Scudo Sports

konya skate park

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
13
daha oncedende forumda bahsetmistim skate park icin dilekce yazcagımı yaklasık 20 yi bulan dilekcelerle ben ve arkadaslarımın, belediye en sonunda onayladı simdi bisiklet fedarasyonuna gitcekmis bundan sonra sizce onaylanırmı ? bazıları bosa ugrasırsın dediler ama sonunda olcak gibi :D :D

Scudo
bence iş bu kadar ilerlediyse yapılır.dilekçe yazan arkadaşları tebrik ediyorum herkesin yapamazsınız dediği işi başardınız.bence bu sadece bir başlangıç oldu.diğer illerimizde de dilekçe yazılmaya başlanıcağını düşünüyorum.inşallah yapılır da emekleriniz boşa gitmemiş olur :)

Ayberk kararlılığını ve başarınızı kutluyorum.Kimse tahmin etmiyordu böyle bir ilerleme kaydedileceğini.Bravo kardeşim Konya'ya selamlar.:in:

Ne tesadüf Kaç ay önce bende yollamıştım sonunda Büyükşehir belediye başkanından şöyle bir mesaj geldi

Sayın Tolgahan Temir,

Görüşleriniz bizim için önemlidir. Öneriniz projelerimiz arasında değerlendirmeye alınacaktırKonu ilgili Daire Başkanlığımıza iletildi. Gereği konusunda size bilgi verilecektir. Sevgi ve saygılarımı sunarım.

Prof. Dr. Mustafa Akaydın

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı

arkadaslar dilekceler mutlaka bir sonuc dogurur gerekirse araya hersekil torpil koymaya bakında bisiklet fedarasyonu insallah su işi onaylar aslında aklımdan gecen olay bisiklet dfedarasyonuna türkiyedeki skate parklarla ilgili bir brifing vermek istiyorum ama bakcaz x)

tabi buradanda sadece tek basıma olmadı buradan konyadaki

AHMET SERDAR AĞIT

FARUK ESGEN

TESEKKURLER

insallah yapımı basladıgında buradan paylasacagım x)

Başarılarınızın devamını dilerim.Yürüyün bee kim tutar sizi.

Dilekçe yazarak en iyisini yapmışsınız inşallah dileğiniz gerçekleşir

@Ayberk Türk acaba bu yapilan skatepark sizin istekleriniz dahilinde mi yapildi eger oyleyse biz de selcuklu tarafinda bir tane daha yaptirmak isteriz biraz uzak da bize

Konyada bmx yapan arkadaşlar varsa bana ulaşabilir mi acaba

Geri