Scudo Sports

Kozyatağı

Tepki
0
İsim
sedat
evet arkadaşlar geçen ay "orion ds" alarak bisiklet dünyasına adım attım...

bisiklet konusunda bu kadar kapsamlı bir forum olduğunu duyunca hemen üye olarak aranıza katıldım...

herkese selamlar, sevgiler ve saygılarımı sunuyorum...

Scudo
Hoşgeldiniz foruma:)

Yeni bisikletinizin hayırlı olmasını diler,aramızda olmanızdan memluniyetimizi belirtmek isterim..

Ailemize hoşgeldiniz,iyi forumlar dilerim..

dünyamıza hoşgeldınız.ii forumlar vee sağlıklı kazasız belasız pedallamalr.

Şimdiden GEÇMİŞ OLSUN!!! Bir bağımlılık daha kazandın!

Artık bol bol "TEKERLEK DÖNÜYOR" & "HI - HELLO - WELCOME" duyarsın! :p

Aramıza hoşgeldiniz, sağlıklı, sıhhatli bol pedallı günler dilerim.

slm merhaba aramıza h.g

biraz geç kaldım ama, hoşbulduk arkadaşlar...

sürekli şehir dışı görevlere giden bir denetim elemanı olarak görev yaptığım için uzun süre foruma giremedim.

forumdan takip ederek anadolu yakasında yapılacak ilk katılabileceğim organizasyona katılacağım inşallah...

hepinize kazasız, keyifli sürüşler diliyorum...

meraba arkadaşlar, ben izmirden yeni geldim, ordaki bisikletimi getiremedim, yani şuan bisikletsizim, bana bisiklet almayı önerebileceğiniz biyer varmı? ve ayrıca etkinliklerinizi nasıl öğrenebilirim? umarım beraber güzel zamanlar geçiririz.

hoşgeldiniz arkadaşlar ,(her cumartesi ve pazar saat 9.00) da yola çıkmak üzere ,caddebostan migros sonrası ikinci otobüs durağı (kantarcı otobüs durağı ) ,toplanma yerimiz ,gerçek keyif almak için sizleri de aramızda görelim isterim .katılın birlikte pedal çevirelim.

@hasan mehmet yalı

merhaba hasan mehmet.. kantarcı otobüs durağında buluşup nereye kadar gidiyorsunuz ve ortalama hız olarak kaçla gidiyorsunuz.. kendimi pek bi profosyonel olarak görmüyorum bisikletimde hız için uygun değil. bilgilendirirsen sevinirim.. :)

herkese merhaba bende bu forum'a yeni üye oldum.Vardiyalı bir işte çalıştığım için her hafta sonu bisiklete binme şansım olmuyo ama bu hafta sonu size uygunsa hem tanışmak hemde turunuza katılmak isterim.

Geri