Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kron bisiklet yeni modeller ve tartışmalar

Bu arada benim yorumum şu,

Giriş seviyesinde Sedona Borla'dan bile düşük donanımlı kalan xc500ler sedona 711lerin seviyesine gelmiş. Ve fiyatı 420$ 711v fiyatı 450$ ayrıca xc500 TG maşası ile daha önde gibi.

xc1000ler ise fiyatı 150 200 tl düşürülürken donanımı Acera altus karışıktan Alivio set'e geçmiş. Çok daha profesyonel göründü benim nacizane bilgilerime göre.

Scudo
Ek bir bilgi daha vereyim, fiyatları ve fotoğrafların çoğunu tek bir yerden edinebildiğim için reklam yapıyor gibi oldu ancak, hiçbir ilişkim yoktur firma ile. Sadece bu modelleri ve bu fiyatları veren yeri kaynak olarak göstermek istedim.

Sağlıcakla.

• Beğen
Tepkiler: Timur Keskin
@Taner Erinmez

XC 500 ler kesinlikle borlalardan iyi durumda, forumda herkes borlayı öneriyordu, bisikletçiye gittiğimde her ikisini de yan yana koyum a dan z ye inceledim kronu almaya karar verdim.

Bu arada XC 500 ün maşası kitlenebilir , VİTES FREN KOLU : shım. ST-EF-60 ve sele de vader sanırım v işareti var :)

xc 2000 için alivyo set ve m445 disk frene 1180 lira mı verilir yoksa, salcano ng255srd full ritchey, full sram x7 + elixir 5 disk frene 1130 mu verilir? sizce hangisi dostlar? neden shimano bu kadar pahalı bir türlü uygun bir alternatif bulamadım şu 255srd ye. sırf kadroya para vermek istemiyorum. bu ne iştir anlamadım arkadaş?

işin garibi xc1000 ile xc2000 arasında sadece hidrolik disk fren farkı var ama arada 215$ fark var bu mudur arkadaş, çözemedim ben bu işi? şeytan diyor al salcano, kazandırma bunlara...

Bence 2009 model kadrolar bunlara göre daha sade ve daha şıktı.Yine 2010 modellerde öyle.Bu sene çok abartılmış gibi geldi.Özellikle jant setleri iyice bozmuş olayı.Ben pek beğenmedim açıkçası.Tabii renkler ve zevkler tartışılmaz ;)

Bu sene de Xc 4000 çıkmaması kötü olmuş.Bana göre bunların hiç biri Xc 4000 kadronun yerini tutamaz.O kadro çok başka bir kadroydu.
Acaba bu kadroların kütlesi ne tam olarak?

Yine Xc 5000 kadro çok güzel görünüyor.Uygun bir komponent ile toplandığında çok güzel bir makina çıkacaktır ortaya.

Paylaşım için teşekkürler.
Selamlar ;)

aralarında en güzel duran xc 1000 beyaz renk.aslında beyaz da denmez krem beyaz diyelim:rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Timur Keskin
Paylaşımda bir sorun var sanırım bi kontrol ederseniz.

İyi aksamlar.

@Eser Sevinç

Bende Sedona Borla'dan vazgeçip 711v almaya karar vermiştim ancak xc1000 çok süper 810 tl var şuan kredili olarak alabilirsem xc1000 alacağım olmazsa xc500 isteteceğim kırmızısından;) Şuanki görüşümde bu yönde bakalım çok az bi zamanım kaldı.

@ali bayrak

Bütçeyi yetirebilirsem bir hafta içinde onu alacağım sanırım bir beşiktaşlı olarak yakışacağını düşünüyorum :D

xc 5000e hayran kaldım kron kullanıcısı olarak bu senede güzel ve değişik kadrolar çıkmış ortaya hersene kendini yineleyen markalar gibi değil hersene merakla kendini bekletiyor

• Beğen
Tepkiler: Taner Erinmez
Abi herşeyden önce xc4000 nerde çıkmadı mı bu sene?
Abi heriflerin internet siteleri bile yok ya.

arkadaşlar benim elime yeni katalog geçti. daha doğrusu xc 1000 e bakmak için gitmiştim. katalogda xc 4000 2010 kadrosuda var. eve geldikten sonra xc 4000de gözüme güzel gözüktü. siz xc 4000 için fiyat konusunda fikir verebilirmisiniz. ikinci elde kafaya yatan fiyatlar ve internet sitelerinde uçuk fiytatlar var. sizce hangi fiyatı baz almalıyım.

@M.Burak KARADAĞ

Duyumlara göre çıkan kadrolar bunlar xc4000 yenisi yokmuş.

@zahiradam

Bu konuyu direk forum anasayfada 'bisiklet seçimi'nde veya markalarda 'kron' sayfasında ayrı bir konu olarak paylaşırsanız daha çok geri dönüş alabilirsiniz :)

berbat tasarımlar..2007 deki kadroları yeni donanımla toplasalar keşke :D

Arkadaşlar Xc250 Almak istiyorum Fiyatını bazı arkadaslar 400 e aldım diyor benim de bütcem tam o kadar ama bir türlü bulamıyorum nerede satıyorlar kiiii 400 e? :) Bu fiyata alabileceğim bildiginiz mağazaları yazabilirmiyiz? Çok teşekkürler!

Çorluda bulduğum bir bayii bana xc250 550 xc500 ise 650 lira fiyatı olduğunu söyledi 2 gün içerisinde getirtebilirmiş normal mi bu fiyatlar ? bir çok yerde 400-ve enfalza 500 arası değişiyor gibi

@yvzoguz

Haklısınız Google den aratırsanız 436 tl ye bulacaksınız.. ve peşin fiyat sorun ne kadar olur o zaman daha uygun oluyor.. Sevgilerle...

Teşekkür ederim. Hayırlısı artık benimde bir bisikletim olsun :)

Geri