Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Km saati tavsiyeleri

@Coskun058 Aynı ürün ile (link) bunun arasında kalmıştım bende ama ekranı büyük olsun istediğim için diğerini tercih etmiştir.

Scudo
@ndhakara
Manyetik alan olan savaşı kazandık :D

@Coskun058
ben kablosuz gpsli km saati kullanıyorum herhangi bir riski veya arızası yok

• Beğen
Tepkiler: OmerKa
Lezyne Micro Cycle GPS bisiklet bilgisayarı hakkında bilgisi olan yada kullanan varmı acaba?

Merhabalar,
Garmin Yol Bilgisayarı serisinde bulunan 520-820-1030 serileri arasında fiyat farkını göz önünde bulundurduğumuzda ne gibi farklar bulunmakta türkiye disbirütörünün sitesini araştırdığımda teknik özelliklerindeki farkı net bir şekilde göremedim. Haftada 2-3 gün antreman ve ayda 1 defa il dışında gezi amaçlı sürüş yapan biri olarak hangisi benim içi yeterli olabilir ?

Ayrıca 2. el ürünleri malum sitede sadece bilgisayar olarak satanlar var bunlardan alsam hız,kadans ve nabız bantını dışardan tamamlamak istesem, sensörlerin model bazlı ( 520-820-1030) gibi uyumlu aksesuarlarını almam gerekir mi ? Yoksa herhangi bir garmin hız,kadans ve nabız bantı uyum sağlar mı ?

(link)

Burada çok güzel bir karşılaştırma var aralarındaki farklara dair. Bildiğim kadarıyla +ant uyumlu bütün sensörler Garmin ile uyumlu çalışacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Sandozix
Merhaba sigma 16.12 atse ( yada sts emin degilim ) modelini kullaniyorum . Forumdan bi ustad dan almistim memnunum bir sorunu yok ama kadans yok sadece km anlik hiz averaj toplam sure dakka gibi ozellikleri var isimi goruyor ee gidince resim atabilirim

Arkadaşlar Strava'da şöyle bir özellik var; siz sürüş yaparken durduğunuzda program bunu algılayıp otomatik olarak durduruyor kendini zaman vs boşa akmasın diye. Pedallamaya başlayınca tekrar devam ediyor. Km saatleri de böyle mi? Birde pedal çevirmeye başlayınca otomatik olarak açılan ve başlayan km saati var mıdır? Wireless, kablolu hangisini tavsiye edersiniz?

@serchester
Dediğiniz özellik Wahoo marka km saatlerinde var. Bolt ve mini modellerini kullanıyorum tavsiye ederim.

500-750TL bütçem var yol bisikleti kullanıyorum bana önerebileceğiniz bir km saati var mı? (Tercihim kablosuzdan yana) Sigma 14.16 STS CAD ALTİ gibi bir ürün iyi midir?

@hanilci01

Lezyne Super GPS’i dusunebilirsiniz.

@vetohan
Türkiyeden satın alabiliyor muyum yoksa yurtdışından mı geliyor sadece? Eğer yurtdışından geliyorsa hangi siteden almamı önerirsiniz?

@hanilci01

En ucuz nerdeyse ordan al. :D
Wiggle ya da Evans genelde en ucuzlar oluyorlar boyle seyler icin.

bryton rider 310 kullanıyorum oldukça memnunum tavsiye ederim.

685TL ve ücretsiz kargo varmış, parayı ayarlarsam sipariş edeceğim; öneri için teşekkürler. :D

@thewickerman
Onu da listeye ekledim bir karşılaştırma yapacağım.

@trainspotting35
Bu daha iyi bir seçenek gibi geldi. Ekranı da güzelmiş :D

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Arkadaşlar bende yol bisikletine yeni geçiş yaptım.
Yıllardır standart sigma km saati ile mutlu mesut geçiniyorduk ama artık nabız-kadans takibine de ihtiyaç duymaya başladım. Gps pek önemli değil, stravadan açtığımda sorunsuz çalışıyor. Ama nabız ve kadansın gözümün önünde olmasını istiyorum. Ne önerirsiniz?

Bisiklete bütün parayı harcadığımdan ucuza çözmek istiyorum. Nabız-kadans sensörleri alıp telefonu kullanmak mantıklı gibi ama telefonun düşüp zarar görmesi olasılığı var. Çirkin görünmeden telefonu sağlamca tutabilecek bir ürün de bulamadım, su geçirmez telefonum, düşürmeden tutması yeterli yani. Garminler gibi telefonu gidonun önünde tutan bir ürün var mı?

Yada alternatif bir öneriniz var mı? Igs, Bryton gibi Garmin'e alternatif markalar var ama ekstra olarak sadece kadans ve nabız takibine ihtiyacım var, gidip de bunun için 500-1000 harcama yapmak istemiyorum. Önerilere açığım.

Amacım nabzımı takip edip bilinçli antrenman yapmak, kadans bile olmasa olur. Hız-nabız yeterli.

Ben de şöyle full GPSli, yani rota belirleyip sağ sol demeyen, full haritali GPS lazım. 1000 TL'yi geçmez ise güzel olur. Önerilerinizi bekliyorum. Akıllı telefonum yok. Sizce bu nasıl?

(link)

IGS 618 de olabilir?

• Beğen
Tepkiler: Liger123
Geri