Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kışlık eldiven tavsiye

Tepki
1.382
Başlangıç
2010—11
Bisiklet
Salcano
Bisiklet türü
Katlanır
Merhaba arkadaşlar onlarca marka var fakat hepsi gerçekten windstoper değiller mesela nortface Pamir 175 tl
Lafuma New windstoper 50 TL
Lafuma bhola goretex 120 TL

Bende şuan northvawe var deltabisiklet den almıştım fakat ellerim iptal
Siz ne önerirsiniz,
Teşekkürler

Scudo
Merhaba, ben Decathlon'dan bunu aldım.
(link)
Çok düşük ısıda denemedim ama 7-8 derecede sürdüm denemek için. Fazla geldi. Şimdilik daha soğuk havalara saklıyorum.

@phardon
aynısından var 0-10 arası ideal daha soğuk ve yağış için şunu öneririm (link)şu da incelemesi (link)

• Beğen
Tepkiler: phardon
Termal icliklerin daha kalın kumasiyla yapilan yada direk polar eldivenlerle sorun cozulebilir sanirim

(link)

sepetimde beklemede

(link)

Hocam bende aşırı derece de bu el üşümesi konusunda müzdaribim, hemde sadece bisiklet değil normal yaşantımda da var bu problem eldiven yoksa elimi cebimden çıkartmıyorum. yukarıdaki eldiveni gönül rahatlığıyla size tavsiye edebilirim şuana kadar en düşük 2 derece de kullanma imkanım oldu en ufak bir üşüme yok. ( Fark yaratabilecek ufak bir hususu da göz ardı etmemek gerek sürüş sırasındaki tempo ortalamanın biraz üzerindeydi, ısınmak adına )

Motosiklet eldiwenim war armode diye, sabah 7de cıktgım turda gayet basarıli geldi.

Blackspade markasının termal eldiveni var. Başta bu ne ya incecik demiştim. Onu giyiyorum o 25 lira falan. Onun üstüne de lc waikiki den 10 liraya polar eldiven aldım. Alttaki ince olduğundan rahatsızda etmiyor. Aşırı başarılı bi kombinasyon oluyor

Hocam ben decahtlondan şu basit polar eldiveni aldım bu havalarda yazlık eldivenide üstüne giyiyorum iyi bir kombin yaptım ellerimin üşüme derdi kalmadı kaybolup yırtılsada 5 liralık şey hiç üzülmem size tafsiye ederim (link)

• Beğen
Tepkiler: Sinan4848 ve Ozicu
@Adem Kaya

5 dakka giydim ellerim içinde pişti. Aşağıdaki resimdeki ( Santini ) eldiveni giymek için harbi kış olması gerekiyor. Öyle böyle değil havanın eksilerde dolaşması gerekiyor. Al bunu saatlerce kartopu oyna en ufak bir ıslanma ve üşüme olmaz diye tahmin ediyorum. Çünkü alıp kartopu oynama şansım olmadı :) Ama denememden çıkardığım sonuç bu. Atak bisiklet İsa bey bu eldivenleri santininin dalgıç kıyafetlerindeki malzemeden yaptığını söyledi. İtalyan santini işinin hakkını veriyor diyebilirim.

Ekran Alıntısı7.PNG

Ben de yakın zamanda araştırdım ve şunda karar kıldım:
(link)
Sipariş verdim bakalım bekliyorum.

Neopren eldiven araştırdım önce, yukarıdaki santini gibi. Hem yalıtımı iyi, hem su geçirmez çünkü. Sonra öğrendim ki bunlar teri dışarı hiç atmıyormuş, eller sırılsıklam oluyormuş içeriden.
Ben de su geçirmez değil de suya dirençli hava alan bir şey aradım ve yorumlardan bunun güzel olacağını çıkardım. Dokunmatik ekran desteği de güzel bir artı.

@Mustafa Kocabaş santini neoblast var ele iyi oturuyor ama nem yapıyor içi ama memnunum, yol bisikletinde kaba durmuyor kar eldiveni gibi

Soğukta benim ellerde de inanılmaz bir uyuşma ve hareketsiz kalma durumu oluyor. Bugün -2 derecede sürüş yaptık. Benimle aynı eldiveni kullanan arkadaşlarda hiçbir sorun yokken benim eller resmen felç oluyor. Eldiven bu: (link)

Arkadaşlar bana -10, -15 derecelere uygun olan elimi sıcak tutacak bir eldiven lazım. Önerilerinizi bekliyorum.

IMG_20161217_230943.jpg

2 aylık soğuk kış içerisinde eksi derecelerde pek faydalı olmadığını gordum. Ama şu ana kullandığım iyi eldivenlerden biri oldu ele tam oturuyor, tuşlu telefon kullanıyorum, dokunmatik te etkili değil. Dropbarda mukavemeti iyi. Elim nemleniyor ama sıcak kalıyor çıkaramadığım süreç. Eksi 2 ve üstünde başka bir model bakmakta fayda vardır.

Arkadaşlar merhaba,

Soğuk havalar için ömürlük, kaliteli kışlık eldiven arıyorum (evet, bu mevsimde :p)

(link)

Bu ürünü kullanan var mı? Fiyatına değer mi sizce?

Bunun dışında her türlü tavsiyeye açığım.

Geri