Scudo Sports

km saatı hakkında

@z_g_h Dediğiniz gibi ayarları iyi yapmak ve ölçüleri iyi bilmek gerekiyor.

Scudo
bende de sigma var. pazar günü su kovasına düşürdüm. tekrar taktım hiç bir sorun yok. istemeden de olsa su geçirgenliğini test etmiş oldum. testi geçti.

• Beğen
Tepkiler: KaracaAbdullah
satılık garmin edge25'm var, forumdan @BerkEvren 'den satın almıştım. GPS'li olduğu için teker çap ayarı yapmak, tekere mıknatıs takmak, güçlü ışık takınca sinyalin bozulması, soğuk / yağmurlu havada bir çalışıp bir çalışmaması gibi uyduruk saatlerin çıkardığı 2019 senesinde artık aşmış olmanız gereken arızaları çekmez, sadece biner ve pedallarsınız. Bluetooth ile telefona bağlanır, strava'ya aktivite bitince direkt yükler, harita takip edebilir ve mobil aplikasyondan ayar yapabilirsiniz. Zira benim dünyamı değiştirdi kendisi :)
nabız / kadans da okur. Bu ikisi olmadan zaten biniyorsanız, düzgün antrenman yapamazsınız.

ilgilenenlere fiyatta yardımcı olunur!

Arkadaşlar merhaba. Plus km saati kullanıyorum ama teker boyutu ayarını nasıl yapıcağımı bilmiyorum bundan önceki saatinde BC100 700x25 olarak giriliyordu.yardımcı olursanız sevinirim. Şuanki lastikler 700x28
IMG_20230329_131500.jpg
[/QUOTE]

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba. Plus km saati kullanıyorum ama teker boyutu ayarını nasıl yapıcağımı bilmiyorum bundan önceki saatinde BC100 700x25 olarak giriliyordu.yardımcı olursanız sevinirim. Şuanki lastikler 700x28
302143 dosyayı görüntüle

• Tekerlek çevresini ölçebilirsiniz: Sibobu tam aşağı getirin, yere işaret koyun. Bisikleti ilerleterek tekrar sibobun tam yere denk geldiği yere işaret koyun, iki işaretin arasını ölçün.
  • Varsa üreticinin sitesinden, yoksa genel kaynaklardan dış lastiğin üzerinde yazan ETRTO değerinden ya da inç/mm ölçülerinden yararlanarak lastiğin çevresini öğrenebilirsiniz:
    1680087093196.png

• Beğen
Tepkiler: Kayabey
PRO'nun 2 tane KM saatleri var elimde. Ilgilenen olursa özelden yazabilir. Almanyadan tanesi kargo dahil 700TL. (Cifti 1300TL)

1.JPG
DSC_0110.JPG
DSC_0111.JPG
DSC_0116.JPG
DSC_0117.JPG
DSC_0118.JPG
IMG_4362.JPG
IMG_4363.JPG

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Geri