araziye çıkacak olsam hiç değiştirmem lastiklerini. Zaten artık bisikletin de miadı doldu değiştirip tur bisikletine geçmeyi düşünüyorum. Allah nasip ederse uzun menzilli bir tur niyetim var Hatay'dan Kapadokya'ya kadar.

@SamedKilic1 İbrahim Yazıcıoğlu arkadaşımın da dediği gibi bütçeni 900 TL civarına çıkarabilirsen bunu da alabilrsin

(link)

Geri