Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Km saati tavsiyeleri

Yapacağım bisiklet alışverişinden 100tl chip para gelecek. Kablosuz çok teferruatı olmayan bir sayaç alacağım.

Anlık hız,
ortalama hız(önemli),
yapılan km,
toplam km yeterli benim için.

Bu özellikler için tavsiyeniz ne olur?

Sigma my spedy hoşuma gitti ama biraz pahalıca sanki.

Scudo
Merhaba. B'twin 100 kilometre saati alınır mı, iyi midir? Beklentim mesafe ve hızı göstermesi. Fiyatı uygun, 38TL. Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: biunlu
@7800xt Hala yükselmeye devam ediyor sanırım :) 229 TL güncel fiyatı.

@TakemasterTR Beklentinizle ve bütçenizle alakalı bir durum sonuçta. 100 -kablolu- KM saatini kullananlar genellikle memnun...

Arkadaşlar Plus moment diye bir km saati var, ben '8' modelini almayı düşünüyorum kablolu olanından. Aranızda bileniniz duyaniniz kullananınız var mı acaba? :eek:ops:

@TakemasterTR

Ben kullanıyorum ve gayet memnunum alalı yaklaşık 1-2 ay oldu gayet yeterli ama şöyle bir şey var azami hızı göstermiyor o beni biraz üzdü ama genel olarak iyi birde bir yerde aniden durduğunuzda biraz sapıtıyor ama sonra düzeliyor

• Beğen
Tepkiler: TakemasterTR
Merhaba kilometre saati aldim aliexpressden sıfırlama işlemini yapamıyorum. Her turdan sonra sıfırlama yapmak istiyorum nasil olur acaba ?
ÜRÜN bu.

Bisiklet Bilgisayar Bisiklet Kilometre Bisiklet Wried Kronometre Kilometre Sayacı Bilgisayar Suya Dijital Bisiklet Kilometre Bisiklet Aksesuarları
(link) to Clipboard

Şimdi malum öğrenciler ve bütçesi olmayanlar olarak f/p ürünlerini seviyoruz. Peki 15 Liralık KM Saati olurmu? Alınırmı yani değermi? Benim için anlık hız ve katettiğim yol önemli. Eğer bu olmassa akıllı saatlere yönelmek bence daha mantıklı.

(link)

Arkadaslar 2 ürün arasında kaldım. İlk secenekte pek bir özellik yok basit az foksiyonlu ama fiyatı daha pahalı. Sizce hangisini tavsiye etmeli ?

(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: mcb
@Revolutions
Hocam sigma'lardaki o simetrik olmayan yazılara nasıl katlanacaksın? Milattan önce 3000 yılında üretilmiş gibi o ekrandaki yazılar. :D

@KitapSever Benim güzüme kötü gelmemişti. Bikeinn den alısverişte problem yoksa fiyatlar çok uygun yalnız fikri olan var mı ?

(link)

@Revolutions
Hocam bir tane kilometre saati için haftalarca bekleme, mahalle bisikletçilerinde büyük bisikletçilerden daha uyguna bulunabiliyor bu tarz saatler. Eminimki bu saatin uygun fiyatlısını biraz araştırmayla bulursun ülkemizde.

@Revolutions
Hocam yanlış bakmayasınız? Bu ürün ülkemizdeki satış fiyatı 455 TL diyorsunuz? Yurtdışı satış fiyatı sadece 40 euro. 10 katı fark mı olur hocam? :snzdglsn:

@Revolutions

Ben de ikisi arasında kalmıştım ve 9.16’yı tercih ettim. Pure 1 bana fazla kaba ve büyük geldi. 9.16’dan da şu ana kadar çok memnunum. Benim için önemli olan anlık hız, toplam km, o günkü tripin km’si, ortalama hız ve maksimum hızı oldukça keskin bir şekilde veriyor. Kullanımı da çok kolay. Tek eksisi bence ışığının olmaması. Gece sürüşlerinde pek görünmüyor yazılar. Bir de wireless olduğu için kablolu gibi harekete geçtiğimde herhangi bir tuşa basmadan çalışmaya başlaması da önemli bir kriterdi. Bu görevi de şimdiye kadar kusursuz yapıyor.

• Beğen
Tepkiler: Revolutions
@KitapSever valla hocam ben demiyorum site öyle diyor. Bike inn de baya alışveriş yapılan bir site ama fiyat baya düşük gerçekten bu yüzden şüphelendiriyor...

@mcb yorumlarınız için teşekkürler. Aslında 9.16 da benim için çok yeterli anca bike inn deki fiyat gerçekçe 16.16 cad versiyonunu tercih edebilirim.

75 liraya falan güzel bir saat alınabilir mi?

Btwin saatleri çok güzel fonksiyonları da gayet yeterli neden onu seçmiyorsunuz ?

• Beğen
Tepkiler: makifir
@Riverside Btwin bisiklet sayaçlarını şahsen sevmiyorum başta tasarımını beğenmediğim doğrudur:)

Geri